Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ExtremeRunner

Üye
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

ExtremeRunner kullanıcısının son zaferi 30 Ekim 2018

ExtremeRunner en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

6 Nötr

ExtremeRunner Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Anapolon agizda eritme

    Dil altı hapı değil, beyin ile etkileşime girecek bir ilaç değil yani yutulması gerekiyor.
  2. Overdose

    Ne kullandığına bağlı bir durum, overdose derken ? Nasıl bir overdose ? Yeni yeni elementler çıkarıyorlar.100ml malzeminin %20'si yağ olur geri kalan hammadde olur yada bunun üstü veya altı oranlar olur.
  3. Sustanonun dagitimi gercekten bittimi?

    Sustanon temini zor evet ama üretim/dağıtım bitti algısı yanlış.Ecza deposunda bir tanıdığınız var ise görüşmeniz daha mantıklı ben lazım olan her şey için önce eczacıma soruyorum gelen yanıta göre depoları arıyorum biraz tatlı dil ile nereden alabileceğini söylüyorlar.
  4. Pre-workout önerisi

    Selamlar; İçeriği güzel pre-workout öneriniz var mı ? Nutrade kullanmıştım çok memnundum stok bulamıyorum
  5. Kür sonu test sonuçlarım

    testosteron hala kandan çıkmamış anlaşılan.
  6. Sodyum bi karbonat deneyen var mı?

    https://examine.com/supplements/sodium-bicarbonate/ İşe yarar ama psikolojik etken de var
  7. Arimidex ve tamoxifen birlikte kullanılabilirmi

    Arimidex kullanım periyodu nedir ? Doktorunuz ne dedi ? Yüksek östrojen bütün yapınızı bozar.Su tutumu artar,cinsel istekte problem yaratır hatta duygu düşünceleri bile etkiler.
  8. Korse ve bubble gut'tan kurtulma?

    Duruş alakalı bir durum ise duruşu düzeltmelisin.Onun dışında aynı problem bende de mevcut.Bu midenin dalağın bağırsakların vs büyük olmasından kaynaklı bir durumdur.Vakum da çalışabilirsin.Bulk döneminde bildiğin göbekli dolaşırım kafana da pek takma.
  9. Baran Kalaycı - İfşa mı oldu ?

    Bu kadar büyük paraları gidin uzaktan eğitim veren ifbb prolara verin size her şeyi söylerler Birde şöyle bir komiklik var kür programı ayrı para uzaktan eğitim ayrı para ne hallere düştüm yahu
  10. Geri kalmis bacaklar nasil duzeltilir?

    Bacak programını kendin tayin etmelisin hangi hareketten verim alıyorsun,hangi tekrar aralığında pump seviyen zirvede oluyor,hangi kilolar ile kası efektif çalıştırabiliyor gibi kendi kendine sorular sorup cevap vermelisin.Burada sana 10 set squat maks kilo maks tekrar yap desem 15 gün sonra bel fıtığı olup bana küfür edersin
  11. Poz verirken omzun morarması

    Morarma anlık olarak gelişiyorsa kan akışın da bir problem olabilir o bölgede bir doktora görünmeni şiddetle öneririm.
  12. Genesis meds sahte ürün duyurusu

    Bu genesisi izmirde bir yarışmacı üretmiyormuydu hatta baskın yedi.Ben mi yanlış hatırlıyorum biri aydınlatırsa sevinirim bir genesis füryası gidiyor anlamadım.
  13. Kürün 6. haftası hormon sonuçları

    E2 ve Prolaktin yüksek baskılaman lazım.Testosteronu engelliyor.Ve 18 yaşında küre girmenin anlamı nedir ?
  14. Optimal program tasarımı

    Aslında bu araştırmalara uygun bir antrenman programı hazırlamak örnek teşkil edebilir.Benim takip ettiğim ve örnek aldığım bir sporcu Seth Feroce,
  15. Gamma Enathe

    Gamma boldenon kullandım kullanıyorum deli gibi acıktırıyor.Sustanon tarzı içeriğe sahip ürününü kullandım aynı şekilde oda çalıştı.Ha içerik az olabilir o ayrı bir konu ama verim aldım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×