Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

turks00

Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

turks00 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. birden fazla doktora göründüm ama bu konuda hiç bir yardımı olmadı özel doktorlar proflara da gittim ama klasik cevapları aldım o yüzden burada yaşayan insanlardan tavsiye istiyorum rica ediyorum sizden bir tavsiyede bulunur musunuz troit seviyelerini düşürsem kilo alıp vücut sıcaklığımı artırabilirmiyim ayrıca troitler hızlı çalıştığı için sabah uyandığımda sürekli yorgunluk hali oluşuyor aklıma pek çözüm gelmedi sizin tavsiyeniz nedir teşekkür ederim ilginize.
  2. 3 yıldır kan değerlerime bakıyorum her seferinde tsh alt sınıra yakın t3 ve t4 üst sınıra yakın çıkıyor son 3 yıldır özellikle hiç kilo alamıyorum enerjim genelde düşük uyku hali ve aşırı üşüme oluyor ne kadar doktora gitsemde çözüm bulamadım troitle alakalı olabilir mi doktorlar 0.27 alt sınır ise 0.28 gelse normal diyor ama bu kadar üşüme ve enerji düşüklüğü normal değil çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz diğer kan değerlerim normal ilaç hiç kullanmadım sporda 1 yıldır yapmıyorum. @Rdm @metinav @GHOST @rastlantisal TSH 1,22 mIU/mL 0,27-4,20 TSH 1,27 mIU/mL 0,27-4,20 Serbest T4 1.30 ng/dL 0.79 - 1.59 TSH 1.17 mU/L 0.27 - 4.2
  3. @ahmetsancar ben de senin sorununu yakın bir sorun yaşıyorum 2 yıldır 20 den fazla doktora gittim kullanmadığım ilaç kalmadı tüm kan değerlerim normal ve çözüm bulamıyorum sen çözüm bulabildin mi bu konuyu görüşebilir miyiz
  4. FSH 5,24 IU/L 1,5 12,4 LH 16,87 IU/L 1,7 8,6 Prolaktin 13,11 ng/mL 4,04 15,2 Estradiol 64,29 Total Testesteron 7,52 ng/mL 2,49 8,36 Serbest Testosteron 31,87 pg/mL 8,6 54,6 SHBG 39,94 nmol/L 18,3 54,1 testesteron -e kullandım sonrasında cinsel isteksizlik ve hafif jinekomasti oldu şimdi istek 0 hiçbir şey kullanmıyorum 6 aydır hala düzelmedi doktora gittim lh ve östorojen yüksek çıktı adam çok önemli değil psikolojiktir psikiyatri bölümüne git dedi 6 aydır düzelmeyen nasıl bir psikolojik sorun olabilir ne yapmalıyım yardım edermisiniz doktora git demeyin 2 farklı doktora gittim yüzüme bakmıyorlar psikolojik deyip yolluyorlar.
  5. hergün tavuk ayran yumurta yani protein ağırlıklı besleniyorum spordan önce whey protein alıyorum ama bunlara rağmen enerjim aşırı düşüyor ve eskisi kadar gelişemiyorum 1 yıl önce 6 ayda gelişimime göre şuanda çok yetersiz kalıyor gelişimim hormonel olabilir diye düşündüm test yaptırdım sizce değerlerim düşük mü 23 yaşında bir erkeğim buna göre değerlendirirmisiniz doktor normal dedi ama bir fitness uğraşan birey olarak testesteron ve serbest testo düşük geldi bana değerlerim: prolaktin 10,95 total testesteron 7,26 serbest testesteron 22,24 shbg 37,66 serbest t4 1,21 tsh 2,84 fsh 2,3 afp 1,47 sonuçlarım bunlar 4-5 aydır fitness yapan biriyim çok yavaş gelişiyorum ve üstümde hep bir yorgunluk var sizce hormonel bir sorun mu?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×