Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

KGKVBK

Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

KGKVBK kullanıcısının son zaferi 2 Kasım 2023

KGKVBK en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

11 İyi

KGKVBK Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Balıkesir
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Swiss pharma igf1

    Daha önce kullanmadığım ürünler olduğu için piyasası hakkında pek bilgim yok, Loving hocam ile görüştüm ama farklı kişilere de soruyorum bilgi almak amacıyla (müşteri olarak en doğal hakkım). Bir çoğumuzun instagramda vs. karşısına çıkan İzmir'de gıda takviyesi satışı yapan kişiyle iletişime geçtim, kendisi IGF1'i 2600TL'ye satıyor (1 kutu 5 flakon). Bu satıcı ile daha önce çalışan var mı, güvenilir mi? Ek olarak youtube yayıncılarından bir satıcıya da sordum ama gereksiz ucuz fiyat verdi bu yüzden bana pek güvenilir gelmedi. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
  2. Beslenme programim.

    Şayet kürdeyseniz bir şey diyemeyeceğim kür içi beslenme hakkında fikir verebilecek biri değilim ama doğal olarak bu sporu yapıyorsanız 250gr protein bana biraz gereksiz yüksek geldi, yağ biraz daha arttırılıp proteinden kısılabilir(badem, fındık vs.). Ek olarak gainer'a abanmak yerine hassas terazi ile pirinç tartmak daha mantıklı, 300 gr pilavı pişmemiş varsayıyorum bulk için bence az gainer'a yükleneceğinize pirinci günde 500gr ile başlatıp zamanla arttırabilirsiniz. Naçizane tavsiyem besini takviye yerine temiz gıda ile almak daha faydalı olacaktır.
  3. Diyette yavan tavuk ve haşlanmış pirinç yemekten bayılanlar için ideal bir karışım, kendim spordan 45-60 dk önce ara öğün niyetine içiyorum. Yanında fındık / badem gayet hoş oluyor. Malzemeler: buz kahve (filtre / granül vs. damak zevkinize kalmış) protein tozu (aroma damak zevkinize göre değişebilir) protein tozunu karıştırmak için isteğe göre süt (badem sütü bence baya iyi oluyor) veyahut su Aşamalar: Kahveyi yapacağımız bardağımıza buzlarımızı koyuyoruz (kahve buzu da olabilir ama çok fazla atmanızı önermem tadı sulandırıyor) Suyumuzu kaynatıp 1-2 shot damak zevkimize göre granül veyahut filtre kahvemizi hazırlıyoruz Proteinimizi (30 gramlık ölçek başına 100-125ml sıvı ile daha yoğun tat elde edebilirsiniz) shakerımızda süt veya su ile karıştırıyoruz Buzumuzu koyduğumuz bardağımıza kahvemizi döküyoruz Kahveyi döktükten sonra shakerımızdaki protein tozumuzu içine döküyoruz karıştırıp tüketebilirsiniz, afiyet olsun!
  4. Ssn whey protein

    üzeceğini sanmam, kahve seviyorsanız 1-2 shot kahve(damak zevkinize göre) ve protein tozu ile çok güzel soğuk / sıcak smoothie yapabilirsiniz, yaparken aklıma geldi söyliyim dedim hayırlı olsun ^^
  5. Ssn whey protein

    açıkçası hiç SSN kullanmadım, supplementler'in kendi ürünleri güvenilirdir demek istedim fiyat olarak yakın oldukları için, SSN hakkında kötü yorum duymadım kullananlar o marka için de yardımcı olacaktır
  6. Ilk küre hazır mıyım? küre girmeli miyim?

    Araştırıp karar vereceğim hocam, teşekkür ederim iyi günler dilerim ^^
  7. Ssn whey protein

    Ben Supplementler firmasının wheyini kullanıyorum ve memnunum, üzerinde yazana göre hammadde menşei Macaristan, AB ülkelerinde bildiğiniz gibi bu denetimler daha sıkı, yıllardır piyasada olan bir firma ve üretimlerinden genel olarak memnunum (bknz. Kingsize, Nature's Suppreme, OneUp vs.). Uzun lafın kısası içeriğinin fake olacağını düşünmüyorum Türk markası olara bence tercih edilebilir.
  8. Ilk küre hazır mıyım? küre girmeli miyim?

    Herkese ayrı ayrı yaptığı yorumlar için teşekkür ederim, teker teker cevap verip laf kalabalığı yapmak istemedim. @rastlantisalhocamın lafı gayet mantıklı geldi, sürecime natural olarak devam etmeye karar verdim. Peptidleri pek fazla araştırmadım açıkçası bir kaç türüne örnek verebilir misiniz bana yardımcı olabilecek? Ek olarak SARM'lar kullanılabilir mi yoksa gereksiz mi görüyorsunuz? Herkese saygılar, iyi forumlar ^^
  9. Ilk küre hazır mıyım? küre girmeli miyim?

    çok teşekkür ederim, saygılar ^^ teşekkür ederim, 178 ^^ Yorumunuz için teşekkür ederim, zaten direkt yarın ilaç alıp başlamalık bir durum yok, ilk kürde izlediğim / okuduğum kadarıyla düşük yağ oranları ile bulk kürü öneriliyor girmeye bugün karar versem 6-8 hafta sert diyet yapıp öyle girerim Yorumunuz ve fikriniz için çok teşekkür ederim, @byreal22ye verdiğim cevap gibi direkt girmelik bir durum düşünmüyorum zaten, bir süredir diyetteyim yağ oranım düşüyor görünüm güzelleşiyor ama anlam veremediğim bir eksiklik hissediyorum, yarışma yani o düzeyde neye benzeyeceğimi bilmediğim için kestiremiyorum ama şu an için böyle bir amacım yok, sadece zevk olarak düşündüm. Masrafların aşağı yukarı farkındayım, pek sorun çıkaracağını sanmıyorum, saygılar ^^
  10. Aslında bir kaç aydır aklımda dönen bir soru, bazen araştırıyorum yan etkileri, youtube videolar, kullananlar, fiyatlar vs. natural olarak da kendimce gayet iri ve iyi durduğumu düşünüyorum. Hayatımı genel olarak disiplinli yaşarım, bazen haftada bir sekme olur beslenmemde bazen hiç olmaz, antrenman özel durum olmadıkça kaçırmam ve her işimde de disiplinliyimdir. Amacım sanırım ego tatmini(kendi sınır egom) ve duygusal bir çöküş süresinde kafa dağıtmak(psikolojik bir sorun değil, her Türk vatandaşı gibi duruluyorum, genel olarak pozitifim). Böyle bir süreçle küre başlayıp da pişman olan / olmayan veyahut konu hakkında bilgiye sahip olan abilerimin / arkadaşlarımın fikirlerini duymak isterim. Yaş: 22, kilo 90-92 ağırlıklar: bench - 120-130 arası (genel olarak bench yapan kilosunu arttırmaya çalışan biri değilim, nadiren yapıyorum o yüzden çok yüksek olmaması bence normal) db bench(incline / flat) - 50 kg db'ler ile çok rahat 5 set 6-10 tekrar çıkarabiliyorum, form tamamen uygun, desteksiz, full ROM, negatif yavaş şekilde. deadlift - bilinmiyor (yıllardır yapmadım) squat - makinede 150 başlayıp set sonu 200kgye yakın bırakıyorum. barbell row - 100kg süperset şeklinde icra edebiliyorum. 5 yıldır yapıyorum, pandemi harici ara vermedim. Haftanın 5 günü PPL-rest-PP-rest şeklinde çalışıyorum, antrenmanlar tempolu ve yoğun geçiyor. Öğrenciyim ek olarak yazılımcı olarak çalışıyorum nakit sıkıntım var neredeyse denmez, rahat sayılırım. Görsellerdeki sırt fotoğrafı aylar öncesine ait, pek fotoğraf çekilmediğim için güncel yok farkı bel inceliği daha derin hatlar vs. (kontrol ettiğimde telefonda daha kaliteli ama yüklerken vs ister istemez görüntü kaybı oluşabiliyor). Ek olarak istediğiniz bir bilgi olursa lütfen belirtin, paylaşmaktan çekinmem, iyi forumlar. @metinav @Askabar @Semih Erarslan @Mickey @Rdm @DeMoNhUnTeR @Arenn
  11. Golden pharma?

    Kullanan biri değilim merakımdan bazen ürün fiyatlarını araştırırım sorduğumda şöyle bir fiyat skalası atmışlardır (piyasa nasıl bilmiyorum, genel fikir versin diye atıyorum)
  12. Alpha mix kombinasyonu

    sarmsturkiye.com sitesinde satılan "Alpha Mix Kombinasyonu"nu GW-501516 LGD-4033 MK-677 RAD-140 deneyimleyen hiç var mı? 5 yıldır VG ile uğraşıyorum herhangi bi anabolizan hiç kullanmadım, hafif adımlar atmayı düşünüyorum bilgilendirebilecek (fayda/zarar) kişilere şimdiden teşekkür ederim.
  13. Kür ve damarlanma

    Herkese merhaba, 4+ yıldır bu spora gönül vermiş biriyim doping kullanmıyorum sadece bilgi ediniyorum ve merak ettiğim bir konu var. Küre giren kişiler genelde aşırı damarlanıyor ve damarları aşırı belirgin oluyor. Bunun sebebi nedir? @metinav

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×