-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kür içi serbest testosteron oranım az gibi, ilaçlarım sahte olabilir mi?
Oluşturan:
arifkarakaya, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: luc1fer
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORUM:
Serbest testosteron seviyem neden düşük olabilir?
-
Yazan: pt.e.l.j.i.n
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümde 6. haftamdayım tahlillerimde serbest testo oranım totele göre düşük çıkmış sebebi nedir ? @metinav
Testo prop Masteron
-
Yazan: Murat.55
Merhaba arkadaşlar, umarım iyisinizdir, bu Total ve serbest testosteron konusunun mantığını kafamda oturtmak istiyorum, çok kez internetten araştırdım ama mantığını çözemiyorum. Kan testlerinde biz sadece Total testosteronları mı görüyoruz? Hiçbir kan testi sonucunda serbest testosteron yazdığını görmedim ya da ben kaçırdım, ve ayrıca testosteron eksikliği için uygulanan TRT tedavisi testosteron seviyesini yükseltmek için yapılıyor ama dışarıdan testosteron aldığın için bu sefer serbest testosteron düşüyor, genel olarak böyle, ve ayrıca bir fotoğraf koyacağım orda 10 haftalık sustanon kullandıktan sonra testosteron değerim var düşük çıktı o kadar süre dışarıdan almama rağmen böyle düşük çıkması serbest testosteron olduğunu mu gösterir? (Lh ve FSH aynı testte çok düşük olduğundan ilacın çalıştığını düşünüyorum)
Cevaplarınız için şimdiden sağ olun.
-