-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Clenbuterol + tiromel + winstrol kürüne dair sorularım var?
Oluşturan:
kodmaster28, in Steroid Kürleri / Genel
Önerilen İletiler
Önerildi
İlk olarak şunu söyleyelim; bu kadar fazla miktarda (+40mcg) direkt olarak T3 hormonu almak başlı başına bir hata diyebilirim. Vücudun için alacağın kalori ne olursa olsun elbette bu kadar fazla miligramlarda aldığın zaman yakacaktır. Ancak bu ilaç nasıl anlatsam kardeşim... Ölüme merhaba demek gibi bir şey. Birde haftada değil bazen 3 günde 1 doz arttırıyorsun. Kabaca yaptığın sistem (piramit sistemi) doğru. Ancak o kadar yüksek dozda aldığın T3'ü hemen hemen 8-10 günde yavaş yavaş dozları düşürerek toparlayabileceğin bir hormon değil. O kadar doz aldıktan sonra o kadar az bir süre ve hızlıca düşen miligramlar seni kurtaramayabilir. Kurtaramayabilir dediğim olay ise enerjin. Bir anda kendini bitkin hissedebilir, bir tık daha bu süreci uzatmana vesile olabilir.
Clenbuterol ise sinir sistemini uyaran bir ilaç. Kramp olayını çok fazla yaşarsın, tiromel ile güzel etki alınabilir. Ancak bu kadar süre, bu kadar yüksek dozlarda ve bu kadar az bir süre ile indirgeyerek yapacağın tek şey zarar olur. 4 günde 1 yükselttiğin dozları haftadan haftaya 7 günde bir sadece 1 tablet yükseltilebilir. Aynı şekilde 6. haftada dozları düşürmeye başlayarak yapabilirsin. Bu günler temsili, ancak bu 1 aylık zamanda bu ilaçlar tam anlamıyla yüksek dozlar. Aynı zamanda (160mcg) gibi dozlara çıkmana hiç gerek yok dostum. Hele ki 1 aylık süreçte...
Winstrol ilacına gelecek olursak. Direkt tablet olarak aldığın winstrol çok güçlü bir DHT türevi. Dışarıdan testosterone almadığın taktirde doğal üretimini de baskılayarak maalesef testosterone döngünü yavaş yavaş sekteye uğratacak. Tiromel kullandığın için bu enerji düşüklüğünü hissetmeyebilirsin, ancak bu ilaçları bıraktığın zaman geriye dönüp baktığında "ben, ne yaptım?" diyebileceğin bir serüven ile karşı karşıya olabilirsin. Önerim eğer 1 aylık bir sürece girecek olursan sadece clenbuterol + tiromel ile devam etmen. Doz arttırma süreçlerini kısa değil, uzun tutman, kardiyoları aksatmayıp, bir tık (tiromel aldığın için) düşük kalori ile devam etmen olacaktır.
arafından önerildi
Clenbuterol ise sinir sistemini uyaran bir ilaç. Kramp olayını çok fazla yaşarsın, tiromel ile güzel etki alınabilir. Ancak bu kadar süre, bu kadar yüksek dozlarda ve bu kadar az bir süre ile indirgeyerek yapacağın tek şey zarar olur. 4 günde 1 yükselttiğin dozları haftadan haftaya 7 günde bir sadece 1 tablet yükseltilebilir. Aynı şekilde 6. haftada dozları düşürmeye başlayarak yapabilirsin. Bu günler temsili, ancak bu 1 aylık zamanda bu ilaçlar tam anlamıyla yüksek dozlar. Aynı zamanda (160mcg) gibi dozlara çıkmana hiç gerek yok dostum. Hele ki 1 aylık süreçte...
Winstrol ilacına gelecek olursak. Direkt tablet olarak aldığın winstrol çok güçlü bir DHT türevi. Dışarıdan testosterone almadığın taktirde doğal üretimini de baskılayarak maalesef testosterone döngünü yavaş yavaş sekteye uğratacak. Tiromel kullandığın için bu enerji düşüklüğünü hissetmeyebilirsin, ancak bu ilaçları bıraktığın zaman geriye dönüp baktığında "ben, ne yaptım?" diyebileceğin bir serüven ile karşı karşıya olabilirsin. Önerim eğer 1 aylık bir sürece girecek olursan sadece clenbuterol + tiromel ile devam etmen. Doz arttırma süreçlerini kısa değil, uzun tutman, kardiyoları aksatmayıp, bir tık (tiromel aldığın için) düşük kalori ile devam etmen olacaktır.
Önerildi
Bence bu plan intihar demek...Tiromeli yıllardır kullanan bir insan olarak forumda daha önce de etkilerini belirttim, 3 tablet kullandığımda tiroid bezlerim, gırtlağım ağrıyor yutkunamıyorum.Verdiği stres sinirlilik ve sonunda gelen yorgunluk zaten başka bir şey...Hiç gerek yok, 2 tablet diğer yanındakilerle birlikte fazlasıyla yeterli.Siz dozu arttırdıkça o alınan tiroid hormonu ters t3 ile etkisizleşiyor; ayrıca metabolizma yarış motoru değil sürekli hızlansın, bir yerden sonra tüm hücrelerdeki reseptörler azalıyor ve duyarsızlaşıyor...Vucudumuz aptal salak bir makina değil, çok akıllı ve her şeyi en temelde farkedip hesaplıyor...Beden yeni duruma uyum sağlayacak kapasitede, ama bir yere kadar o da...
Clenbuterol gibi uyarıcılar, zaten tiroid hormonlarını uyarıyorlar, hiç tiromel kullanılmasa bile metabolizma bu şekilde hızlanıyor.Clenbuterol deneyimi olmayan birinin 120 mcg en fazla çıkması gereken değer olmalı.O da vucudu alışmalı o şekilde yavaş yavaş yükselmeli.Bu 3 gün içinde olmaz, 5-7 günü bulmalı...Piyasa da hammadde miktarı belirsiz, merdiven altı üretimlere güvenip bu dozlara çıkmak kalp krizine sebep olabilir...
Winstrol hepten saçma ve gereksiz bir ek...20 mg doz hiç bir etkisi olmadığı gibi, karaciğer ve böbrek için boşu boşuna toxic etkiye neden olur.Hormonları baskılamasını geçtim...Kas kaybı noktasında önlem amaçlı düşünülerek ilave edildiyse, onun yerine hmb suplementi yada free testosteronu arttırması için 6-9 mg boron sitrat gibi bir mineral daha mantıklı olur.Yok su atıcı etki olsun amacı varsa, basit kiraz sapı+mısır püskülü çayı daha efektif ve zararsız fayda verir bu noktada...
Kısacası bu saçma sapan dozlara ve kimin neye güvenerek yazdığı pazarladığı planlara göre hareket etmeyin.Herkesin bedeni metabolizması birbirinden farklı ve özel.Kendinize uygun olanı kendiniz oluşturun.Bunun için kullanmayı düşündüğünüz ilaçları, suplementleri önce alıp tek tek deneyin ve vucudunuzun verdiği tepkiyi görün...Biri diyor diye herşeyi denemeyin; sonra geri dönülmez kalıcı zarara uğrarsınız ve pişmanlık yaşasanız da o saatten sonra bir anlamı olmaz...Birbiriyle sinerji oluşturacak ve agonist etkide maddeler çığ etkisi oluşturabilir ve ölüme götürebilir...Biz burada en az zararlı ve sağlıklı olanı deneyimlerimizi de düşünerek ihtiyaca binaen öneri ve yol göstermek amaçlı yazıyoruz.Sorumluluk tamamen kişinin kendisindedir.Araştırın bilgilenin ve ona göre kendiniz karar verin...Sağlığın maddi bir karşılığı yok bu dünyada.
Beslenme hataları ve alınan kalorilerin hesaplanmadan gıda alımı yanında, hareketsiz yaşam tarzı sonucu kilo kalıcı oluyor.Çünkü insülin metabolizması bozulduğu gibi vucut sürekli parasempatik modda relax halde kalıyor...Yatarak dinlenerek kilo verilmez, hareket etmek tembellikten kurtulmak koşmak koşturmak şart...Meatabolizmayı tembelleştirmek sürekli seratonin ve gaba hormonunun etkisinde depresyondan kaçmak için yemeğe eğlenceye yönelmek keyif yapmak durumu içinden çıkılmaz hale sokar.Yapılması gereken basit, hareket etmek enerji harcamak ve beslenmeyi kısmak hepsi bu...Metabolizma düzgün çalışmıyorsa bu süreç hemen işlemez; önce vucudun kendini düzenlemesi gerekir bir süre sonra da olması gerektiği gibi sonuçlar ortaya çıkar....Sabır ve azim gerekli...
arafından önerildi
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: bunuyazanTosun
Selam dostlarım,
11 hafta hexarelin kullanıcam gh artıyor metabolizma yavaşlıyor daha önce deneyimledim hexrelini.
8 hafta piramit sistem bitiron eklicem (metabolizma hızlansın diye) Son 3 hafta animal cuts kullanıcam (metabolizma hızlansın diye) Bu şekil de düşünüyorum 11 hafta sizce nasıl olur ?
Elimde eczane anavar ve Yohimbine var sizce ekleyim mi bu küre, bence gerek yok biraz kas kazanıp güzel yağ yakacağımı düşünüyorum.
-
Yazan: Wgestelx
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Serbest t4 değerlerim referans değerinin hayli üstünde çıktı.
Bu tiroid bezi ile ilgili bir bozukluğu mu ifade eder ve kur içinde riskli bir durum taşır mı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Ahmetphenylprop
Selamlar,
TRT doz testosteron, 5iu gh alıyorum. GHın metabolizma hızını düşürdüğü gerçeği var bu durumu engellemek metabolizma hızını olması gereken yerde tutmak için tiromel mi levotiron mu alınmalıdır?
-
Yazan: bilinc
Öncelikle selamlar,
tüm değerli abilerim ve kardeşlerim bir sorunum var şu anda bir yüz şişmesi ile karşı karşıyayım ancak e2 bloklamak için arimidex kullanıyorum zaten definasyon küründeyim (testo prop,wins(tablet),clen,tiromel,fragment) yüzümde gerçekten bir şişlik var yani sanki bulk yapıyorum gibi sabah kardiyosu beslenme vs her şey okey ama yüzümde bir şişlik var sebebi ne olabilir?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Tr3n
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Levotirondan sağlam verim almıştım ara verdim kullanmaya tekrar başlayacağım.
kaç ay kullanmalı? kaç ay ara vermek mantıklı? @metinav
-