Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

emircanunlts

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

emircanunlts Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Natural ve yeni başlayan birisi yeterli protein alamazsa ne olur?

    Minimum kaç X almalı yağ eritmek isteyen bir insan? Göbek dışında hiçbir yerimde yağım yok. Göbek dediğim de, aşağıya baktığım zaman aşağıyı göremeyecek kadar kapatıyor o kadar. Şişman birisi değilim yani, tek sorunum göbek.
  2. Merhabalar. 1-2 sene spor yaptım, 60 kilodan 85 kiloya çıktım ama yeterli beslenemediğim için göbekli oldum. Yine de gözle görülen bir kas kütlesi ve gücüm vardı. Sporu bırakmak zorunda kaldım, şu an sadece göbeğim var başka hiçbir yerimde yağ yok. Spora tekrar başlamak istiyorum fakat dediğim gibi 120-150 gram protein almak benim için çok zor. Bu kadar protein alamıyorken, spor yapmak mantıksız mıdır?
  3. Ders, odak için multivitamin önerisi

    Bu tam olarak nedir? İçeriğinde "Dimetilaminoetanol bitartrat" gibi bir şeyler gördüm. Herhangi bir zararı var mıdır? Ders için sağlıktan olmayalım
  4. Ders, odak için multivitamin önerisi

    Doktora gidip onu alabilmek var bir de. Özel hastaneler olmuş kaç para, bir de vermezse para yanar
  5. Ders, odak için multivitamin önerisi

    Hocam dikkat ve odak sorunu olunca bırak 1 saati, 5 dakika içinde bile kendimi başka yerlere bakarken buluyorum. Ben de isterim uzun süre çalışmayı ama odak sürekli başka yere kayıyor, dinlediğimi de unutuyorum. Bu asla benim elimde değil. Bunun benimle alakalı değil, bir eksiğim olduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Tek umduğum şey psikolojik değil de, eksik bir vitamin olması. Psikolojik olması daha kötü, gidip kırmızı reçete ilaç kullanmak zorunda kalacağım.
  6. Ders, odak için multivitamin önerisi

    Aşağıdaki ürünler haricinde öneriniz yine Nature's Supreme mi olurdu içerik ve kalite olarak? https://proteinocean.com/ultra-brain https://proteinocean.com/multivitamin https://proteinocean.com/gamer-multi https://www.vitaminler.com/urun/one-up-multivitamin-30-kapsul-13900
  7. Ders, odak için multivitamin önerisi

    Merhabalar herkese. Spor yapmayan bir bireyim. Bu yıl son mezun hakkımdı ve bu sene YKS'ye gireceğim. Çalıştığım dersi kısa süre sonra unutmak, derse odaklanamamak, dikkat eksikliği, başka yerlere dalmalar gibi sorunlar yaşıyorum. Birkaç yaptığım bilimsel araştırma, vitamin eksikliğinden olabileceğini söylüyor. Aktif olarak "Mirtazapin" içerikli antidepresan kullanıyorum. Bana önerebileceğiniz bir multivitamin veya bahsettiğim soruna yardımcı olacak ürün öneriniz var mıdır? @Rdm @Askabar @otopsicikedi @hectordoyle
  8. Sarms kullanmak istiyorum.

    Tamamdır sağ olun, etiketlediğiniz kişi bilgi verirse ona göre hareket edeceğim. Zaten steroid kullanma gibi bir hevesim yok, yağ verme sürecim büyük ihtimal yıllar süreceği için böyle bir yola başvurmak istemiştim. Yardımlarınız için teşekkürler tekrardan.
  9. Sarms kullanmak istiyorum.

    Merak ettiğim son bir şey var. Ostarine kullanmak mantıklı mı sizce? Bilgim olmadığı için soruyorum, internette gördüm de. Eğer mantıksız diyorsanız, dediğiniz ürünlere yöneleceğim. Bir de sonu "20" ile biten sitede Yohimbine ürünü için, böbrek koruyucu kullanın yazıyor. Siz ne diyorsunuz hocalarım?
  10. Sarms kullanmak istiyorum.

    Enjeksiyon kullanmak istemiyorum. Sadece yağ yakmak için ekstra destek arıyordum fakat çoğu sahte dediniz. O yüzden yapacak bir şey yok gibi duruyor, sanırım almayacağım.
  11. Sarms kullanmak istiyorum.

    Merhabalar. 20 yaşındayım. 1-2 yıldır spor yapıyordum, spor yaptığım süre içerisinde 60 kilodan 85-90 kiloya birkaç ayda çok hızlı bir şekilde çıktım. Daha sonra sporu bırakmak zorunda kaldım. Kısacası şu an göbek bölgem, bira içen bir adamın göbeği gibi. Göbek harici her yerim normal. Tekrardan spora başlamak istiyorum ama bu sefer SARMS kullanarak başlamak istiyorum. İnternette yağ yakmaya yardımcı LGD-4033, SR9009-9011, Cardarine gibi ürünler gördüm. Sonu "20" ile biten bir siteden araştırma yaptım. Sorularım şöyle: 1- Değerlerime ve sağlığıma zarar vermeyen bir şey kullanmak istiyorum. PCT falan gerektirmesini istemiyorum, böyle bir şey mümkün mü? Sanırım Cardarine, LGD gibi ürünler PCT gerektirmiyor. 2- Sonu "..." ile biten site güvenilir midir? İnternetten "..." isimli birisini buldum fakat çok yüksek fiyat söyledi. Emin olamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada, antidepresan ve uyku ilacı kullanıyorum. Babamda genetik şeker var, ben de henüz şekere dair bir işaret yok. @metinav @rastlantisal @otopsicikedi

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×