-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: MrZazz
Merhabalar , uzun süre sakatlığımda dolayı salondan uzak kaldım ve geri dönüyorum fakat formum inanılmaz bozuldu ve yağ oranım çok arttı bu benim moralimi inanılmaz bozdu. Yağ oranımı en kısa sürede düşürebilmek için hangi ilaçları kullanmalıyım , sizlerden bu konuda tavsiye istiyorum .
İlgilenen herkes için şimdiden teşekkürler , saygılar.
-
Yazan: mchgn
Selamlar zphcnin peptitlerini kullanan oldu mu igfsi özellikle çalışıyor mu aynı zamanda freedom resarch vs gibi markalara da erişimim var deneyimleriniz neler?
-
Yazan: oguzalp
Merhabalar aranıza yeni katıldım,
Genel olarak pepditlere alakalı çok bir bilgim yok Almanya'da yaşıyorum biraz yağ kütlem biraz kas kütlem var çok pahalı olmayan fiyat performans bir ürün kullanmak amacım ilk olarak define olmak sonra clean bulk yapmayı düşmüyorum. Yada nasıl bir yol izlemem gerekiyor tam olarak karar veremedim
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Günlük ortalama 1800 -2000 kcal alıyorum Carb = 200gr yag = 60gr protein =180gr ANTRENMAN DÜZENİM:
gun gogus triceps cardio gun dirt biceps cardio omuz trapez bacak gün göğüs triceps off off Tüm yorum ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: emsalsiz
İyi günler arkadaşlar.
Cjc1295 dac aldım,bakteriostatik su yerine serum fizyolojik ile karıştırsam etkinliği bozulur mu?Bakteriostatik su bulamıyorum.
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: bilinc
Herkese selamlar,
Düzenli olarak kan şekerimi ölçen bir sporcuyum. Diyetin diplerinde kan şekerim 74 görülüyordu fakat cinnatropin kullandığım günden beri açlık kan şekerim 94 altına düşmedi öğünler arası saatler bazen açılabiliyordu bu sabah biraz uyku problemleri de çeken biriyim aralıklı uyku sıkıntım var 2 problem üst üste bindi kan testi için 2 hafta sonraya sıra verildi mecburen bende deneyimi olan kişilerden bir bilgi almak istiyorum.
SORULARIM:
Uyku için bitkisel yada eczane tavsiyeniz var mı bu uyku için? Gh kullanmaya başladıktan sonra kan şekerim yüksek çıkıyor sebebi ne olabilir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-