-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Libido problemi yaşıyorum ne yapmalıyım?
Oluşturan:
enesertas, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: predacing
Merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar,
Kür içi kan tahlillerimde bana öneride bulunacağınız konular var mıdır?
İlk kürümün 6. haftası :
250mg enantat 200mg masteron enantat Kişisel detaylar:
Kilo 90 Yağ oranı 20-23 Yaş 21 Testo Kan tahlilini enjeksiyondan 5 gün sonra verdim.
-
Yazan: makro1178
Öncelikle herkese selamlar.
Özel hastanede kan tahlili vereceğim
Lh Fsh Alt Ast prolaktin E2 Total testo Free testo Tam kan T3,T4 ve Tsh Hdl,ldl,Trigliserid D, demir ve b12 Değerlerine baktırmak istiyorum.
Hangi birimden randevu oluşturayım?
-
Yazan: Batarya
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ürün markası:
NOXY LABS Kür detaylarım:
500 testo 400 Bolde 200 DHB 10 haftalık kürümün sonunda yaptığım test sonuçlarım hacim olarak büyüdüm fakat kilo olarak halen aynıyım güç olarak güzel arttı gücüm güncel formu çekemediğim için eklemedim kilomun artmama sebebi sivilce kurutucu ilaç kullanımından dolayı aşırı stress ve iştahsızlığa bağlıyorum sonuçlarım sizce nasıl ?
-
Yazan: boziko
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Doktor değerler normal sıkıntı yok biraz kilo ver dedi de...
20 yaşındayım 176 boyunda 80 kiloyum Değerler nasıl sizce ?
-
Yazan: toronto21
Merhaba sevgili abilerim ilk kür planları yapıyorum 2 aydır bilgi birikimim olmadan acele hareket etmek istemiyorum her şeyin başı sağlık bildiğiniz gibi. Serbest TESTO sonuçlarını alamadım gittiğim hastanede yoktu. Doğal kan sonuçlarım nasıl bir düşüklük var mı? fikirleriniz için teşekkür ederim.
Kür plânlamam:
Testo bolde dianabol Vücut ölçülerim:
boy 183 kilo 79 Diğer test sonuçlarım henüz sisteme düşmedi düştüğünde buraya ekleyeceğim.
@Diver @rastlantisal @otopsicikedi @SPECTRE
-