-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Trenbolone + testosteron kürüm için önerilerinizi rica ediyorum.
Oluşturan:
huseyinatas7, in Steroid Kürleri / Genel
Önerilen İletiler
Bu konu kapalıdır ve konuya cevap yazma yetkiniz yok!
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: dante48
Merhaba,
Yabancı forumlarda sıkça tartışılan Trenbolone - Testosterone orantısı hakkında fikirlerinizi merak ettim. 1:2, 1:1, 2:1 gibi farklı orantıları savunanlar var. Yakın zamanda olmasa da bir süre sonra kullanmayı ben de düşünüyorum. Okuduklarımda ağırlıklı olarak düşük testo yüksek kullanarak daha çok etki aldıklarını yazmış. Bir diğer okuduğum ise;
Düşük testo yüksek tren definasyon için,
Eşit ya da yüksek testo düşük tren bulk için mantığını savunanlar mevcut. Sizlerin fikir ve deneyimlerinizi duymak isterim.
-
Yazan: captan5495
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
ÜRÜNLER:
Trenbolone acetate NPP SORULARIM:
Sizce bu iki ürün mixlenip kullanılırsa nasıl olur? Ve geri dönüşü sizce nasıl olur? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Merttcnyldzzz
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Şuanda doğal spor yapıyorum ve ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Yarın küre başladığımda yavaş yavaş kaloriyi arttıracağım kür boyunca desteklerinizi bekliyorum. Fikir, öneri ve düşüncelerinizi.
KİŞİSEL VERİLERİM:
BOY 1.77 CM KG 81 KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Enanthate Deca igf 1 AKTİF BESLENME PLANLAMAM:
800 tavuk 300 pirinç 10 fıstık 20 ceviz 10 z.yağ 65 gram whey 2 tam yumurta GÜNCEL FORMUM:
-