Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

turks00

spor sırasında enerjim düşüyor hormonel mi ?

Önerilen İletiler

turks00    0

hergün tavuk ayran yumurta yani protein ağırlıklı besleniyorum spordan önce whey protein alıyorum ama bunlara rağmen enerjim aşırı düşüyor ve eskisi kadar gelişemiyorum 1 yıl önce 6 ayda gelişimime göre şuanda çok yetersiz kalıyor gelişimim hormonel olabilir diye düşündüm test yaptırdım sizce değerlerim düşük mü 23 yaşında bir erkeğim buna göre değerlendirirmisiniz doktor normal dedi ama bir fitness uğraşan birey olarak testesteron ve serbest testo düşük geldi bana

değerlerim:

prolaktin 10,95

total testesteron 7,26

serbest testesteron 22,24

shbg 37,66

serbest t4 1,21

tsh 2,84

fsh 2,3

afp 1,47

sonuçlarım bunlar 4-5 aydır fitness yapan biriyim çok yavaş gelişiyorum ve üstümde hep bir yorgunluk var sizce hormonel bir sorun mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

tolgacan94    215

daha önceki 6 ayla daha sonraki 6 ayı zaten kıyaslayamazsın adaptasyon farkı var.

tavuk ayran yumurta ağırlıklı beslenmek nasıl onu açarsan birde yeterli yağ ve karbo almıyorsan yeterli kalori almıyorsan normal enerji düşüşü

tavuk döner ayran sabahta yumurtadan bahsetmiyoruzdur umarım :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turks00    0

eski gücümü hissedemiyorum tavuk derken tavuk göğsü bulgur yanında ayran süt tarzı içecekler tüketiyorum ama ban serbest testesteron çok düşük geldi birde prolaktin yüksek gibi dedi doktor bunlardan dolayı olabilir mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turks00    0
daha önceki 6 ayla daha sonraki 6 ayı zaten kıyaslayamazsın adaptasyon farkı var.

tavuk ayran yumurta ağırlıklı beslenmek nasıl onu açarsan birde yeterli yağ ve karbo almıyorsan yeterli kalori almıyorsan normal enerji düşüşü

tavuk döner ayran sabahta yumurtadan bahsetmiyoruzdur umarım :)

hormonel değerlerimde sıkıntı var mı sizce prolaktin biraz büyük geldi birde serbest testesteron 23 yaşında bir erkeğe göre düşük mü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.489

Dönemsel bir durum size has değil bunu herkes bazı bazı yaşar.

Bu dönemler'de ; idmana 15 ila 30 dk önce içip girin farkı göreceksiniz.

golden_roast_f_711.png

Not : Protein ağırlıklı besleniyorum demişsiniz ama vücudun enerji kaynağı protein mi ? karbonhidrat mı ? sizce diye bir sorayım.

Ve mümkünse vücut görsellerinizi paylaşır mısınız ? neyi ne kadar doğru yediğinizi fotoğraflara bakıp 5 ila 10 saniye içersinde tayin edebilecek çokça kişi var burada.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
FreQueency    3

Dostum vuct agırlıgı kaldırırken protein kaynaklarınını kullanıyor?

Antremandan 2saat önce yüklen pirince görürsün o zaman pumpun babasını

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.