-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: oryx
Merhaba herkese,
Burak @Loving Hocayla eylül ayında bu site sayesinde tanıştım. Eylül ayından bu güne kadar tüm süreçte destek oldu bende bu süreci sizlerle paylaşmak istedim. 4 senelik bir spor geçmişim var. 4 sene boyunca istikrarlı şekilde ilerledim. bunun ilk 2.5 senesi natural olarak devam ettim. Sonrasında ilk kürümde testo bolde yapıp kuruma sürecinde testo prop masteron winstrol kullanmıştım ilaçların doluluğu tartışılırdı.
Sonrasında burak hocayla 2025 eylül ayında bulk sürecime başladım 87 kilo başladığım bu süreçte güncel 101 kiloyla bulk sürecini bitirdim. 26.01.2026 tarihinde definasyon sürecine başladım. Çok fazla fotoğraf çekilmeyi bilen ve seven birisi değilim. Elimde olan fotoğrafları eklemeye çalıştım. Kullandıgım ilaçlar başlangıç ve şuanki formumu aşağıdaki gibi paylaşıyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Noxy Lab KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500mg (genel) Npp 200mg (8 hafta) Boldenon 400mg (genel) 2025 EYLÜL: (1. AY)
2025 EKİM:(2. AY)
2025 KASIM:(3. AY)
2025 ARALIK:(4. AY)
2026 OCAK:(5. AY)
-
Yazan: Unrest
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlaç dozları:
20mg Noxy Test P/ gün 325iu ovitrelle Hcg/ Pztsi Çarş Cuma Karşılaştırma:
Aburaihane enanthata ile gün aşırı dozlarda haftalık 115-140 mgda 1300 -1600 arası total testo alıyordum. Noxy test p ile haftalık 140mgda beklentim 1100 1300 dü. Yani ilaç bence dolu. Son enjeksiyondan 23 saat sonra sabah aç karnına verilmiştir. @Denizferbaşka soran arkadaş olduysa unuttum k.bakmayın.
TEST SONUCU:
-
Yazan: crosfredy
Son zamanlarda çok sık ismini duyduğum bir marka daha olumsuz hiçbir yorum da görmedim sanırsam Burak hoca temin ediyor tren enanth kullanan kişilerin yorumlarını merak ediyorum etki yan etki ilacın sertliği sağlam bir şekilde hissettiriyormu? Daha önce noxy tren e kullanıpta başka markayla kıyaslayabilecek varsa çok sevinirim Örnek şu markanın trenini kullandım buna nazaran noxy 5-0 önde gibi 8 hafta sonra tren e giricem noxy ile düşünüyorum aldığınız en son güncel fiyatı ne kadardı trenin enant esteri?
-