Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

aylardanKASIM

kalıcılık

Önerilen İletiler

herkese kolay gelsin 500 testo 400 bolde toplam 15 haftalık gürümün 11. haftasına girmiş bulunmaktayım çok aşırı derecede ahım şahım bir büyüme yok zaten boldenon temiz ve yavaş büyütüyor benim merak ettiğim kür bitiminde mevcut kütlemden kayıp yaşarmıyım bir deca kürü gibi aşırı kilo almıyorum yavaş yavaş temiz büyüyorum kas kaybı olurmu merak ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

labslabs    77

boldenon çok az tutar o yüzden fazla kayıp olmaz tabi danabol kullandıysan o ayrı bi şey tabiki boldenon asıl 12. haftadan sonra çalışır sende hissetceksin zaten ilaçların sağlamsa bence 20 hafta yap geç ozaman damarlanmayı gör kürün ortasında kan ver boldenon kırmızı kan hücrelerini artırıyor rahatlarsın baya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

aslında düşünüyorum danabol kullanmadım kolum 40 dı 42 cm oldu şu kür bi bitsin günlük olarak resimlerle paylaşıcam çok hissedilir derecede güç artışı olmadı e güç ve kas kaybetmiyeceğime göre kür sonu pek bir düşüş yaşamam heralde hem motivasyon hem piskolojik

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Bende 15 haftalik kurun suan 4. Haftasina basladim danabol kullaniorm bu hafta kesicem artik 4 kg aldim suan

Nasil memnunmusun kardesim kurden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

TEMİZ BÜYÜTÜYOR GÜZEL YANİ SIKINTI YOK

LİBİDODA ARTIJ ÇOK VAR:d YERLİ YERSİZ EREKSİYON OLUYORUM

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crash47    10

ben de %8 bf ile testo bolde yapmıştım. 16 haftada sadece 4 kg aldım. ama definelik aynıydı. kürden sonra da 6kg verdim. beslenmem antremanım herşey aynı iken. hiçbirşey anlamadım. sebebi ne olabilir acaba??

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215
ben de %8 bf ile testo bolde yapmıştım. 16 haftada sadece 4 kg aldım. ama definelik aynıydı. kürden sonra da 6kg verdim. beslenmem antremanım herşey aynı iken. hiçbirşey anlamadım. sebebi ne olabilir acaba??

bir kür dozajı ve yediğin kadar büyütür pct nin sağlamlığı ve kür sonundaki beslenme kalıcılığı belirler. düzgün pct yapmadığından vucudundaki doğal testo kasları korumaya yetmemiş malesef

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Big Muscle    12

Tolgacan düzgün pct derken nasıl yani? Pct korunmak için yapıyoruz ki yaptıktan sonra testimiz eski haline geliyor bir nevi ve doğal testo zaten o oranlarla nasıl o kütleyi koruyabilir. Beslenme tamam da pct bin kalıcılık üstünde ki etkisini ve örneğini verir misin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozelharekat    0
Tolgacan düzgün pct derken nasıl yani? Pct korunmak için yapıyoruz ki yaptıktan sonra testimiz eski haline geliyor bir nevi ve doğal testo zaten o oranlarla nasıl o kütleyi koruyabilir. Beslenme tamam da pct bin kalıcılık üstünde ki etkisini ve örneğini verir misin

demek istediği gayet basit . pct doğru düzgün yapılmazsa testo seviyesi eski haline gelmiyor veya geç geliyor . kayıplar bu yüzden oluyor .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215

arkadaş mantığı direk anlatmış şöyle gireyim bende

1.80 boyun olduğunu var sayarsam yüzde 10 yağ oranında genetiğe göre 85-90 kg arasında olacaksın maksimum doğal olarak.sen bu kütlenin üzerine steroidle çıkıp bırakırsan zaten yavaş yavaş doğal çizgine geri döneceksin. doğal testosteronun bu kadarını korumaya yetecektir.

fakat çoğu kişi zaten buralara ulaşmadığından arkadaşın verdiği örnekte olduğu gibi kürden sonra sen doğal testosteron seviyeni yerine getirmez düzgün pct yapmaz isen kas kütlesini koruyacak ayakta tutacak testosteronun yeterli seviyede olmadığından hızlı ve keskin düşüşler yaşarsın yapılan yanlışların telafisi mümkün olmaz en ufak hatada kütlenden yersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tolgacan beni biliyorsun az çok. Bende 1.78 boyundayım kürümün yarısındayım şuan 72 kiloyum. o zaman 80e kadar yolum var yani? ve kür bitiminde güzel beslenirsem hiç mi kaybım olmayacak o zaman mantık olarak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.