Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ugurrgennc

Ilk kürüme gireceğim- marka ve mg ne kadar önemli?

Önerilen İletiler

ugurrgennc    0

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. İlk defa küre gireceğim ve bu süreçte tabiki testo kullanacağım. Ancak kullanacağım testonun markası fark eder mi ? örneğin 250mg/ml x ilacı ile 250mg/ml y ilacı arasında ne fark olur ikisinin de tamamen dolu ve steril olduğundan eminsek marka fark eder mi ?  

2. soru olarak da iran testo kullanmak mantıklı bir tercih olur mu hakkını verir mi 

Herkese teşekkürler iyi akşamlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

xendroov    52

1- Dolu, steril olması artık markaya bakmıyor günümüzdeki bir çok markanın sahtesini üretip satan insanımız var. Burada referans alman kişi karşındaki insanın güvenilirliği olması gerekiyor.

Yukarıdaki yazdığım metine birini örnek göstermek gerekirse @Loving yani Burak Abi'dir.
Kendisinden temin edersen kafanda doluluk ve sterillik adına soru işareti kalmaz.
Kullanman gereken miktarı, aklına takılan soruları yanıtlar.

2- Evet.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ugurrgennc    0
xendroov, 3 dakika önce yazdı:

1- Dolu, steril olması artık markaya bakmıyor günümüzdeki bir çok markanın sahtesini üretip satan insanımız var. Burada referans alman kişi karşındaki insanın güvenilirliği olması gerekiyor.

Yukarıdaki yazdığım metine birini örnek göstermek gerekirse @Loving yani Burak Abi'dir.
Kendisinden temin edersen kafanda doluluk ve sterillik adına soru işareti kalmaz.
Kullanman gereken miktarı, aklına takılan soruları yanıtlar.

2- Evet.

peki orjinal olduğundan emin olduğumuz x markası ile y markası arasında bir fark oluşur mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xendroov    52
ugurrgennc, Şimdi yazdı:

peki orjinal olduğundan emin olduğumuz x markası ile y markası arasında bir fark oluşur mu

Hayır, iki ilacında doluluğu eşit seviyedeyse aynı dozda fark oluşturmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheExecutioner    148
xendroov, 16 dakika önce yazdı:

Hayır, iki ilacında doluluğu eşit seviyedeyse aynı dozda fark oluşturmaz.

Fark elbette ki oluşacaktır. Hammade kalitesi denen bir olayımız var bunu göz arda etmemeliyiz

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Waxorion    47

Bence markaya takılmadan bu formda en çok denenen kullanılan ve verim alınan ilaçlarla devam etmen. Orjinal mi değil mi dolu mu boş mu gibi soruları direk kafandan silip daha da önemlisi boş ilaç alıp zaman, para ve heves kaybetmeden ilerlemek en mantıklı seçenek. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: enes2525
      herkese iyi forumlar 
      yaş : 22  boy :190 kilo : 90  ilk kürümü yapmak istiyorum. yapacağım ilk kür de  hangi ilaçları kullanacağım hakkında kararsızım. 
      bazı hocalar rimobolan tek başına kullanılabilir diyor bazı insanlar kullanılmaz diyor örnek olarak 
      haftada
      200mg rimobolan 
      250mg testosteron enantathe yada sustanon
      kürünü 6-8 hafta süreçle yapılırsa etkileri ne olur 
      kilom gayet yerinde fazla kilo almak istemiyorum sadece gerçekten bilgili yada kullanmış kişiler yorum yaparsa iyi olur herkes iyi forumlar iyi günler. 
    • Yazan: josey
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      32 yaşındayım 15 yıldır  spor yapıyorum Yağ oranı %17 Boy 1.90 Kilo 100 Bandında hiç bir zaman diyet yapma kafasına girmedim  dışardan bakıldığında hacimli gösterişli bir vücudum var ama son dönemlerde küre girmek konusunda araştırmalarım oldu. Zararlarının farkındayım vücudu minimum yoracak şekilde biraz daha kurumaya yönelik bir kür girmek istiyorum , bu zamana kadar diyet yapmadım diyet yapmama vesile olması , beni biraz daha motive etmesi  ve sonucu görmek için  girmek istiyorum.
      KÜR PLANLAMAM:
      Testo ve masteron kürü yapmak istiyorum...
      SORULARIM:
      Haftalık 250 mg testo 250 mg masteron yeterli olur mu? Bu süreçte creatin bca   vs  kullanmak doğru olur mu? Kaç haftalık  olmalı? Düşük dozda pct gerektirir mi? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: oguuzars
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM:
      750 testo e 300 rimo 300npp SORULARIM:
      Kullanacağım nelere dikkat etmem lazım? Cycle kaç hafta sürdürmeli? Hangi koruyucuları kullanmam lazım? Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.
    • Yazan: yankiFit
      Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,ben Fatih.
      Buranın uzun zamandır pasif takipçisiyim ve yeni üye olup aktif olmaya karar verdim.İnanın o kadar saçma yerlerde bulunup bu konuları araştırdım ki ön yargılı olmamak imkansız.Millet ilaç bulamıyoruz diye birbirini öldürecek düzeyde haha  Sonra burayı buldum bla bla bla.
      Öncelikle harika bir yer insanların bu konulara ön yargılarını kıracak bir yer.
      Neyse kendimden bahsedeyim biraz ben çocukluğumdan beri kulüp adı vermeyeceğim,bir futbol kulubünde futbol oynadım taki 2 sene öncesine kadar sakatlık psikolojik sorunlar vs profesyonel olmama az kala bıraktım.son 1,1-5 senedir vücut geliştirmeye başladım diyebilirim.Sporun her alanı gerçekten harika,bu zamana kadar çok şey öğrendim doğru-yanlış.Herkes  gibi bende gelişimi katlamak için küre girmeyi düşünüyorum.
      Pekala şimdi sormak istediklerim var.Peptid mi? steroid mi? peptid biraz daha masraflı diye söylendi,ama peptid bana daha mantıklı geldi ilk küre göre neleri tercih edebilirim?
      kaç hafta yapmalıyım? dikkat etmem gerekenler nelerdir? Hacim kürü istiyorum ama yağ oranım elbette ki artıcaktır ama çok fazla artmasını istemiyorum.yaşım 21 kilom 71 yağ oranımı pek bilmiyorum açıkcası bir fotoğrafımı yükleyeyim konuyla ilgili daha iyi yorum yaparsınız,şimdiden teşekkürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.