-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: polatpr
Merhaba değeri hocalarım kardeşlerim.
elimde 2 seçeneğim var evogen veya iran testo hangisini kulanacağım konusunda kararsız kaldım 2sinin fiyatları aynı fakat iran testonun çok fazla sahtesi olduğu için karar veremedim sizce evogen kullanmalımıyım ?
-
Yazan: emnakin1
Arkadaşım bundan almış. Testo e. 250mg/ml, 10 ml'lik. Fiyatı 1200 tl. Çalıştığını söylüyor. Fiyatı normal mi? Fiyatına göre değerlendirdiğimizde ucuz mu?
Sahte midir acaba?
-
Yazan: gazomika
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Hellas pharma testo almayı düşünüyorum kullanan var mı? Yada başka ne marka önerirsiniz?
Grupta boş ürün muhabbetleri çok fazla kimden alacağım dolu ürünü.
Birde evogen marka var onu da kullanan vs varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
-
Yazan: nazillikaplanı09
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Evogen marka trenbolone aldım marka hakkında kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Aranızda daha önce kullananlar varsa marka ve ürünleri hakkında bilgi verebilir mi?
Teşekkürler.
-
Yazan: Kürşat1453
Aldığım steroid markasından kullanan var mı?
Nasıl etkiler gördü iyi ve ya kötü Yorumlarınızı bekliyorum.
-