Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

hasan48

Aşiri kiloluyken küre girme

Önerilen İletiler

hasan48    0

Boyum 178 , kilom 130 aşırı derecede yağlıyım 7 8  aydır antreman ve beslenme yok , bu kiloda kürden verim alınmıyacağı genel görüş farkındayım

ama fragment , efendrin yohimbin vs vs bir şekilde süreci hızlandırmak adına tavsiyesi olan var mı elimde yohimbin var bu arada 

tavsiyelerinizi bekliyorum üstatlar

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


erc    49

Yohimbin kullanabilirsin diye düşünüyorum onun dışındakiler kalbe yük bindirir sonuçta iç organlarda da yağlanma vardır,hııt kardio tavsiye ederim ancak kalbine dikkat edip abartmadan yapın kalp le ilgili sıkıntı yaşamanızı istemem ,bende 130 kg yu gördüm zamanında hiçbir şey kullanmadan 80 kg lara düşmüştüm

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.404

Bu şekilde kullanabileceğin zilyon tane destek var ama hiç biri disiplinin yerini tutmuyor. 

Lütfen önce hayatınızı disipline sokun, sonra bu tarz işlerin peşine düşün. Destekle ulaştığın hedefin destekler bittiğinde bir manası kalmayacak. Eski yerine geri döneceksin. Bu çözüm değil arkadaşlar. Bizler eğer sporcu isek hakkını vermemiz gerekiyor.

  • Beğen 3
  • Alkış 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kensh    21

İlaçları böyle şeyler için kullanmak saçma eğer genetik sınırında değilsen küre girmeyi önermem zaten ilk haftalar hızlı kilo verirsin sağlam su atarsın sağlam 6 ay cut ile iyi bir yere varırsın illa bir şey kullanacağım diyorsan carnitine o da kesmez diyorsan broksin kullan biraz hevesini alırsın

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.409

Önce disiplini oturtmalısın ardından destek Alman için Burak abiyle görüş burda çoğu kişiyi 3 haneli kilolardan iki haneli kilolara indirdiğine şahit olduk hepimiz onunla görüşmelisin.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
erc    49

Kilo vermek aslında çok kolay ben senelerce kilolu biri olarak yaşadım 21 yada 22 yaşındaydım şuan 28 im 130 kg idim olay psikolojide bitiyor tatlı yemek yerine kuru kayısı yersin canın çok çektiği zaman oda 2 yada 3 tane yani hiçbir takviye de kullanmak zorunda değilsin yeşil çayını kahveni iç yeter,2 yada 3 haftada bir diyet bozma günü yap abartmadan diyetini boz öyle 1 kg tatlı gömme😁 can boğazdan geldiği gibi boğazdan da gidiyor

Tanıdık iyi bir diyetisyen var İstanbul'da istersen yardımcıda olurum ama yasak mı söylemek bilemedim yine de forumda da yardımcı olacaklardır sana

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hikmett    62

Kendine yapabileceğin en kötü şeylerden birisi olur. İrade ve disiplinle önce kilo vermelisin kür işi sonra gelmeli, aşırı yağlıysan organlar zaten halay çekiyordur. Bir ilaca bel bağlamadan disiplinle ilerlemelisin şu aşamada. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.536

Kilo almak kas kazanmak için küre girilebileceği gibi kilo kaybetmek/yağ yakmak için de küre girilir.

Hatta kas kazanmak yağ kaybetmekten daha zordur, fakat yağ kaybetmek için katlanılan açlığı yönetmek zordur. 

Forumun büyük kısmı önce kilo ver öyle küre gir mantığını benimsediği halde, ben doğru farmakolojik destekler ile küre girip daha hızlı sonuç alınabilineceği ve kür mantığının daha çok disiplin sağladığı görüşünü savundum hep. 

Birine yemeği azalt ve ağırlık kaldır emeğinin karşılığını 5-6 ay içinde mutlaka alacaksın demek onu motive etmiyor maalesef.  

Şu ürünleri kullan önce para sonra emek harca, 60 gün içinde sonuçlarını gör demek kilolu birini motive etmek için çok daha etkili. Üstelik kullanacağınız farmakolojik ürünler, obez olarak hayatınızın geri kalan kısmına devam etmek kadar sağlığınıza verdiğiniz zarardan çok daha fazlasını vermeyecektir.

Karanlık tarafa geçmek özellikle kilolu bireyler için çok daha gerekli. Başlı başına yüksek yağ oranı, yüksek kilo zaten düşük testosteron demek.

tarihinde Rdm tarafından düzenlendi
  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Only testo veya test rimo gh gibi temiz ürünlerle ilerlenebilir ama obez birinin deca bolde tren tablet steroidler vücuduna sokması facia ile sonuçlanır.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mahmutaga    35

En iyisi hic girme DOSTUM. Clenbuterol, yohimbine onlar biraz kalp icin Iyi degil hemde o kiloda ve mantikli olmaz. En iyisi sen natural olarak diet Bu isi yaparsin. Hen saglikli hemde hizli verersin. Ben arkadasim t3, clen ve yohimbine girdi  ve baya kiloluydu iyi düstük 20-30kg. Ama sonra hepsini geri Aldi. Hizli dusen kg hizli geri gelir. Ilacsiz illerle.

kafana koyduysan illa yapicam diyorsan ozaman only Testo gir. Hafif mg gir ve sana faydali olur hemde metabolizma hizlandirir yag yakar.

tarihinde Mahmutaga tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×