-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Genotropini 4iu 2 hafta dolu 2 hafta boş şekilde kullansak nasıl olur?
Oluşturan:
Tr3n, in Büyüme Hormonu - GH
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Kvpzr0
Merhaba iyi günler diliyorum abilerim kardeşlerim,
Sizce kısa sürede hem yağ hem kas kazanımı için kürüme igf 1 mi yoksa iran gh mı eklemeliyim sizce hangi seçenek kısa sürede ve devamlılığını sağladığım süreçte daha güzel ve güçlü sonuçlar verir?
Çok teşekkür ediyorum şimdiden.🙏🏻
-
Yazan: ardaky5
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Malum genotropin kalktı, Ngenla da kullanılacak gibi bir şey değil ngenla harici hangi gh ürünlerini eczaneden bulabilirim?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Kvpzr0
Merhabalar Abilerim İyi Akşamlar diliyorum,
Size bir konuda danışmak istiyorum iran gh satan biri arkadaşımın tanıdığı var kendisi ürünün çalıştığını garanti veriyor iranı bas teste gir diyor ve 1300tl civarında bir fiyat biçti sizce ne kadar güvenilir piyasa değeri hakkında bilginiz var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Yazan: anabolik.adam
Herkese iyi yıllar diliyorum,
Gh kullanmaya başlayınca su tutumu baya oluyor yan etkilerinden bir tanesi, fakat bu su tutumu ne kadar süre sonra sona erer çünkü tüm hatlarım kapandı ve aldığım kalori bile aynı beslenmem aynı ama gh kullanmaya başlayınca su tuttum.
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: deluxes
Merhaba, arkadaşlar nasılsınız?
Cilt kalitesini arttırmak için büyüme hormonu kullanabilir miyim? Cilt kalitesini arttırmak için düşük İU'nin işe yarıyacağını düşünüyorum fakat yinede kapsamlı bir tarama yaptırmak gerekiyor mu? Kanser hücresi, kitle, tümör vs. için. Birde hangi ürünü kullanmak mantıklı olur? Genetropin veya MK677 düşünüyorum. Önerdiğiniz farklı bir büyüme hormonu varsa onuda kullanabilirim.
-