Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Bodyguard23

Boldenon cypionat sertlesme veya libido sorunu yapar mi

Önerilen İletiler

Bodyguard23    2

Boldenon cypionat ve Testo enanthat kullanıyorum bı ay oldu ondan önce iki ay önce kür yapmıştım pct herşey normaldi ama şuan libidom çok azaldı bide ereksiyonlarim kesildi neden Boldenon 600 Testo 800

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rastlantisal    6.435
Bodyguard23, 25 dakika önce yazdı:

Boldenon cypionat ve Testo enanthat kullanıyorum bı ay oldu ondan önce iki ay önce kür yapmıştım pct herşey normaldi ama şuan libidom çok azaldı bide ereksiyonlarim kesildi neden Boldenon 600 Testo 800

Yahu adam niye bu kadar yüksek dozlar? Ne kadar yüksek doz o kadar yan etki. 

Prolaktin ve E2 testi yaptır. Durumuna bakalım.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    202

 

Bodyguard23, 1 saat önce yazdı:

Boldenon cypionat ve Testo enanthat kullanıyorum bı ay oldu ondan önce iki ay önce kür yapmıştım pct herşey normaldi ama şuan libidom çok azaldı bide ereksiyonlarim kesildi neden Boldenon 600 Testo 800

başlığının cevabı; kendi üretiminden daha fazla aldığın her türde testo türevi ilaç libido problemi yapar. artan reseptörlerinin eski haline gelmesi durumunda düzelir. sen ama pct de değilsin kürde bu problemi yaşiyorsun detaylı hormon testi verirsen hocalarımız seve seve yardımcı olurlar.

tarihinde Vezuchiy tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.375

Baştan cyp ve enanth kombini hata zaten birini seçmeliydin.

Libido için de prolaktin ve östrojen dengesi önemli bunlardan birisinin değeri sıkıntılı gibidir test versen belli olur.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: EfeBabaPro
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Turnuva öncesi küre girdim 55 kiloyum ve 3 senelik sporcu geçmişim var. Bu şekilde kür yaptım son testosteronu vurmadan bir gün önce yarışma için risk alarak 0.5mg tren acet vurdum ardından son testosteronu yapıp yarışmadan üç gün önce 1ml trenbolone acetat vurdum devamında 3 gün daha winstrolu devam ettirirken günde 80mg a çıkardım.
      KÜR İÇERİĞİM: (20 Gün)
      Testosteron Propionate 1ml (Gün aşırı) Winstrol 20 mg (Günlük) Kilo kesmek için daha sonrasında ilacı bıraktığım gibi tamoksifene başladım
      TAMOKSİFEN KULLANIMIM:
      Pazar Salı Perşembe Şeklinde alırken salı günü kan verdim yani kür bitiminden 3 gün sonra kan testi verdim sabah aç şekilde.
      SORULARIM:
      Sırtımda çok sivilcelenme var yüz bölgemde sivilcelenme yok ne yapmalıyım? Libido konusunda hiç isteğim yok kız arkadaşımdan uzaklaştım ne yapmalıyım? GÜNCEL KAN TESTLERİM:
        
      Konuya katılım gösteren, sorularımı cevapsız bırakmayan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Vezuchiy
      16 ekimden bu yana 10 hafta 500 testo devamında 500 testo 500 bolde 2 gnüde bir 100 masteron devam ediyorum. başlarda bu sorunu yaşamıyordum libidomda ereksiyonumda mükkemmeldi ilk kürün son haftalarında doğru ereksiyonumda libidomda bariz azalmıştı. gel gelelim şu ana geçen test verdim 18 ocakta değerler şu şekilde
      Total testo referans üstü
      e2: 60 dolaylarında
      prolaktin: 3.46 civarıydı çeyrek dostinex kullanmıştım.
      ardından boşalma sorunum prolaktini düşürmemle geçti ve şuan hala düzgün boşalabiliyorum lakin ereksiyonum bir gün çok güzel bir gün kötü partnerimin içinden çıktıktan 20-30 saniye sonra sönüyorum ve öpüşürken sevişirken çok az hissediyorum o günlerde libidom çok düşüyor.
      Efedrin ve clenbuterol'de kullanıyorum bunların etkileri olabilri mi? e2 için blokere ihtiyacım var mı masteron varken? @rastlantisal @Rdm @metinav
    • Yazan: Egenzo
      Selamlar,
      Toplam 20 hafta boyunca haftalık 250 mg testosteron enantat kullandım. Bunun 10 haftasında masteron ekledim. Son enjeksiyonumu 24 Aralık’ta (testosteron enantat) yaptım ve kürü bitirdim. 21 gün bekledikten sonra PCT’ye başladım. Kan tahlili yaptırmadan, daha önce de kür deneyimim olduğu için ezber bir PCT protokolü uyguladım. Önümüzdeki hafta PCT sonrası kan tahlillerimi yaptırıp sonuçları buraya ekleyeceğim.
      Ancak şu an yaşadığım durum bana çok mantıksız geliyor. Deca ya da tren gibi daha baskılayıcı bileşikler kullanmadım. Buna rağmen inanılmaz derecede libido düşüşü yaşıyorum. Cinsel isteğim neredeyse yok gibi. Ereksiyon olmak çok zor, boşalırken haz almıyorum ve meni miktarı da ciddi şekilde azaldı.
      Bu tablo sizce tamamen HPTA baskılanmasına bağlı geçici bir durum mu, yoksa farklı bir hormonal dengesizlik (E2, prolaktin vs.) düşünmek gerekir mi? Benzer durumu yaşayan oldu mu? Pregnyl (hCG) kullanmadım. Genelde önceki kürlerimde LH ve FSH değerlerim sorunsuz şekilde toparlıyordu.
      28 yaşındayım, bu 8. veya 9. kürüm.
      3 hafta 50 mg Klomen 4 hafta 20 mg tamoxifen Tongatali Ashwaghanda Tribulus D vitamini Omega 3 Magnezyum glisinat Çinko 
    • Yazan: Tormali
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bilinçsizce uzun süreli kür yaptım.
      MEVZU BAHİS KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Trenbolone Enanthate Boldenon Kullandım onu kestikten 2 ay sadece only testosteron 500mg yaptım pct konusunda bana sadece 2 hafta tamoksifen kullanmamı söylediler kullandım ve tahlilim şuan bu sabah verdim.
      SORULARIM:
      Ereksiyonum ve libidom 0 ne yapmam gerek? Sizce kendi başına düzelir mi? Düzelmezse hangi ilacı ne kadar süre kullanmalıyım? KAN TESTİM:

    • Yazan: fuckinblackfrost
      Özetle: Redditte bulduğum bir gönderi, gönderideki kişi küçükken (14 yaşında) ağır depresyon ilaçları kullanmış ve testestoronu onun demesine ve test sonuçlarına göre ciddi miktarda düşük çıkmış. İlk başlarda penisinden şikayetçiymiş ince olduğu için ve Jelqing egzersizi ve penis pompası denemiş. Sonrasında testesteron ve hcg tedavisine başlamış başladıktan sonra jelqing egzersizi ve penis pompasını bırakıp sadece testesterone ve hcgnin etkisini gözlemlemek istemiş. haftalık 500iu hcg kullanmış ve penisinde uzunluk ve kalınlık olarak ciddi miktarda büyüme yaşamış. Ayrıca haftalık 125 mg testesterone cypionat kullanıyormuş.
      İsteyen için gönderinin linkini bırakayım fakat +18 içerik var (gönderi sahibinin penisi) 
      https://www.reddit.com/r/gettingbigger/comments/ovum81/ive_been_on_testosterone_and_hcg_for_3_months_now/
      Ayrıca arkadaş ergenlikte düşük testesterona sahip olduğu için penis gelişiminin düşük olduğunu ve bu yüzden testesteron ve hcg kullandıktan sonra bu kadar büyüdüğünü söylemiş. Ben natural olduğum için steroid ve hcg kullanmadım. Kullanan hocalarımdan arkadaşlarımdan böyle etki yaşayan var mı. Sadece penis büyümesi için değil orgazm ereksiyon vb gibi etkileri oldu mu. HCG testeronla birlikte sizce kullanılmalı mı vücut adapte olur mu?
      BPEL: Penis uzunluğu MSEG: Penisin en kalın yerinin çapı Gönderinin çevrilmiş hali:
      PE'ye (PENİS BÜYÜTME) ilk olarak 2017'de başladım. Başlangıç ölçümlerim 6,5 "BPEL (16.51 cm) x 4.5" (11.43cm) ( MSEG idi. (Burada bahsettiği ölçüler penis pompası ve Jelqing egzersizleri öncesi ölçüler) Penisim orta milden inceliyor ve resimlerde görebileceğiniz gibi uca doğru inceliyor. Penis başımın altındaki çevre, aletimin yaklaşık 3/4 yolu sadece 4.1 "olarak ölçüldü ve penis başım sadece 3.75" ile en ince olanıydı. Bu yüzden bu kadar ince görünüyordu. Çünkü öyleydi. PE'ye BathMate kullanarak başladım, duşta olabildiğince sık jelqing egzersizleri yaptım ve ayrıca belki bir yıl kadar biraz kelepçeleme yaptım. Gerçekten belirli bir rutinim yoktu. Reddit'teki insanlar rutinimin ne olduğunu sorup duruyorlar ve benim bir rutinim yoktu. Egzersizleri ne sıklıkta yaptığımı takip etmedim ve yapılandırılmış bir planım veya programım yoktu. Canım ne zaman isterse o zaman egzersiz yapıyordum. Bazen tembelleştim 😅.
      Bir süre PE yapmayı bıraktım ve geçen yıl tekrar başladım. Bir BathMate HydroXtreme7 aldım ve haftada birkaç kez duşta kullanmaya başladım. 15 dakikalık seanslar 5 dakikalık aralıklara bölündü. 2021 geldiğinde manuel egzersizler de yapmaya başladım. Sadece normal jelqing ve sonra kegel yaptığınız ve penisinize olabildiğince fazla kan topladığınız, sonra tabanda sıkıp tuttuğunuz bir egzersiz. Hiçbir zaman uzunluğa odaklanmadım; çevre kazanmak her zaman ana odağım olmuştur, bu yüzden yaptığım egzersizlerin çoğu çevre kazanmak içindi.
      Mayıs 2021'de TRT ve hCG'ye başladım. Testosteron ve hCG kullanmamın nedeni maalesef çocukken opioid bağımlısı olmam. Sadece 14 yaşındaydım. Temelde tüm ergenlik dönemi boyunca kullandım. Şimdi temizim bu arada lol. Opioidler aslında testosteronu baskılar ve ne kadar kullandığınıza bağlı olarak, testosteronunuz hadım edilmiş biri kadar düşük olabilir. Ergenlik döneminde vücudunuzun ne kadar T ürettiği, penisinizin ne kadar büyüdüğünde büyük rol oynar, bu yüzden düşük T'ye sahip olduğum için ergenlik döneminde düzgün bir şekilde gelişmedim. Penisim hiç kalınlaşmadı. Yaş 20'te, 13 yaşında olduğu gibi aynı çevreydi. Düşük T'nin tüm semptomlarını yaşadım ve sadece geçen yıl doktora gidip kan testleri yaptırdım. Söylemeye gerek yok, düşük çıktılar, bu yüzden TRT'deyim.
      Soldaki resim Mayıs 2020'de çekildi. Sanırım orada yaklaşık 7" x 4,75" boyutlarındaydım. Ayrıca 7" yerine 7,5" BPEL de olabilirdim. Uzunluk konusunda tam olarak emin değilim ama 4,75 inç MSEG olduğumdan eminim. Bundan daha ince görünüyor çünkü penis gövdesi penis başından önce 4,3 inç'e kadar inceldi (ilk başladığımda 4,1 inç'e kıyasla) ve penis başının kendisi sadece 3,9 inç'ti (3,75 inç'e kıyasla). Mayıs 2021'de TRT'ye başlamadan hemen önceki ölçümlerim 7.5 "x 4.92" idi. Manuel egzersizler yapmayı ve BathMate'imi kullanmayı bırakmaya karar verdim çünkü sadece hormonlardan ne kadar büyüme elde edebileceğimi görmek istedim. Yani, eğer herhangi bir büyüme elde edersem. Kesinlikle öyle oldu. Testosteron kullanıyor olmak penisimi daha damarlı hale getirdi ve sarkıklığım çok daha büyük. HCG de testislerimi büyüttü ve eskisinden çok daha fazla boşalıyorum. Sadece mastürbasyon yapmak da mutluluk gibi hissettiriyor. Bu kadar iyi hissetmenin mümkün olduğunu hiç bilmiyordum, çünkü her zaman libido ve penisime uygun kan akışı ile ilgili sorunlarım oldu. Seks sırasında orgazma ulaşmak her zaman çok zordu. Her zaman sonsuza kadar sürerdi. Seks sırasında sık sık boşalmazdım ama kız arkadaşım her zaman 2 veya 3 kez boşalırdı. Yorgunluktan pes ederdik. Ama şimdi, orgazma ulaşmam için gereken süre kesinlikle çok daha kısa.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×