Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

witojith

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

-5 Fakir

witojith Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Fitness
  1. Hgh nasıl kullanılır?

    selamlar, bir arkadaşım peptid sciences hgh aldı fakat kullanım hakkında bilgisi yok. Uygun enjektor ve ürün aldı fakat içinden 5 falcon toz 5 falcon antibakteriyel sıvı çıktı ne yapması gerek birisi anlatsa çok sosyal medya tarzı şeyler kullanan eden birisi değil benden yardım istedi. @metinav
  2. 16 yaş rad-140 kullanım sonrası

    tamamdır en yakin zamanda yaptirip buraya atacagim. Bu arada aldigim kişi tanindik bir yarışmacı ve bana bunlarin kan testinde çıkmadığını söyledi. Galiba isim vermek yasak o yüzden söyleyemiyorum.
  3. 16 yaş rad-140 kullanım sonrası

    Abi vallahi genclik aptalligim, iyiki steroid kullanmaya kalkmadim. Ama anlayabiliyorsundur abim gencken illaki hatalar oluyor. Ben gecenlerde rad-140 kullandigim sırada genel bir kan testine girmistim orada herhangi bir olumsuz bisi cikmamisti bu arada
  4. 16 yaş rad-140 kullanım sonrası

    Abim aileme ne desem yaptirabilirim. Sonuçta 18 altı oldugum icin kafama göre yaptıramiyorum. Anneme spor yaptigim icin testesteron seviyeme baktirmak istiyorum falan desem olur aslinda. Birde bir sorum var rad-140 kullanmis olmam kan testinde çıkar mi?
  5. 16 yaş rad-140 kullanım sonrası

    Kan testini nasıl yaptırabilirim acaba? Arimidex aslında yan etkisi cok olmayan bir ilaç abi zaten reçetesiz ama kafama göre değil birinden tavsiye alarak almistim vucuttaki östrojeni baskilamak icin.
  6. 16 yaş rad-140 kullanım sonrası

    Şuan kan testi vermeye gidemiyorum maalesef ama üstü kapalı söylemek gerekirse libido veya herhangi bir yan etki yaşamıyorum. Pct ürün olarak arimidex devam ediyorum. MARKA olarak twp platinum kullandim ama aldigim kişi de taninir birisi diye biliyorum. Yarışmacı kendisi
  7. 16 yaş rad-140 kullanım sonrası

    Merhaba saygı değer abilerim. 16 yaşında bir ahrazlık yaptım ve rad-140 kullandim 1 ay boyunca gunluk 20mg. Bende genetik olarak jinekomastiye eğilim var ayrıca ergenlikten de olabilir. Gözle görülür seviyede yok fakat hissedebiliyorum. Bu kür biteli birkac gun oldu ve bana pct icin arimidex önerdiler. 2 günde bir 1mg olacak şekilde kullanmaya başladım. Sizce yapmam gereken ekstra birşey var mı. Bu arada rad-140 i aldigim yer sanırsam güvenilir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×