Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Halil Keskin

Değerli hocalarımdan tavsiye alabilirmiyim

Önerilen İletiler

Merhaba İyi Günler Sayın Hocalarım;

Kendimden biraz bahsedeyim.1985 doğumluyum 170cm boy ve güncel olarak 63 kiloyum.2011 yılından beri fitness ile ilgileniyorum.Son 2,5-3 yıldır düzenli yapıyorum haftada 4 -5 gün.98cm göğüs 111cm omuz,75-76cm bel ve soğuk olarak sıkmış şekilde 34-35cm kol ölçüm var.

Genel anlamda masa başında kalori harcamadan yaptığım bir işim var.Yemek olarak şirkette öğlen ne çıkarsa şekerli ve çok yağlılar hariç onları yiyorum.Sabah kahvaltım yulaf ve 6-7yumurta,akşam ise mutlaka tavuk ve yanınada sebze ağırlıklı.

Siz değerli hocalarıma bazı sorulaım olacak;

1) 2001 yılında aşırı antibiyotik kullanımından dolayı hepatit A geçirdim.Allaha şükür atlattım bir sıkıntım yok.Fakat şöyle bir sorunum var protein tozu kullandığım zamanlarda mutlaka sırtımda aşırı sivilcelenme oluyor.

2) Bu sene bir arkadaşımdan elime balkan farma strabomfort(winstrol) geçti.Günlük 3 tablet yani 30ml kullandım. 4.günün sonunda aşırı bir şaç dökülmesi ve gece beni uyutmayacak şekilde yumurtalarda ağrı yaptı.Dayanamadım kesmek zorunda kaldım.

3) Hayatım boyunca hiç steroid ve türevlerini kullanmadım.Tek denemem yukarıda belirttiğim winstrol oldu.Oda zaten başarılı olmadı.

4) Eşimle çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz.Özellikle bu konu bende çok önemli.Kullanacağım kür buna engel olurmu??????

5) Saç dökülmesi kesinlikle olsun istemiyorum.

6) Önereceğiniz kürde ne gibi yan etkilerle karşılaşacağım?

7) Kür sonunda pct v.b birşeyler yapmak gerekecekmi?

8) İnce kemik ve vücut yapısına sahibim.Omuzlarım çok geniş sayılmaz ve bu yüzden çok büyük kayıplar yaşıyorum.Bu kürler ile omuz genişlemesi sağlanabiliyormu?

 

Eğer mesajımı okuyup bana yardımcı olabilecek bir kür tavsiyesinde bulunursanız gerçekte çok sevinirim.

Cevebınızı şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


tolgacan94    213

5) Saç dökülmesi kesinlikle olsun istemiyorum. malesef buna kimse garanti veremez genetiğinizde saç dökülmesi var ise olacak süreci hızlandıracağından emin olabilirsiniz fakat zaten kel kalmayacaksanız ilaç kullandınız diye saçlarınız gitmez rahat olun.

6) Önereceğiniz kürde ne gibi yan etkilerle karşılaşacağım?

nasıl bir amacınız var ona göre bir kür dizaynı yapmalı kaç kiloya çıkmak istiyorsunuz yarışma ne zaman nasıl bir ester kullanacağız peptid,gh kullanacak mıyız ?

ilk kür olduğundan pek yanetki yaşamazsınız seçilen ilaçlara göre de değişecek.

7) Kür sonunda pct v.b birşeyler yapmak gerekecekmi?

tabikide gerekecek ama kürden sonra konuşulacak şeyler ezbere değil östrojen prolaktin lh fsh total testosteron gibi değerlere göre bakılması gerekli.

8) İnce kemik ve vücut yapısına sahibim.Omuzlarım çok geniş sayılmaz ve bu yüzden çok büyük kayıplar yaşıyorum.Bu kürler ile omuz genişlemesi sağlanabiliyormu?

omzunuz aşırı dar hatta çoğu spor yapmayan insana göre bile desem yanlış olmaz bazı şeyler genetik olmakla beraber omuz ölçünüzün kütle artışıyla beraber genişleyeceğini söyleyebilirim.

4) Eşimle çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz.Özellikle bu konu bende çok önemli.Kullanacağım kür buna engel olurmu??????

konusuna gelirsek açıkçası pek bir bilgim yok fakat kür esnasında çocuk sahibi olmanızın pek mümkün olmadığını düşünüyorum. kürden sonra buna engel bir durum olmayacaktır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok teşekkür ederim hocam.Bugün baya bir araştırma yaptım ve 2 çeşit kür çıkardım kendime göre.Szilerinde fikrini almak isterim.

1)Primobolan Depot(Haftada kg başına 4mg)+ Winstrol(günlük 20mg) kürü (kür boyunca dht yi bastıracak şekilde proscar tablet kullanıcam) fakat sonunda pct gerekirmi bilmiyorum

 

2)Primobolan Depot(haftada kg başına 4mg) + Deca kürü(haftada 200mg) (kür boyunca dht yi bastıracak şekilde proscar tablet kullanıcam) fakat sonunda pct gerekirmi bilmiyorum

 

Kür boyunca karaciğer koruyucu ve bemiks c + magnezinc kullanmayı düşünüyorum.

 

Siz değerli hocalarımında tavsiyesini almak isterim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
FreQueency    2

Testesteronsuz kür olmaz, o bahsettiğin kürleri testesteronsuz yaparsan eşinle bir ömür kardeş kardeş uyuyabilirsiniz dostum.

 

Tavsiyem çocuk planın varsa kürü ertele, veya uzun vade bütcen kaldırırsa peptid girebilmen daha mantıklı olur.

Steroid küründeyken aldıgın kütlenin coguna yakın kısmı kür sonrası toparlanma sürecinde neredeyse gidiyor. Peptid ve gh kasın kalıcılığını daha gerçekci kılıyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×