-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: solarbex
İlk kür olarak Testo E Danabol kullandım kür biteli yaklaşık 3 hafta oldu olumlu sonuçlar aldım denebilir hacim olarak şuan pct ye devam ediyorum son 2 günü kaldı . yeni testo p tren a masteron kürü ürünlerini temin ettim . ama nezaman başlamalıyım onu bilmiyorum pct den nekadar zaman geçmesi gerek ? yanında olmazsa olmaz kullanmam gereken koruyucu ilaçlar v.s nelerdir değerli cevaplarınız için teşekkürler
-
Yazan: Bos23
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Spora uzun bir ara vermiştim şimdi tekrar başlamaya karar verdim. kickstart kür yapmayı düşünüyorum. Daha önce 2 kür yaptım
Testo tren e veya parabolan Danabol /anapolon Boldenon Masteron Tren ile npp arasında gidip geliyorum hangisi daha mantıklı olur sizce decadan dick konusu için biraz çekiniyorum.
Hızlı bir toparlanma için hangisi daha etkili olur?
-
Yazan: 6arrows
Herkese iyi foumlar,
Masteron kullanımına dair bazı sorularım olacak, yardımcı olur sanız sevinirim.
SORULARIM:
Masteron kullanımı 12-20 haftalara kadar uzarsa ne tür problemler yaratır? Prostat üzerindeki etkilerini minimuma indirmek için dozajlaması nasıl olmalıdır? Tren ile kullanımında masteron yerine arimidex ve dostinex kullanımı mantıklı mıdır? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: metepek
Herkese kolay gelsin,
10 haftalık testesteron cypionate ve masteron kullandım kan sonuçlarım bu şekilde pct bittikten 20-25 gün sonra kan verebildim pct sürecini nasıl yürütmem gerekiyor ?
-
Yazan: Cadofakoo
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk defa masteron kullanmaya başladım.
Ve aktif olduğu dönemden beri geceleri sürekli kabus görüyorum.
Masteron da tren gibi kabus gösterme gibi bir yan etkisi var mi ?
-