-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: resul544
Merhaba hocalarım,
Forumda genel olarak bazı markalara karşı önyargı var gibi hissediyorum ve piyasada olan ilaçların %90 nın yerli üretim olduğunu düşünüyorum. Sizin kulaktan duyma değil kullanıp tecrübe ettiğiniz son dönemde olan ilaçlar hakkında ne düşünüyorsunuz.
Bu forumdan İran enantathe desteği almıştım ondan çok memnun kalmıştım. Overdose adıyla satılan (fiyatlar ortalama faiş değil ucuzda değil) testo enantathe cypionat kullandım gayet memnun kaldım. Magnus masteron (ucuz olmasına rağmen şansıma mı bilmiyorum ) gayet güzeldi. Şuan Hellas rimobolan temin ettim ( bence fiyatları dolar bazlı biraz gereksiz pahalı) şuan fikrim yok deneyeceğim. Genel olarak testesteron türevleri çalışıyor ama rimobolan vs hammadden dolayı içinde farklı mıxler var gibi düşünüyorum. Sizin kullanıp tahlil alıp boş dediğiniz veya güzel etki aldım son dönemde olan markalar hangileri ?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Mimaroba
Markalar hakkında yorumlarınızı bekliyorum ulaşabildiklerim..
Dragon Pharma Noxy Markasız Yeşil Kapaklı Nessie normatech overdose vsvs daha bir kaç marka mevcut önereceğiniz ugl markalar varsa yazarsanız sevinirim.
-
Yazan: Emreblt45
Arkadaşlar merhaba,
Başlıklara baktım güncel bir başlık göremedim konu açmak istedim hangi markalara yönelmeliyim?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: mi8rac
Selamun aleyküm cümleten,
Bu yaza kadar ilk kürüme girmeyi düşünüyorum ama marka konusunda kararsızım kime sorsam en iyi marka benimki diyor
Sizin bi tavsiyeniz var mı?
-
Yazan: owlimagine
Arkadaşlar merhaba, selamlar.
Konu benle ilgili değil babamla ilgili 58 yaşında omuzunda yırtılma var ameliyat olması gerekiyor doktor kolajen önermiş condurax iyi midir kullanan var mıdır yorumları bekliyorum bir de kolajen önerisi varsa çok iyi olur.
-