-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Ilk kürüme gireceğim- marka ve mg ne kadar önemli?
Oluşturan:
ugurrgennc, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Ryu
Herkese merhaba,iyi forumlar.
Bu konuyu benden tecrübeli kardeşlerim,abilerimin bilgilerinden faydalanayım ve kısaca olayın hikayesini anlatayım diye açtım ilk kürüne gireceklere de emsal teşkili olur umarım. 30 yaşındayım yer yer ara vermeli hatırı sayılır bir amatör vücut geliştirme mazisi olan biriyim.Bir süre salondan uzak kaldım ve yağ oranım ciddi şekilde yükseldi,neticesinde ilk streoid kürümü yapma kararı aldım ve macera başlamadan bitmek zorunda kaldı.Kısacası çok eski bir arkadaşımdan ilaç sipariş ettim ilk enjeksiyonu da o yaptı.Tanışıklığımıza binaen ve tecrübesizlik sonucu ilaçları sorgulamadan dediklerine inanarak kabul ettim.Çevremde çok daha samimi olduğum yaşıtlarıma veya genç kardeşlerime de uzun süredir ilaç tedariği ve enjeksiyonu yapar kendisi.
İlaçların markası WhiteTiger forumdan öğrendiğim kadarıyla yerli İzmir üretimi.Forum konularını incelediğimde marka konusunda yorumlar hoş değildi lakin “bu iyi ilaç yerli değil” sözlerine güvenmek ve şans vermek istedim.İlk enjeksiyondan önce meşhur Zphc elinde olduğunu bildiğim için forumda açılmış ‘sahte’ ürün bilgilendirme konularını okuduğumu ilaçlarına bakmak istediğimi açıkça beyan ettim.Ampüllere bakarak kendisi orjinal olduğuna kanaat getirdi,ama kutular sahte duruyor dedim lakin birazda hevesle çok sorgulamadım,aklımı bulandırmak istemedim.Ardından aynı gün (21.10.24) tarihinde ilk enjeksiyonu 100-100 Testo Cyp-Boldenon olacak şekilde yaptık.Definasyon yapacağımız için yanına Anavar uygun gördü.Anavarı hiç kullanmadım.
Şüphelenmem üzerine ertesi gün konuyu deştim arkalı önlü Zphc kutularının fotoğraflarını aldım sitesinden kontrol ededeğimi belirttim.Kendisi arkasında yazan zphcmedicine.com sitesinde kontrol edip orjinal olduğu kanısına vardı fakat ben gerçek siteden bakıp sahte ibarelerini kendisine attım.Bu aşamadan sonrası tamamen karın ağrısı.”Adamlar uğraşmış site bile açmış”,”Üstünde ki kod sitede çalıştı bence bu site doğru” vs. vs.
Böylelikle bende attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değmeyecek ne olduğu belirsiz birşeyi vücuduma sokarak risk almak istemediğimi belirtip ilaçları iade ettim.
İş yoğunluğum nedeniyle ve tek dozdan birşey olur mu düşüncesiyle tahlilleri biraz geç yaptırdım.Tahlil sonuçlarımı paylaştım içinde hormon testim yok diğerlerinde de özellikle küre odaklı testler eksik olabilir.Eldeki verilerle karaciğer değerlerim 57 den 74 e yükselmiş.4Hepa alıyorum.Tek dozdan sonra o vazçgeçişle salona da gitmedim beslenmeme de dikkat etmedim.Fakat benim sorunum testislerimde küçülme olduğunu düşünmem, libido veya erektil fonksiyonda bir sorunum yok.Buna rağmen şu vakitte bile kullanmam gereken yaptırmam gereken birşey var mı merak ediyorum.Testilseri kendi haline mi bırakmalıyım ne yapayım?
Diğer yüksek değerleri doktor arkadaşımla görüştüm bazı değerlerin tek başına yükselmesinin anlam ifade etmediğini ve çoğunun endişe edilmeyecek düzeyde olduğunu söyledi.
Yazı biraz uzun oldu zaman ayırıp okuyan, cevaplayanlara teşekkür ederim.Uzun lafın kısası anlatmak istediğim tanıdığınız da olsa benim yaşadığımı yaşamayın doğru kaynaktan ve gerçek ürünlerden şaşmamak gerek.Merdiven altı ürünlerin sonucu ne olur tecrübem yok ama iyi olacağını hiç sanmam.Maddi olarakta paranız “boş” ilaçlara gitmesin. Saygılar…
-
Yazan: efe1101
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
19 yaşındayım 2 yıldır vücut geliştirme yapıyorum boyum 180 şuan 80 kilo yüzde 12 yağ oranındayım bi kaç aydır yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum. Aralığa kadar daha düşürüp daha sonra bulk dönemine girmeyi düşünüyorum. Ama bu sefer bulka ilaç ile girmeyi düşündüğüm için ve ilk kürüm olacağı için bazı sorular oluştu aklımda onları sormak istiyorum. Öncelikle aburaihan testosteron ile only testo girmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda rimo vb. ekleyebilirim belki. İlk doz olarak 250 ye düşük diyenler var, 500 girenler var bu konuda biraz kafam karışık ilk haftalar dozlar ne olmalı? Birde kan testi özellerdeki fiyatların çok fazla olduğunu biliyorum bunu devlet hastanelerinde baktırmamız için ne yapmamız gerek ya da kan testini only testo kürü için her ay baktırmak elzem midir? Son olarakta rimobolone ile ilgili bunu testonun yanına eklemek çok bi fark yaratır mı ve en min dozajı ne olmalı?
Şimdiden teşekkürler cevaplar için.
-
Yazan: alpak
Merhaba dostlar,
Kürümün 3. haftasındayım ve sadece 500 mg Testosteron Enanthate kullanıyorum. Geçen hafta kan testi yaptırdım. Testten yaklaşık 7 gün öncesine kadar çok iştahlıydım, sürekli yemek yiyordum. Ancak son bir haftadır iştahım azaldı. Yine 200-250 gram pirinç tüketiyorum ama protein alımım oldukça düştü. Tavuk gibi yiyecekleri yemek istemiyorum ve hazırlamaya da üşeniyorum.
Son 7 gün içinde ağırlıklarımda düşüş olmadı ancak artış da yoktu. Bugün salona gittim, bench press sonrası incline chest press yaptım ve son sette normalde kullandığım ağırlığın 7,5 kg fazlasını kaldırdım, bu durum beni oldukça şaşırttı. Aynı şekilde, barbell shoulder press'te de normalden 10 kg fazla kaldırdım ve hiç yorulmadım; bu durum oldukça garipti.
Kan testlerimi aşağıda paylaşıyorum. Ek olarak, testi verdiğim günün ertesi günü 1 adet Arimidex aldım fakat Dostinex kullanmadım.
Bunun dışında, son 1,5 haftadır aşağıda görsellerde siyah yuvarlakla belirttiğim bölgelerdeki damarların faaliyetini hissediyorum. Kalp atışınızın yüksek şiddetle hissedildiği gibi, o bölgedeki damarların içinden kanın basıncını hissediyorum. Bu durum sadece kafamı yastığa koyduğumda oluyor.
Konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
-
Yazan: enes2525
herkese iyi forumlar
yaş : 22 boy :190 kilo : 90 ilk kürümü yapmak istiyorum. yapacağım ilk kür de hangi ilaçları kullanacağım hakkında kararsızım.
bazı hocalar rimobolan tek başına kullanılabilir diyor bazı insanlar kullanılmaz diyor örnek olarak
haftada
200mg rimobolan
250mg testosteron enantathe yada sustanon
kürünü 6-8 hafta süreçle yapılırsa etkileri ne olur
kilom gayet yerinde fazla kilo almak istemiyorum sadece gerçekten bilgili yada kullanmış kişiler yorum yaparsa iyi olur herkes iyi forumlar iyi günler.
-