Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

erkansahn

Laboratuvar sonuçlarım

Önerilen İletiler

erkansahn    3

Abilerim kardeşlerim saygı değer hocalarım hepinize selamlar..

04 Aralık 2023 tarihinde başladığım;

• Testo enant.
  • deca
  • dianabol

Kürümün 4. haftasında dianabole ve 10. haftasında decaya veda ettim ve bir önceki kan sonuçlarımla 5 gün sabah akşam klomen + 3 gün de 1 yarım tablet dostinex kullandım. 7. haftada kürüme dahil ettiğim boldenon ve ilk günlerden beri eksik etmediğim testo enantat ile yoluma devam ediyorum. Şuan 14. haftanın sonundayım ve 15. haftaya aynı şekilde girip kendimi test. prop. ile 4 hafta dinlendirmek istiyorum.

İlk sorum testo propionat hakkında olacak ne kadar dozda kullanmalıyım trt dozuna erişebilmem için zira 4 hafta sonunda küre kaldığım yerden devam etmek istiyorum. İkincisi ise geçen hafta yaptırdığım laboratuvar sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz? @rastlantisal @otopsicikedi

Şimdiden teşekkür ederim...

Ekran görüntüsü 2024-02-20 182710.png Ekran görüntüsü 2024-02-20 182753.png Ekran görüntüsü 2024-02-20 182820.png Ekran görüntüsü 2024-02-20 182901.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BANNED PLAYER    1.460

Değerlerinde herhangi bir sorun gözükmüyor.

Trt yaparken neden prop kullanıp kendini enjeksiyonla yoruyorsun ki?

Bana kalırsa haftada 1 125 mg testo e vurup dinlenmeye geçebilirsin. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.435
erkansahn, 1 saat önce yazdı:

Abilerim kardeşlerim saygı değer hocalarım hepinize selamlar..

04 Aralık 2023 tarihinde başladığım;

• Testo enant.
  • deca
  • dianabol

Kürümün 4. haftasında dianabole ve 10. haftasında decaya veda ettim ve bir önceki kan sonuçlarımla 5 gün sabah akşam klomen + 3 gün de 1 yarım tablet dostinex kullandım. 7. haftada kürüme dahil ettiğim boldenon ve ilk günlerden beri eksik etmediğim testo enantat ile yoluma devam ediyorum. Şuan 14. haftanın sonundayım ve 15. haftaya aynı şekilde girip kendimi test. prop. ile 4 hafta dinlendirmek istiyorum.

İlk sorum testo propionat hakkında olacak ne kadar dozda kullanmalıyım trt dozuna erişebilmem için zira 4 hafta sonunda küre kaldığım yerden devam etmek istiyorum. İkincisi ise geçen hafta yaptırdığım laboratuvar sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz? @rastlantisal @otopsicikedi

Şimdiden teşekkür ederim...

Değerlerin iyi. Yeni bir enfeksiyon yaratan hastalık atlatmışsın. Su tüketimin düşük onu artır. Bilhassa boldenonda bu işlerin şakası yok. Boldenon, böbrekleri perişan eden anabolik. Ayrıca prostat koruyucu muhakkak kullan. NAC600 + enginar eksteri de aynı şekilde.

Testosteron propionate ile TRT yapamazsın. En geç 2 günde 1 enjeksiyon isteyen ilaçla TRT olmaz. Uzun esterli testosteronlara yönelmen daha doğru olur. Testo C ideal. Yada benim gibi haftada 2 enjeksiyon şartı ile Testo E kullanabilirsin. TRT doz testosteron enhantate = 100-150MG arası.

Ayrıca boldenon küründe ara vermek çok saçma. Zaten uzun sürede birikip zor bela çalışan bir anaboliğin ektisini baltalarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
rastlantisal, 2 saat önce yazdı:

Değerlerin iyi. Yeni bir enfeksiyon yaratan hastalık atlatmışsın. Su tüketimin düşük onu artır. Bilhassa boldenonda bu işlerin şakası yok. Boldenon, böbrekleri perişan eden anabolik. Ayrıca prostat koruyucu muhakkak kullan. NAC600 + enginar eksteri de aynı şekilde.

Testosteron propionate ile TRT yapamazsın. En geç 2 günde 1 enjeksiyon isteyen ilaçla TRT olmaz. Uzun esterli testosteronlara yönelmen daha doğru olur. Testo C ideal. Yada benim gibi haftada 2 enjeksiyon şartı ile Testo E kullanabilirsin. TRT doz testosteron enhantate = 100-150MG arası.

Ayrıca boldenon küründe ara vermek çok saçma. Zaten uzun sürede birikip zor bela çalışan bir anaboliğin ektisini baltalarsın.

Hocam prostat koruyucu ne kullanabiliriz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
erkansahn    3
rastlantisal, 7 saat önce yazdı:

Evet hocam gribal enfeksiyon geçirdim

Anladım hocam boldenon devam edeceğim su 4 lt içiyorum artıracağım enginar kullanıyorum yanına nac600 ekleyeceğim ilginiz için teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.435
oisobb123, 6 saat önce yazdı:

Hocam prostat koruyucu ne kullanabiliriz

Cüce palmiye olan bir şey. Markaya takılmamalı.

erkansahn, Bir saat önce yazdı:

Evet hocam gribal enfeksiyon geçirdim

Anladım hocam boldenon devam edeceğim su 4 lt içiyorum artıracağım enginar kullanıyorum yanına nac600 ekleyeceğim ilginiz için teşekkür ederim

4 litre yeterli gelmemiş. 5 litre ve üzeri daha iyi olacaktır.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: keydigger
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 aylık süre içerisinde aktif only testosteron kullanımındayım. 6 hafta boyunca 500mg son 2 haftadır 750mg testosteron kullanıyorum. 
      SORUNLAR:
      İlaca başladıktan 2 hafta sonra kan testi yaptırdım ve total testosteron seviyem : 44.35µg/L çıktı referans aralığı 1,75 - 7,81! Bu hafta tekrardan kan testi yaptırdım tal testom 16.67 µg/L çıktı! Aynı hastanede yaptırdım iki testide. Testi enjeksiyonun hemen ertesi günü yaptırdım. Marka aynı ama şuan yeni aldığım flakonu kullanıyorum. SORULARIM:
      Doz arttırmama rağmen bu oran neden böyle çıkmış olabilir Kullandığım ilaç underdose olabilir mi? Yorum yapan, konuya katılım gösteren herkse teşekkürler.
    • Yazan: Human
      Merhaba arkadaşlar,
      Küründeyim arimidex kullanmıyorum hafta sonu total testosteron, e2 ve prolaktin testi verdim testosteron henüz çıkmadı yarın çıkacak muhtemelen. Sonuçlarıma baktığımda E2 seviyesi yüksek gibi geldi bana.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 400mg Boldenon 300mg Tren 200mg SORULARIM:
      Kullandığım boldenon çalışmıyor mu? Yoksa trenden kaynaklı yanıltıcı bir sonuç mu var? MARKALAR:
      Nessie - Boldenon Nessie - Trenbolone KAN TESTİM:

• Yazan: warmesty
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      29.03.2026 tarihinden beri aşağıdaki kürü. Kullandığım ilaçlar ORJ ZPHC uzun süredir onları kullanıyorum ve orijinalliği konusunda bir sıkıntı yok.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Ent. 500mg Boldenon 400mg Bundan öncesinde 1 ay kadar 250 Testosteron ile cruise yaptım. Bu cruise döneminde verdiğim kan değerlerinde bir problem yok. Testosteron >1500 üstü E2 37.25 olarak çıkmış AI kullandım tabi ki.
      SORULARIM:
      Testoyu yükseltmişken nasıl kan testinde bu değer 1500 üstü çıkmıyor? Daha başlayalı 8-9 gün olmuşken boldenin e2yi katletmesi normal mi ? Ne yapmamı önerirsiniz ? KAN TESTLERİM:

• Yazan: Leporis
      Arkadaşlar herkese selamlar,
      Direkt konuya giriyorum. 33 Yaşındayım 7 senedir spor geçmişim var son 4 senesini güç odaklı çalışarak geçirdim. Son zamanlarda artık bir küre gireyim dedim ve 2 ay önce Testo enantath ve boldenon kürüne başladım. Haftalık 2 enjeksiyon yaparak toplamda haftalık 500mg testo 400mg boldenon alıyorum. Sorunum ise şu; Kürden hiçbir etki alamıyorum arkadaşlar. Atıyorum kürden önce 110-120 arası bench atarken şimdi hala aynı kilodayım fakat sadece daha az yoruluyorum. Güç olsun performans olsun hiçbir ilerleme yok.
      Bu arada olumsuz etkileride yok. Uykusuzluk olur libido dalgalanması olur saç dökülmesi olur hiçbir olumsuz etkide yok ama olumlu etkide yok. Tek fark edebildiğim damarlarım belirginleşti ve daha az yoruluyorum. Libido artışı ne bilim özgüven katar işte daha erkeksi hissedersin gücün artar falan hiçbiri yok.Vücudumda belli ki bir sorun var ama ne olduğunu anlamadığım için çözemiyorum. Sizden ricam buna benzer bir sorun yaşayan biri varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilirse çok sevinirim. Kan testi sonuçlarımı buradan paylaşıcam iki ilaçta çalışıyor.
      Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
      KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.