-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Natural ve yeni başlayan birisi yeterli protein alamazsa ne olur?
Oluşturan:
emircanunlts, in Beslenme
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: trendifferent
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Başlıkta da belirttiğim gibi kahvaltıda neler tüketiyorsunuz özellikle protein olarak soruyorum, ben 2 aydır kahvaltıda proteinimi sadece kıymadan karşılıyorum fakat son zamanlarda kıyma ve yumurtadan tiksinmeye başladım. hafif ve sindirimi kolay olan sadece kahvaltıda kullanacağım bi protein kaynağı lazım, yumurta ve kıyma hariç...
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: emirix
Bazı sorularım var:
Kür içerisinde günde ne kadar protein tüketiyorsunuz? Bu proteini nereden karşılıyorsunuz? Kürünüz bulk mu definasyon mu? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Wgestelx
Normalde salonda ve internette duyduğum hep kg başına 1.6-2.2 gram bende kgx2 gram protein alıyorum günde ama 30 ağustosta testesteron kullanımına başladım buna göre kaslardaki protein sentezi artacağı için '' ilaçlı birisinin protein alım miktarı ne olmalı? ''
Ve beslenmeyi nasıl ayarlamamız gerekiyor amacım büyümek ve kütle koymak.
74 kilogramım 178 boyundayım Günlük ne kadar kalori alimi yapmam gerekiyor?
-
Yazan: BBurak
Merhabalar, keyifli forumlar herkese.
Naturel bireylerin yağ yakım döneminde ve kalorileri düşük olduğu zamanlar sabahları kardiyo yapmadan hemen önce kas kaybını minimalize etmesi için izole protein (0 şeker, 0 karb, 0 yağ içeren ürün) içmesi uygun mudur? Mantıklı buluyor musunuz ?
Şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Hikmett
Merhabalar bu başlığı açmamın sebebi uygun fiyatlı güzel ürünleri öğrenci kardeşlerime ve sizlere sunmak sizde bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim yardımlaşalım peptid türkiye sayfası ben başlıyorum:
MARİNCAP(OMEGA-3) Balık yağı 1 kutuda 60 adet var bir kapsülünde 500mg somon balık yağı var EPA=%18 DHA=%12 şuan trendyol fiyatı 32₺
MELANİGHT(MELATONİN) 3mg 90 tablet uyku sorunum olduğu dönem kullanmıştım 139₺
BCAA 2.1.1(mysupplement) Aromasız 250gr 50 servis 200₺ her bir servisinde
lösin 2500mg izolösin 1250mg valin 1250mg
WHEY PROTEİN(Muscle Balance) 2400gr 75 servis tropikal meyveli aroması her serviste(32g)(128kcal) 24gr whey proteini, 5.1gr Bcaa ,4gr Glutamin ,2gr Yağ, 2gr Şeker ,3gr Karb sunmakta 809₺
Dipnot: Aklımdaki ürünler şimdilik bu kadar sizleri de bekliyorum iyi forumlar
-