-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Testosteron + boldenon küründe tansiyon problemi yaşıyorum ne yapmalıyım?
Oluşturan:
TheExecutioner, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Arkadaşlar elimi yüzümü yıkayıp üstümü giydikten sonra nabzımı ölçtüm nabzım 97 çıktı ardından daha da yükseldi oturdum geçmesini bekledim altında yatan ciddi bir sorun var mıdır bugünde test vermeye gidecektim.
Kullandığım ilaçlar:
Testosterone enanthate 250mg Rimobolan 200mg Multivitamin Saw Palmetto
-
Yazan: marettam
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kişisel özellikler:
24 yaş 181 cm 91 kg Yağ oranım 12-14 Kolestrol sodyum vs etkili olabilecek tüm değerlerim normal. Baş ağrısı sebebiyle tansiyonumu kontrol ettim ve 9-5 çıktı. Normalde tansiyon ile ilgili bi sorunum yok güncel kürüm 500 enantathe 300rimo. Yüksek tansiyon çok duydum ancak düşük tansiyon için ne yapabilirim bilmiyorum. @metinav @rastlantisal
Tecrübe ya da bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
-
Yazan: aliefeyapici
Hocalarım selamlar
Sıkça yaşadığım bir durumdan bahsedeceğim sizlere.
Her kür yaptığımda bu durumu çokça yaşıyorum enjeksiyon yaptıktan sonra enjektörü çıkardığım gibi vücudum soğumaya,yüzüm bembeyaz olmaya ve gözlerim kararmaya başlıyor eğer oturmassam bayılacak gibi oluyorum sebebi ne olabilir acaba? Başka bu durumu yaşayan var mı?
Damara vurmadığıma eminim zaten damara vursam şuan bunu yazıyor olamazdım😀
-
Yazan: Tunahankrc
Herkese iyi günler,
Tam 10 gün önce:
500 testo 500 bolde günlük 30 mg danabol Kürüne başladım bugün muayene olmaya hastaneye gittiğimde yüksek tansiyon çıktı boldenonun bu kadar kısa sürede yükselteceğini sanmıyorum dinanabol yapabilir mi?
Büyük 15 Küçük 7 -
Yazan: Kerem Aygün
pazar günü 3. enjeksiyonumu gerçekleştireceğim gün aniden başım dönmeye başladı 1 2 gündür düzenli adam akıllı uyumuyordum uyanık kalmak için sabah 600mg falan kafein aldım kalbim sürekli çarpıyo gibi hissettim tansiyonumu ölçtüm 11 5 10 4 çıktı tuzlu ayran içip (10g) uyudum uyandım ölçtüm 11 8 oldu yemek yedim sonra tekrar ölçtüm 10 4 çıktı tekrar şimdi tekrardan tuzlu ayran içtim (15g)
sizce sebebi kürden dolayımı yoksa uykusuz kaldığım için mi testesteronun tansiyonu düşüreceğini sanmıyorum
kürüm sustanon 250 mg haftalık
-