Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

witojith

16 yaş rad-140 kullanım sonrası

Önerilen İletiler

witojith    5

Merhaba saygı değer abilerim. 16 yaşında bir ahrazlık yaptım ve rad-140 kullandim 1 ay boyunca gunluk 20mg. Bende genetik olarak jinekomastiye eğilim var ayrıca ergenlikten de olabilir. Gözle görülür seviyede yok fakat hissedebiliyorum. Bu kür biteli birkac gun oldu ve bana pct icin arimidex önerdiler. 2 günde bir 1mg olacak şekilde kullanmaya başladım. Sizce yapmam gereken ekstra birşey var mı. Bu arada rad-140 i aldigim yer sanırsam güvenilir.

• Şaşkın 1
  • Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

byreal22    62

ne marka kullandın, kan testi vermen gerek dostum. LH,FSH,E2,PROLAKTIN,ALT,AST,TOTAL TESTO

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
witojith    5
byreal22, Şimdi yazdı:

ne marka kullandın, kan testi vermen gerek dostum. LH,FSH,E2,PROLAKTIN,ALT,AST,TOTAL TESTO

Şuan kan testi vermeye gidemiyorum maalesef ama üstü kapalı söylemek gerekirse libido veya herhangi bir yan etki yaşamıyorum. Pct ürün olarak arimidex devam ediyorum. MARKA olarak twp platinum kullandim ama aldigim kişi de taninir birisi diye biliyorum. Yarışmacı kendisi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
byreal22    62
witojith, 1 dakika önce yazdı:

Şuan kan testi vermeye gidemiyorum maalesef ama üstü kapalı söylemek gerekirse libido veya herhangi bir yan etki yaşamıyorum. Pct ürün olarak arimidex devam ediyorum. MARKA olarak twp platinum kullandim ama aldigim kişi de taninir birisi diye biliyorum. Yarışmacı kendisi

Dostum bir sorun yok belkide boş yere arimidex almak çok sıkıntı bu ilaç kanser ilaci şeker gibi atma kafana göre bir şekilde kan testi vermen gerek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
witojith    5
byreal22, 1 dakika önce yazdı:

Dostum bir sorun yok belkide boş yere arimidex almak çok sıkıntı bu ilaç kanser ilaci şeker gibi atma kafana göre bir şekilde kan testi vermen gerek.

Kan testini nasıl yaptırabilirim acaba? Arimidex aslında yan etkisi cok olmayan bir ilaç abi zaten reçetesiz ama kafama göre değil birinden tavsiye alarak almistim vucuttaki östrojeni baskilamak icin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
byreal22    62
witojith, Şimdi yazdı:

Kan testini nasıl yaptırabilirim acaba? Arimidex aslında yan etkisi cok olmayan bir ilaç abi zaten reçetesiz ama kafama göre değil birinden tavsiye alarak almistim vucuttaki östrojeni baskilamak icin.

Devlet hastanesi üroloji veya dahiliye bölümden yaptırabilirsin yada yakınında spor hekimliği var ise oradan da yaptırabilirsin. Sen test yaptır en kısa zamanda ona göre bakalım hormon değerlerine bir sorun var ise çözeriz dostum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
witojith    5
byreal22, Şimdi yazdı:

Devlet hastanesi üroloji veya dahiliye bölümden yaptırabilirsin yada yakınında spor hekimliği var ise oradan da yaptırabilirsin. Sen test yaptır en kısa zamanda ona göre bakalım hormon değerlerine bir sorun var ise çözeriz dostum.

Abim aileme ne desem yaptirabilirim. Sonuçta 18 altı oldugum icin kafama göre yaptıramiyorum. Anneme spor yaptigim icin testesteron seviyeme baktirmak istiyorum falan desem olur aslinda. Birde bir sorum var rad-140 kullanmis olmam kan testinde çıkar mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
byreal22    62
witojith, Şimdi yazdı:

Abim aileme ne desem yaptirabilirim. Sonuçta 18 altı oldugum icin kafama göre yaptıramiyorum. Anneme spor yaptigim icin testesteron seviyeme baktirmak istiyorum falan desem olur aslinda. Birde bir sorum var rad-140 kullanmis olmam kan testinde çıkar mi?

Dostum bi halt etmişsin zaten en azından bilselermiş keşke. Kan testinde elbette çıkacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    811
witojith, Bir saat önce yazdı:

Merhaba saygı değer abilerim. 16 yaşında bir ahrazlık yaptım ve rad-140 kullandim 1 ay boyunca gunluk 20mg. Bende genetik olarak jinekomastiye eğilim var ayrıca ergenlikten de olabilir. Gözle görülür seviyede yok fakat hissedebiliyorum. Bu kür biteli birkac gun oldu ve bana pct icin arimidex önerdiler. 2 günde bir 1mg olacak şekilde kullanmaya başladım. Sizce yapmam gereken ekstra birşey var mı. Bu arada rad-140 i aldigim yer sanırsam güvenilir.

Biraz oku aklın başına gelsin.

Aldığın yer güvenilir mi? Öyleyse neden buradasın? Demek ki bir güven sorunu var ya duyduklarını güven probleminden dolayı burada teyit etmek için aramıza katıldın veya güvenmediğin için buradasın. 16 yaşında zaten garipleşen testosteron değerlerin ve anormalleşen e2 seviyen yüzünden meme altı kitle, ağrı,batma,sancı veya daha daha çok daha fazlasını yaşayacağın yaşlardasın sen kalk böyle problemli bir zamanda zaten saçmalayan hormonlarına daha da saçmalama imkanı ver böyle garip ilaçlar kullanarak bak garip ilaçlar kullanarak diyorum çünkü sana bu yaşta hormon dengeni bozacak ilaçlar satan adam pardon pardon adam dedim galiba kişi de adamlığın zerresine rastlaman mümkün değil o şeytan paraya tapan bir şeytan olsa gerek ki 16 yaşında bir genci kolayca zehirleyebiliyor. Foruma 18 yaş altı konu açmak bildiğim kadarıyla yasak ama sen sorunlarına çare arıyorsun böyle durumları @Loving nasıl değerlendirir bilemem. :|

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
witojith    5
byreal22, 10 dakika önce yazdı:

Dostum bi halt etmişsin zaten en azından bilselermiş keşke. Kan testinde elbette çıkacaktır.

Abi vallahi genclik aptalligim, iyiki steroid kullanmaya kalkmadim. Ama anlayabiliyorsundur abim gencken illaki hatalar oluyor. Ben gecenlerde rad-140 kullandigim sırada genel bir kan testine girmistim orada herhangi bir olumsuz bisi cikmamisti bu arada 

@GHOST Haklısın bir şey diyemiyorum. Şahsen benim aptallığım daha bu yaşta bilmediğim bireye girişmişim ve şimdi de işte telaşlandım. Meme ucumla ve mememin altıyla ilgili bir sorun yok şuan, ayrıca kan tahlili ve libido tarzı problemler de yasamadım ama tamamen benim sala kliğim. Yorumun için çok teşekkür ederim abim🙏🏼

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
byreal22    62

@GHOST Hocam çok haklı dostum. Tabii ki de anlıyorum ergenliğin verdiği o heyecanını ateşini fakat yapmışsın bi hata tekrardan yukarıda verdiğim testleri gidip yaptırman gerekecek en yakın zamanda şuan yaptırmazsan ilerde daha büyük sorunlar yaratabilir gençliğinin en güzel yaşlarında :(.

• Beğen 1
  • Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
witojith    5
byreal22, Şimdi yazdı:

Hocam çok haklı dostum. Tabii ki de anlıyorum ergenliğin verdiği o heyecanını ateşini fakat yapmışsın bi hata tekrardan yukarıda verdiğim testleri gidip yaptırman gerekecek en yakın zamanda şuan yaptırmazsan ilerde daha büyük sorunlar yaratabilir gençliğinin en güzel yaşlarında :(.

tamamdır en yakin zamanda yaptirip buraya atacagim. Bu arada aldigim kişi tanindik bir yarışmacı ve bana bunlarin kan testinde çıkmadığını söyledi. Galiba isim vermek yasak o yüzden söyleyemiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.437

Merhaba; henüz daha yaşınız gereği '' karakteriniz, hormonlarınız, kişiliğiniz '' ve daha fazlasının oturmadığı haliyle çömeldiği dönemdesiniz siz daha bu yaşlarda bin tane farklı idealiniz olması gerekirken hormonlar en son seçenek olmalı hayatınız da. Dediğim gibi daha kendi hormon yapınız oturmamış ergenliğin merkezindesiniz ve diyorsunuz ki ben sarm kullandım ve bir takım problemler yaşıyor olabilirim ne yapmalıyım? Bunun desteğini güvenilir olarak referans olduğunuz platformdan almalısınız buradan değil. Yaşınız gereği forumda hormonlar kategorisine konu açarak veya başka ilgili konuların altına mesaj atarak yardım talep edemezsiniz aksi halde forum kuralları gereği kullanıcı kaydınızı sınırsız süreyle engellemek zorunda kalırım bilginiz olsun. Okuyarak destek alabilirsiniz konulardan.

Lütfen aşağıda paylaştığım konuyu okuyup, inceleyin. 

KONU KİLİT

• Beğen 2
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ve konuya cevap yazma yetkiniz yok!

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ermanx98
      Herkese iyi forumlar dilerim,
      Aranızda yeniyim önceliklek sizlere kendimi tanıtmak,hedefim ve engin tecrübelerinizden,tavsiyelerinizden yararlanmak istiyorum. 26 yaşındayım,1.71 boyunda 80 kiloyum tam zamanlı aktif bir iş hayatım var, 14 yıl dans (7 yılı profesyonel) ve 15 yaşından 21 yaşına kadar dans ile beraber vücut geliştirme ile ilgilendim 5 yıl önce spor hayatıma ara vermek zorunda kaldım iş,okul vb. sebeplerler haliyle 5 yıldır hiçbirşeye dikkat etmeden yaşadım ve bu yıl  aktif spor hayatına geri dönmek kararı aldım koşu ve vücut geliştirme ile evime kondisyon bisikleti aldım, sigara ve alkolü hayatımdan çıkardım.Fiziğimden memnun değilim 2.5 haftadır sıkı bir diyet ve kardiyo+ağırlık idmanları ile devam etmekteyim 86 kilo başladım şuan 80 kilodayım. Yazın düğünüm var evleniyorum ve sizlerden değerli tavsiyelerinizi almak için bu konuyu açıyorum. Öncelikle beslenme ve ağırlık planlama ve uygulamalarım ile hiçbir sorunum yok konuya hakimim şuan düşük karb kaliteli yağ ve protein ile yağ yakım sürecindeyim macro-micro ve kalori hesaplarım günlük takip etmekteyim. Tüm hazırlıklarım tamam bu süreçte GW-501516+SR-9009 ve yohimbine sarms kürünü araştırdım ve Burak hocamla bu konuyu konuştuk yağ oranım %29 civarında 
      sizce bu kür ile mi devam etmeliyim yoksa testesteron+cardarine ve yohimbine ekleyerek steroide mi giriş yapmalıyım değerli kombinasyon tavsiyelerinizi  ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden görüşünü belirten ve yorum yapan herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
      Saygılarımla...
    • Yazan: EdurinToreman
      Selamlar, arkadaşlar nasılsınız?
      Spor yapmaya yaklaşık 5 ay önce başladım (fokuslanarak, öncesindeki 3 ay günde 1700 kalori falan alıyordum.) 5 aydır kendi yolumu bulmaya çalıştım ve bu süreçte çok yıprandım. Kazandığım kas kütlesi 5 aylık bi kas kütlesi değildi açıkçası. Şimdi ise mk677 almaya başladım. 3 gün oldu kullanalı. Östrojen seviyelerimin artmasını istemiyorum.
      Günde 10 mg alıyorum uyumadan önce aç karnına.
      Sizce östrojen artışı, testosteron baskılanması olur mu?
      Olacaksa Ostarine'e başlardım yani umarım olmaz. Deneyimliyseniz sizden yardım istiyorum.
    • Yazan: Serker
      Alınan Sarms en geç ne kadar süre içinde kullanılmalı?
      Birkaç yıl geçtikten sonra etkisi azalır mı veya yan etkileri artar mı?
    • Yazan: Bogatyr
      Hepinize merhaba arkadaşlar,
      Toplam 1 yıldır düzenli antrenman yapıyorum ilk 5 ay dibeslenmeye dikkat etmedim 6 ay askere gittim geldim antrenman veya spora dikkat edemedim askerden gelince 5 aydır spora veson 1 aydır beslenmeye ve antrenmana dikkat ediyorum son 1 ayda 3 kilo aldım ve ciddi seviyede güç artışım oldu. Ancak, beslenme ve genel yaşam tarzımda bazı zorluklarla karşılaşıyorum. Hedefim kas kütlesini arttırmak, fakat zaman sıkıntıları ve fiziksel zorluklar nedeniyle bu süreçte bazı engellerle karşılaşıyorum. Şimdiye kadar kaydettiğim gelişmeleri ve gelecekteki planlarımı sizinle paylaşmak ve tavsiyeler almak istiyorum.
      1. Beslenme Düzeni:
      Bulking sürecimde günlük 4.500 kalori alıyorum ve bu kalori miktarını 750 gram pişmemiş makarna, 900 gram pişmiş tavuk ve makarnaya sıkılan mayonez ile sağlıyorum. Bu şekilde beslenmeye odaklandım çünkü iştahım oldukça fazla ve bu öğünleri tek bir öğünle tüketebiliyorum. Ancak, sonlara doğru bu kadar büyük bir öğün yemek zorlayıcı olabiliyor. Zamanım sınırlı olduğu için günlük 10 saat çalışarak yalnızca ortalama 7 saat uyuyabiliyorum ve bu da vücudumun tam anlamıyla dinlenememesine bir de kramplara neden oluyor.
      2. Bulking Sürecindeki Zorluklar:
      Daha fazla gelişim sağlamak istesem de, beslenme düzenimdeki zorluklar ve yeterli dinlenmeme fırsatım olmaması, gelişimimi sınırlıyor. Yine de bir miktar ilerleme kaydediyorum ama sonuçlardan tam olarak memnun değilim. Bu yüzden bulking sürecimi desteklemek amacıyla kür kullanmayı düşünüyorum.
      3. Kür Planı:
      İlk başta, kullandığım kürün PCT gerektirmemesini istemiştim ama deneyimlerime göre MK677 gibi kürlerin değişim sağlayamadığını gözlemledim. Bu sebeple daha etkili bir kombinasyon arayışına girdim ve şu anda RAD150 ile MK677 kombinasyonunu ya da MK2866 ile RAD150 kombinasyonunu kullanmayı düşünüyorum. İlk kürüm olacak ve bu konuda oldukça endişeliyim. Çünkü bu tür kürlerin testosteron seviyelerini baskılayabileceğinden ve PCT döneminin zor geçebileceğinden korkuyorum. 8 hafta boyunca günde 20 mg dozajı düşünüyorum, ancak PCT sürecini nasıl geçireceğimi ve testosteron seviyelerinin eski haline dönüp dönmeyeceğini bilmiyorum. İlk kez bu tür bir kür yapacağım ve sizin tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.
      2023 spor yapmadığım halim yani kollarım:

2024 askerden geldikten sonraki halim beslenme düzensiz spor beslenme olmadan nasıl düzenli olabilecekse o derece düzenli:

2024 beslenme+spor:

Sırtım iyidir:

İlla ki sarm kürü olmak zorunda değil formda bir yerde o kadar sarm yerine düşük mg testo kullan daha iyi diyen birisi olmuştu ama doğruluğu tartışılır kendi araştırmamı da yapacağımı göz önünde bulundurarak yazın o yüzden atış serbest ama asıl amacım pct ile yan etkilerin geri döndürülebilir olması. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: Gorgeous
      Selamlar hocalarım,
      Mk-677 ve rad-140 4 haftalık bir kür planlıyorum fakat testosteron döngümün kapanmasından korkuyorum bu yüzden süreci 4 hafta planladım + grimlabs ürünlerinden memnun kalan var mı? 🙂

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.