-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Küre gireceğim fakat only testosteron mu sarms mı kullanmam yararıma olur?
Oluşturan:
fiorentina, in Sarm Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mehmeteminerem
Merhabalar kıymetli abilerim kardeşlerim,
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş 18 boy 185 kilo 120 KİŞİSEL SORUNUM:
Testom çok düşük çıktı ve ben bunu günlük hayatımda ve cinsellikte iliklerime kadar hissediyorum, sürekli yorgunum sürekli stres ve duygusallık önceden yoktu kesinlikle ,erken boşalma, aletin kalkmaması, isteksizlik. Sadece sarms kullandım ilk defa onu da 1 paketi 3 ayda anca bitirebildim normalde bilirsiniz 1 aylık sanırım 1 paketi ,zaten çakma da olabilir ucuza almıştım,etkisini fazla görmedim, ondan önce de hissediyordum aynı şeyleri (spor yapıyorum) ilk doktor 250mg testo ve lepigra isimli bi takviye verdi ama tın etmedi sanırsam(yani hazır durum da böyleyken bi küre de giresim geliyor ) 2. Doktor da sakın bi daha kullanma hatta cretine, protein de kullanma vs dedi kendisi prof boru da değil gibi.
SORULARIM:
Bu durumun düzelmesi için ne önerirsiniz? Bu oran nasıl yükselir? Küre girmelimiyim? Kür sonrası sorun yaşar mıyım? Pct gerekecek mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: KA21
Herkese Merhaba,
Çok kısa son 5 ayda neler yaptığımdan bahsedeyim. Daha sonra değerli bilgilerinize talibim . Sporla olan ilişkimi 7 yıl önce kesmiştim. Bu sürede yağ oranım % 30 lara kilom ise 92 civarına çıktı. Tempolu yürüyüş ve koşular, düzgün beslenme programı ve her sabah 6 iu GH desteği ile kendime bir hazırlık dönemi oluşturdum. Daha sonra haftada üç gün Testosteron P. 0,5 mg, Masteron 1 mg ve Tren 0,5 mg olacak şekilde bir küre giriştim. Tüm bunları yaparken tabi ki sağlık durumumu sürekli testlerle kontrol altında tuttum. Artık 10. haftaya geldim. Şuanda kilom 79, yağ oranım %11, kas ve iskelet yapımda oldukça iyi duruma geldi. ,
Benim Allah bağışlarsa 2 çocuğum var. Stresli bir iş hayatım ve tabi ki ülke şartları malum streslide bir ekonomimiz var. Vücutta sabit bir seviyede bulunan testosteronun pozitif anlamda çok faydasını gördüm. Uzun uzun anlatmak isterim ancak sizleri de çok meşgul etmeden esas konuya geçeyim. Artık kendi döngümü açmak istemiyorum. İki günde bir iğne olmak da istemiyorum. Ancak vücudumda da aynı seviyede testo olsun istiyorum.
Şimdi kürümü ocak sonuna doğru bitirmeyi ve hayatıma Nebido ile devam etmeyi düşünüyorum.
Sorular :
Kürden çıkarken Nebidoyu ne zaman almalıyım ki, testo dalgalanmasından minimum etkileneyim? Kendi döngümü açmadan sabit bir seviyede kalmak için Nebido doğru bir seçim mi? Farklı bir öneriniz var mı? Treni artık kullanmayacağım için farklı bir müdahale yapmam gerekir mi? Kişisel bilgiler:
Yaş: 42 Boy: 1,76 Kilo: 79 Tüm cevaplar için teşekkürler.
@Diver
-
Yazan: the_escobar
Herkese merhabalar,
Öncelikle zaman ayırıp okuyacaklara teşekkürlerimi sunarım.
Son zamanlarda belli başlı sorunlarım artmaya başladı.
BAŞLICA YAŞADIĞIM SORUNLAR:
Aşırı derece halsizlik : Gün içinde kafamı her koyduğumda uyuyacak gibi oluyorum. Açken halsizlik pek olmuyor lakin bulk dönemi olduğu için gün içinde aç kaldığım vakit olmuyor genelde. Ağız kuruluğu: Ara ara bir anda ağız kuruluğu geliyor. İştah sorunu: İştahım da çok git gelli, bazı günler deli gibi yiyebiliyorken bazen acıkamıyorum. Eklem sakatlıkları: Son zamanlarda eklemler sakatlıklar artmaya başladı, idmana gidesim bile pek gelmiyor. Bu belirtiler sonucunda iki şeyden şüpheleniyorum birincisi şeker diğeri de mineral eksikliği olabilir. Aktif olarak MK677 gibi sarmslar kullandığım için şekeri oynatabileceğini düşünüyorum.
SORULARIM:
Bu durumlar neyden kaynaklanıyor olabilir? Kan şekerinde problem olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.
-
Yazan: Tesisatçı
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüm 500 testo enantat 350 bolde kullanıyorum beslenmem çok iyi denecek durumda kürün 17. Günündeyim inceden doluluk geldi gibi sivilcelenme de oldu fakat daha güç artışı hiç yok normal midir?
marka quantum
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-