-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Yusuf Demir
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR PLANLAMAM:
3 x test prop 100 2 x masteron100 2 x Primabolon100 mk677 MCT ÜRÜNLERİ:
Milkthistle Nac600 Enginar tableti C vitamin B vitamin kompleks D vitamin Quenzim Multivitamin Omega KİŞİSEL BİLGİLERİM:
boy 1.78 kilo 75 yaş 20 SORULARIM:
Bu küre hem yağ yakıp biraz da kütle koymak için giriyorum. Bana getirisi ne olur götürüsü ne olur? Kalori açığı bırakarak elimden geldiğince iyi beslenicem karın kasları ve damarlar ne kadar belirgin olur? Enjeksiyon yeşil uçlu uygun mu? Kürden sonra eski testestoron döngüsünü nasıl döndürebilirim? Kür bittikten sonra spor ve beslenmeye devam edicem yine de büyük bir kas kaybı yaşanır mı? Koruyucular yeterli mi?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: garibansporcu
SORULARIM:
Doğal sınırlarımıza ulaştığımızı nasıl anlarız? Bana kür önerecek olsanız bu hangi ürünlerle bezenmiş bir kür olurdu? Denemek, merakı gidermek için küre girmek sizce mantıklı mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Kaan Tamaç
İlk kürüm için primobolan düşünüyorum sizce kombinlemeli miyim kombinlersem testosteron düşünüyorum ilk kez küre gireceğim için ne kadar primobolan kullanacağımı bilmiyorum.
SORULARIM:
Sizce ne kadar kullanmalıyım? Kaç hafta? Kaç ml? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: yigitcancamci
İlk kürüme başlıyorum inşallah. Güncel test sonuçlarım ektedir! Küre girmeme engel bir durum var mı?
Testo Enanthat Dianabol Boldenon Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: yigitcancamci
İnstagramdan bir koç’dan kür desteği aldım.
Kür içeriği şu şekilde;
Testo Enanthat Dianabol Boldenon 15 hafta haftada iki kere olacak şekilde:
Pazartesi;1ml testo enanhtat , 1ml boldenon Her gün sabah öğle akşam dianabol tablet Sizce nasıl bir kür?
İlk kürüm olacak az çok korkularım var lütfen görüşlerinizi bekliyorum.
-