-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Clen + oxandrolone kürü sonrası pct
Oluşturan:
tesrifediyorum, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: TheExecutioner
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
son yaptığım pct üzerinden yaklaşık 8 ay civarı geçti. Kür sürem kadar bekleme yaptım fakat hata olarak bu süreçte sporu bıraktım. Herhangi bir destekleyici olmadan spor yapmak artık bana keyif vermiyor açıkcası ondan bıraktım 8 ay boyunca. Tekrar başlamayı düşünüyorum fakat sadece anavar kullanmanın bana artıları ve eksileri neler olacaktır. Enjeksiyon olmadan testosteron olmadan ben de bazı şeylerin olmayacağının farkındayım ama en azından ufak etki görsem bile benim için kafi.
Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim. 👍🏻
-
Yazan: AhmetDeringoz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ahmet ben aranıza yeni katıldım. Spor bilgim var fakat kür, hormonlar konusunda pek deneyimli değilim. Bir çok konu okudum, araştırdım fakat hala '' KÜR NASIL YAPILMALIDIR? '' cevabını bulamadım. Bana yardımcı olur musunuz?
SORULARIM:
Küre girmeden hangi testleri yaptırmalıyım? Kişisel vücut gelişimim kaç sene veya yaşıma kadar gitmeli? Hangi ilaçlardan ilk aşamada uzak durmalıyım? KAFAMDA OLAN KÜR PLANLAMASI:
Methyl testosteron Oxandrolone Dianabol Tüm sabır, cevap ve önerileriniz için teşekkürler.
-
Yazan: Emirhan22
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Elimde 40 mcg 100 tablet clenbuterol var bunu nasıl kullanmalıyım? ilk kez kullanacağım ilacın etkisi azalmadığı sürece 80 mcg yi geçmek istemem 100 tableti kapsayacak şekilde kullanım önerisi sunar mısınız?
Şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: enes.dinnc
Merhaba hocalarım tecrübeli abilerim,
Öncelikle okuduğum bilgilere göre yüksek yağ oranlarında insülin işlevsiz kalıyormuş tavsiye edilen yağ oranı %20 nin altı benimki 25-28 civarı spor alt yapım var artık daha fazla diyet yapamıyorum sıkıldım bu işten o yüzden defin kürüne giriyorum sizce ne yapmalıyım?
KÜR PLANLAMAM:
testo prop masteron oxandrolone Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Vedatist29
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2 haftadır oxandrolone kullanıyordum resimdeki ürünü kan tahlili yaptım sonuçlar kötü çıktı. Bu ürünü kullanmaya devam mı etmeliyim ? yoksa ürünü bırakıp pct mi yapmalıyım ? Pct için yardımcı olursanız çok sevinirim.
TEST SONUÇLARIM:
-