-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Boldenon cypionat sertlesme veya libido sorunu yapar mi
Oluşturan:
Bodyguard23, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: 0nlyTest0
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2 ay kadar testo+npp sonrasında 3 ay sadece testo kullandım. 45-50 gün oldu bırakalı. Pct yapmadım sadece bitkisel ürünler kullanıyorum.
Bugün tahlil verdiğimde lh çok yüksek çıktı. Fsh normal testo normal referans aralığında. Tabanca çalışıyor ama zorla, sabah ereksiyonu ve libido yok..
Yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.
-
Yazan: alit
Merhaba.
3 sene önce 3 ay boyunca mk-677 ve oxandrolone (tablet) kullandım. Kür bitince pct yapmadım. O tarihten bu yana şiddetli sertleşme, ereksiyon ve libido sorunları yaşıyorum. Aynı zamanda ruh halim kötü ve yorgun hissediyorum ve testis bölgemde bir ağrı oluyor. 3 aydır tadalafil kullanıyorum günde 5 mg olarak ama etkisi olmadı. Bu hafta bütün test sonuçlarımı yaptırdım. Penile doppler dahil. Penile doppler temiz çıktı. Test sonuçlarım şu şekilde:
e2 biraz yüksek ama sorunlarımın kaynağı bu mu emin değilim.
Son fotoğraftaki testi yurtdışında yaptırdım. Bazı testesteron değerleri yer alıyor. SHBG biraz düşük çıktı.
Acaba ne yapmalıyım? pct ilaçları kullansam zaten normale yakın olan değerlerim daha da kötü olmaz mı? Enclomiphene mi, aromasin mi? Tiroidle ilgili olabilir mi ya da insülin direnciyle?
Ya da hiçbir ilaç kullanmayıp ashwaganda, DIM, Maca gibi çözümlere mi yöneleyim diye düşünüyorum ama bunlar hafif durumlarda etkili. Benim gibi ağır durumlarda fayda sağlamaz.
-
Yazan: ibrahiw
Arkadaşlar iyi günler,
Sene başında martta pct yaptıktan sonra kan değerlerimi atıyorum ilk önce. Bu süreçte prolaktin yüksek çıkması sonucu 15 günde bir dostinex almamı söyledi hocam dostinex 3 tablet olan 1 ilac 15 günde 1 tane olacak şekilde kullandım. Yeterli olacağını düşündü ve kullanımına devam etmedim bir daha testte vermedik.
Testo değerimde referans aralığında iyiydi. Ama testo ref değerleri yüksek olmasına rağmen libido problemlerim vardı. Uzun zaman geçmesine rağmen aynı sıkıntılar devam ediyor. İlk ilişki sırasında sıkıntı yok ama 2 de filan sertleşme sorunları oluyor. Bu ay tekrardan kan değerlerime baktırdım. Prolaktin 3 adet dostinex kullanmama rağmen sadece 17,4 lerden 16.3 kere düşmüş.
Öneriniz nedir bunu nasıl güzel bir değere çekeriz ve libidoyu etkileyen bu mudur ?
KAN DEĞERLERİM:
-
Yazan: donk
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2023den beri ne ileri giden geri giden bir şey yok eskiden gördüğüm gibi erekte oluyordum dışarıda ufak bir şeyden 2 yıldır sadece ilişkide %70 sertlik bu böyle mi kalacak veya ne yapabilirim.
2023 YILI YAPTIĞIM PCT SONRASI:
Testo 8-30 arası sonuç 12 Lh 1.7-8.6 arası sonuç 2 Fsh 1.5-12.4 arası sonuç 3 E2 25-60,arası sonuç 25 Prolaktin 3-19 arası sonuç 10 Kürüm sadece only testo haftalık 500mg enanthate kullandım. 16 17 gün ovitrelle yi 4 e bölerek her gün vurdum sonra 2 aya yakın klomen tamoxifen yaptım sonrası sonuçlar yukarda yazdığım gibi.
Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
-
Yazan: ibrahimb
Merhaba, 21 yaşındayım öğrenciyim ve aynı zamanda çalışıyorum uyku düzenim pek iyi değil vardiyalı işte çalışıyorum. Beslenmem de iyi değil öğrenci evindeyim, sık sık dışardan, tavuk döner vs. yiyorum. Spor geçmişim yok.
KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
Yaş : 21 Boy: 185 Kilo: 82 2-3 ay önce düzenli cinsel hayatım yokken sevgilimle birlikte olduğumda prematüre ejak. yaşamıştım kafaya taktım, genel olarak da bir şeyleri kafaya takan düşünen birisiyim. Ürolojiye gitmiştim bana normal düzensiz olduğu için diyip antidepresan önermişti ilişki öncesi kullan istersen diye ama ben kullanmadım. Bir de bir kaç defa sildefanil kullandığımı söylediğimde bu tarz şeylerden uzak dur bunu kullanmanı hissettiren kişilerle de birlikteliğini kes demişti, birde bitkisel içerikli supplement önerdi, içeriğini aşağıya bırakıyorum ben bunu kullandığımda libido/ereksiyon kalitesinde artış, uykudan dinç uyanma gibi şeyler yaşadım çok iyi geldi ama pahalı olduğu için devam etmedim.
Vitamin vs. araştırdığımda önce bi dahiliye doktorunda tahlil yaptırayım dedim, aşırı terleme(ailemde de var) ve ağız kuruluğu(sosyal ortamlarda özellikle) şikayetimi de sormuştum doktora tahlil yapmıştık. Total Testosteron(ben istedim meraktan) alt sınıra yakın çıktı, korkmam gereken bir şey var mı sizce? Referans değerler arasında olduğu için normal mi karşılamam lazım?.
Doktorun yazacağı D vitamini, B vitamini ve folik asit kullanımını yapacağım, onun dışında magnezyum complex, omega3 ve günlük 15mg çinko pikolinat alımı yapmaya başladım. İlişki sırasında düşününce falan mesela bazen hala prematüre ejak. oluyor, bazen 2.de 3.de düşününce de ereksiyon kaybı oluyor, libidomda sıkıntı yok hep istiyorum, ama ilkinden sonra ikinciye biraz(20 dk falan) beklemem gerekiyor, yapabileceğim, önerebileceğiniz bir şey var mı? Doktorun önerdiği şeyi kullanınca ereksiyon baya sağlam oluyordu ve libido da baya tavandı, normalde de yüksek aslında.
TEST SONUÇLARIM:
-