Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

hakandemir53

Üye
  • İçerik sayısı

    36
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

hakandemir53 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Balkan Stanozolol!!

    Arkadaşlar merhaba balkan pharma testo pripionat ve stanozolol enjeksıyon yanı wınstrolu hakkında bılgısı olan veya kullanan varmı. Nasıl ılaclar ve asagda paylastıgım ılaclar hakkında bılgısı olan varmı? https://hizliresim.com/vpYm3D https://hizliresim.com/1gj4Rb
  2. merhaba arkadaşlar 3gün önce son iğnemi vurdum bu arada enathe kullanıyorum. 11 gün sonra yarılanma suresı vardı galiba. kaç gün sonra test yaptırıyım ve kaç gün sonra pct baslamam daha ıyı olur. testlerı de paylasıcam yaptırdıktan sonra
  3. Vitamin takviyeleri kapsamlı bilgi

    Arkadaşlar herkes birşeyler yazıyor ama tam anlamıyla tam net cevap yok. Bir insan küre girince öncelik olarak alması zorunlu hangi vitamin takviyeleri ek takviyeler lazımdır ve kür sonrası da aynı şekilde pct dönemi felan neler gerekir
  4. Kür sırasında nabız artışı

    Arkadaşlar haftalık 250mg testo enathe alıyorum. 5 haftdan sonra hissedilir bir nabız artışı var sabah akşam gunun her saatı nabzıma baktıgımda hızlı atıyor bu normal mi. ve derın nefes cektıgım de bazen kalp agrısı oluyor.
  5. Merhaba arkadaşlar bir kaçınız biliyordur kürümün 5. haftasındayım. şuan 9 kiloluk bir artışım oldu ve haftalık sadece testo enathe 250mg alıyorum. beslenme konusunda iyiyim kalorilerimi tutturuyorum. midem zaten büyüdü yiyorum. Halimden memnunum ama Bu haftadan sonra 5 günde 1 vurmayı düşünüyorum. Yani pazartesi vurduysam cuma bir sonra ki enjeksiyon. Bunun için bana önerisi veya yapma diyen arkadaşlarım varsa önerilerini alabilirim. Bu arada tecrübelli arkadaşlar her zaman kür sonrasını merak edıyorum. 9 kilo aldım ama eminim ki muhakkak suyla birlikte böyle oldu illa ki vücudum su tutmuşturç kür sonrası ne kadar bir çökmem olur düşüşüm nasıl olur yani düşük dozajlar alıyorum ilk başladığım hale kadar düşer miyim? veya kaç ay sonra düşmelere başlarım veya en kalıcı şekilde nasıl tutabiliriim. Lütfen tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniirim.
  6. Kür sırası sorun

    arkadaşlar kürümün 2. haftasındayım şuan only testo enathe 250mg küründeyim dozum düşük. ama psikolojik mi bilmiyorum ama gün aşırı eskiye göre daha fazla tuvaletim geliyor. Açıkcası daha çok işiyorum. bunun acaba prostat sorununu tetiklemesiyle alakası var mı yoksa dediğim gibi psikolojik mi .
  7. Only Testo Kürü Fotolu YARDIM

    http://i.hizliresim.com/vbgaPr.jpg Arkadaşlar vücudum üstteki linkte var. 62 kiloyum. 1.78 boy. 10 haftalık testo enathe 250 mg girmeyi düşünüyorum. Öneriler ve etki olur mu yorumlarınızı alabilirsem sevinirim. Teşekkürler
  8. Testo E 250 mg - GHRP 6 ilk kür.

    Merhaba arkadaşlar uzun zamanlı bir spor hayatım var. Lakin vücudum her zaman yağsız ve çok kütleli olmadı. Kilom 62 boyum 1.78 artık ilk kürüme girmek istiyorum. Vücudu bir tarafa bıraktım kürün bende kilo bırakmasına bile razıyım en az zararla girebileceğim bir kür düşündüm ve Testo enanthe 250 ile sustanon arasında kararsızım ve yanında da ghrp 6 almak ıstıyorum bana verecegı etkılerı ve olası yan etkılerı hakkında bılgı verır mısınız. Kür boyunca ve kür sonrası pct iiçinde tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×