Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

SPECTRE

Baran Kalaycı - İfşa mı oldu ?

Önerilen İletiler

SPECTRE    744

Arkadşalar bugün ekşi sözlükte dolaşırken Baran Kalaycı için farklı yoruma denk geldim.

 

aynı salonda çalıştığım sporcu.

 

öncelikle overdose dan hastanelik olmuşluğu var, ilaç kısmı için bu kadarı yeterli olur sanırım. en son myostatin baskılayan follistatin falan kullanıyordu. beni zerre ilgilendirmez, kendi hayatı, kendi vücudu. ama markete gidip ürünün üstünde 10 gr yağ görünce sağlık için blablabla muhabbeti yapınca deli oluyorum.

 

uzaktan eğitimle milleti söğüşlüyormuş, söğüşlemeden öncede adamın babasının çorap mı boxer mı fabrikası var ikisinden biri. daha amatörken supplement, beslenmesine aylık 1500 lira harcıyordu. kürleri saymıyorum.

 

birlikte antrenman yaptığımı da göz önüne alırsak, omuz genetiği gerçekten iyi. ama bütün hatları kapanmış artık, iri ama serbest halinde kasmadan poz verse bile bütün hatları kapalı, kötü bir vücudu var. hat ile yağ oranının aslında her zaman aynı anlama gelmeyeceğini gösteren ibretlik bir örnek.

 

FullSizeRender_3.jpg

 

https://eksisozluk.com/baran-kalayci--4569167

 

Sizin yorum düşünceleriniz nedir ? Uzaktan eğitim programını kendi sitesinde 1500 tl kadar satmakta alan var mı ? demiyeceğim bayağı müşterisi var

:lol:

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


DeMoNhUnTeR    233

İlk zamanlarinda birçok kişiyi uyarmistim satın aldığınız bilgilerin hepsi internette zaten var ve bedava diye.

 

Ancak yine de insanlar bilgiyi ve bos motivasyonu satın almaya devam ettiler. Önceden bu kadar insan salak herhalde diyordum ama şöyle de bir durum var:

 

Arastirmak istemeyen bir kesim var ve akıllarına gelen soruya anında cevap almak istiyorlar. Tıpkı forumda daha önce onlarca kez cevaplanan konuları tekrar tekrar açanlar gibi. Adam da bu kesime online bilgi satıyor.

 

Ama hâlâ müşterilerinin salak olduğunu dusunuyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

yarışmacı insanın ilaç kullandığını anlamayacak hatta ne ilacı adam doğal hebele hübele diye salya saçarak savunan kesim kadar salak ve asalak bir kesim de var bunun yanında.

 

ülkemizin eğitim sistemi ile alakalı bir durum üniversite de bile araştırmayı öğreten bir tarz yok anca yüksek lisansda işleri çözebiliyorsunuz kaldı ki bu imam hatipler vs vs ile daha da boka saplanan ve gitgide artacak bir aptal sürüsü kesimden bahsediyoruz. 1500 tl gibi bir rakamlara bu temel bilgileri almalarına şaşırmıyorum bedava dağıtıyoruz fakat sorsan adamın vakti yok :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    156

Baranla bende aynı salonda calısıyorum bu arkadaş kim acaba ?

 

Bunun ifşayla alakası yok.Adam Wabba ya hazırlanıyor zaten 2 gr aklı olan insan bu adamın bir çok kür geçmişi olduğunu tahmin eder.Follistatin kullanmıyordur sadece.Yanında günlük 6 iu üzerinde gh,Yıl boyunca kesmeden düşük doz testo,yarısmadan uzun dönem öncede bunu cesitli androjen ve anaboliklerle çeşitlendiriyordur.Buraya 5 sene önceki halini atıyorum biraz aklınızda fikir oluşsun.Bu adam sıfırdan bu noktalara kadar geldi.Bunu sadece steroid kullanarak yaptı derseniz büyük hakkını yersiniz.Hepiniz kürdesniz çok azınız bu kadar güzel bir gelişim gösterdi.

 

Bu adam hayatını bu ise adamıs.Yaptığı işi yanlış bulabilirsiniz.İnsanları özellikle "gençleri" özel eğitim adı altında güzel paralar alarak kendisi gibi vücut yapılacağını inandırıyor.Bu banada yanlıs geliyor fakat bu adamın takipçileri 15-21 yas arası.Kür kullandığını söylese birçok gence kötü örnek olacak.İnsan zaten bu sporda bir kaç yıl geçirdikten sonra neyin ne olduğunu öğreniyor.Bu adamda o zamana kadar gençleri doğal bir sekilde beslenme ve antreman programıyla destekliyor.Bana görede yanlıs bir is fakat maalesef bu sektörde özellikle türkiyede baska türlü para kazanılmıyor.Adam anabolik kullandığını söylese kimse sponsor olmayacak.

 

Np2AmL.jpg

 

http://i.hizliresim.com/Np2AmL.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    850

Yani elbette dünyaları alıyor vücuduna ama bunu söyler bas bas bağırırsa özendirmek ve teşfikten binlerce tl tazminat davası açılabilir kendine o yüzden bunu engellemek adına hiç bir sporcu açıklamıyor. Elbette etikte değil..

 

VE ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİMKİ TÜM PROLAR ASLA AMA ASLA TESTESTERONU KESMEZLER bilginize.

 

Kür dönemi gr olarak artar yada gr + mg ama kür bitincede min 250 mg tüm yaşamlarınca alırlar. (spor içinde olduklarınca)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nydude    0

Kisaca sarlatan diyebiliriz ama tabi nedeninide soylemek lazim arkadas kendi internet sitesi uzerinden online egitim satmakta ve bende iki defa uc aylik program almis bulunmaktayim. Programlar kotu degil ve yalan yok bende pozitif yonde etkisini gordum beslenme programlarinda ise bolca supplement yazar ve benim gibiler vucut gelistirmek icin bu kadar kimyasali almak zorundamiyim ya diye dusunebilir. Programi satin alana kadar Baran Bey cok ilgilidir lakin aldiktan sonra mesajlariniza bir defada cevap beklemeyin iki uc dort hatta bazen bes defa ayni mesaji atabilir karsiliginda gelen cevapta da trip yiyebilirsiniz. Cunku beyimiz her zaman ya tatildedir ya cok yogundur yada bahanesi vardir. Vucut gelistirme disiplin isidir ama arkadas is disiplini hakkinda en ufak bir fikre sahip degildir. Ilk ay biter ikinci ayin programini istersiniz gelmez bidaha istersiniz gelmez bidaha istersiniz yine gelmez. En sonunda benim gibi, sizi tuketici mahkemesine verecem ve urunun iadesini yapin dersiniz, hah iste o zaman yeni program gelebilir ama tribiyle birlikte. Size “ne var yani yogundum bir hafta daha ayni programla devam etseydin bisey kaybetmezdin” yazar halbuki sen iki haftadan fazla beklemissindir. Uzun lafin kisasi o vucudu nasil yapti, overdose dan dolayi hastaneye kaldirildi mi, zengin zuppesi midir koylu kurnazi mi bunlari bilemem ama bildigim tek sey Baran Kalayci is disiplini  sifir olan gayri ciddi bir personal trainer (?). Ben deneyimlerimi paylastim eger onun programin katilmayi dusunuosaniz, KATILMAYIN PARA VERMEYIN ALMAYIN. BEN PISMAN OLDUM SIZDE OLMAYIN

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu kadar büyük paraları gidin uzaktan eğitim veren ifbb prolara verin size her şeyi söylerler :) Birde şöyle bir komiklik var kür programı ayrı para uzaktan eğitim ayrı para ne hallere düştüm yahu :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bloodless    10

Allah aşkına sağlam kür yapan adam böyle mi olur? Öyle steroidli denecek cüssede değil

  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×