Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

gokcen11

ILK HACIM KURUM - gunluk tarzi -

Önerilen İletiler

gokcen11    0

Merhaba arkadaslar degerli hocalar bir suredir peptid turkiye ailesine uyeyim gerek hocalarimizin yardimi gerek kendi arastrmalarm ile kurume basliyorm bugun ilk enjeksiyonumu olucam

Kur 15 hafta

5oo testo

4oo bolde

Dianabol baslangic hacim kuru olacak

1-74 boy 82 kg agirlik yas 25

Kol soguk 38

Bel 89

Omuz ve gogus baslangic olculerimide belirticem gunlukde kur bitimine kadar buradan bilgilendirmeye devam edecegim

Aklimdaki sorular sadece kur ici vitemin mneral kullanimii ve antrenmanlar ile.ilgili olcak..

Kur icin tum.ilaclari tedarik ettim bunlar :

Saw palmetto

Milk thistle

Enginar hapi

Omega 3

Pharmaton

Nac 6oo

Provirob

Arimidex imide hazirda tutuyorum

Gunluk 3litre kadar su icicem

Haftada 5 gun idman yapiyorum bu sekilde devam edicem

Hocalarimdan ricam bunlarin tam anlami ile nasil kullanilicagi ile ilgili. Yardimci olursaniz sevinirim.

Ornegin nac 6oo'u bu zaman ic milk thistleyi bu zaman gibi. Smdiden tesekkurler

Idmanlarimi cift bolge olarak calisiyordum

Gogus on arka kol omuz on arka kol gibisinden guzelde verim aldim

Kur esnasinda ve sonrasinda idmanlari tek bolgeyemindusurmemde fayda olur sizce yoksa ayninsekil devammi edilmeli ?

Simdiden tesekkurler iyi forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

angara    0

cevap yazcamda üşeniyorum keşke ses kayıt atma olsa, nac600zü bence günaşırı 1 tablet iç çoğu kişi hergün 1 tablet önerior bence saçma çünkü oda ilaç sonuçta ben kendim aklıma geldikçe içiom zaten testo bolde karaciğere pek zarar vermez , devedikenini ne zaman kullancağının önemi yokki günlük al işte zaten kutusunda yazar çokta fark etmez saati, ant. kendine göre belirle genelde ilaçlı insanlara hafif kilo çok tekrar öneriliyor kendine göre ayarla dene anteraman çeşitlerini tecrübe edin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Bu aksamda. Itibaren ilk enjeksiyonumu yaptm hersey sorunsuz 25o bolde 25o testo olarak aksam oldgu icjn sadece 1o mg danabol kullandim proviron almadm yarindan itibaren duruma gore alip almayacagima karar veririm arimidexi bir belirti gormedikce kullanmak istemiyiorm duruma gore 4 gunde bi yarm flan alirim diye dusunuyorun

Karbo alimim cook fazla degildi yetecek kadar aliyordum aynen devam edicem beslenmede cok degisiklik yapmayacagim

1.75

84 kg

16 haftalik kure starti verdim gelismeleri buradan yazicam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Yarin sabahtan itibaren milk thistle nac 6oo gunluk kullanicam saw palmetto aldmda kullansammi diye dusunuyorum enginar hapida aldm onuda gunlk kullanicam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.464
Dun yaptirdigim enjeksyondan sonra hic bir skinti yoktu fakat vuruldgu yerde bugun agri yasiyorum. Nedeni nedir

Çok normal bunu herkes yaşar bazısında fazla bazısında azdır bu ağrı apseye bağlı. Hatta öyle günler gelir ki bacak bacak üstüne atamazsınız ama geçicidir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rage    0

Ağrı artarsa havluyu ısıt ve o bölgeye koy ve elinle masaj yap emilim ile alakalı bir problem ilk enjeksiyonum çok ağrılı olmuştu 4 gün sonra hiçbir şey kalmadı diğer enjeksiyonlarımda hiç bir sıkıntı yok iğnenin girdiğini bile anlamıyorsun :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Merhabalar.

Bugun 2. Enjeksiyonumu yapacagm 25o testo 25o bolde seklinde

Sali gunu basladigim 15 haftalik testo e bolde kurumde ilk haftayi geride birakiyorum.

Suana kadar hic bir sekilde olumlu veya olumsuz etki ile karsilasmadim.

Gunluk 3o mg danabol kullaniyorum danabol etkisini ne zaman gosterir bilmiyorum

5o mg proviron aliyorum gunluk

Milk thistle ve enginer hapi gunluk kullanimim arasinda

Haftada 5 gun idman yapiyorum

Ilk enjeksiyondan sonra yasadigim agrida bugun itibari ile iyice hafifledi yarina bisey kalmayacagni dusunuyorum.

Simdilik bu kadar tesekkur ederm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Milk thistle ve enginar hapı tamamen gereksiz.Bir bitki nasıl olurda mg/gr gibi dozlarla alt/ast billuribin değerlerini kayda değer oranda düşürür ? Nac fazlasıyla yeterli kaldı ki kürün karaciğeri sıkıntıya sokacak bir kür değil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M4jeste    65
Merhabalar.

Bugun 2. Enjeksiyonumu yapacagm 25o testo 25o bolde seklinde

Sali gunu basladigim 15 haftalik testo e bolde kurumde ilk haftayi geride birakiyorum.

Suana kadar hic bir sekilde olumlu veya olumsuz etki ile karsilasmadim.

Gunluk 3o mg danabol kullaniyorum danabol etkisini ne zaman gosterir bilmiyorum

5o mg proviron aliyorum gunluk

Milk thistle ve enginer hapi gunluk kullanimim arasinda

Haftada 5 gun idman yapiyorum

Ilk enjeksiyondan sonra yasadigim agrida bugun itibari ile iyice hafifledi yarina bisey kalmayacagni dusunuyorum.

Simdilik bu kadar tesekkur ederm

takipteyim kardeşim nasıl gidiyor. değişiklik gelişme varmı. 2. haftandasın güç artışı olmuş olması gerek?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Oncelikle cevaarini icin tessekkurler.

Gurbuz hocam milk thistle ve enginar hapini kullanmayi birakiyorum

. Sonucta bunlarda ilac hap olarak aliyoruz karacigerde enzimlenme olayoli felan

Nac 6oo gunluk kullanmaya basliyorum.o halde sadece

Cuma gunu 2. Enjeksiyonumu yaptim

Gunluk 3o mg danabole devam ediyorum

Majeste kardesim yanitin ickn tesekkurler

Dunki yaptigim.idmanda bitmeyen bir guc setleri daha saglam cikartmaya basladim sanirim danabolun etkisi yada psikolojik daha 2. Enjeksiyonu oldum 6. Haftadan sonra ilaclar calismaya basliyor buradan bildiricem suan bi sorun yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Merhabalar bugun 15 haftalik kurumun 2.haftasini geride braktm bgun 2. Haftanin 2. Enjeksyonunu yaptm 25o testo 25o bolde seklinde.

Gunluk 3omg dnabol aliorm 5o mg provron 3gunde bir yarm arimidex aliyorum

Suana kadar + yada - bi drum gormedim danabolun etkisinden baska zamanla buradan paylasicam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

etkı 6. haftadan sonra baslar olculer kılo ıyı boya gore zamanlamada fena sayılmaz bana kalsa bıraz daha natural olarak zorlamalıydın kendını natural de cok efektıf sonuclar elde edılebılıyor kür için herkes cok erken davranıyor neyse motıvasyonunu yuksek tut haftada 6 gun ıdman her bolgenı 2defa calsıtır ıyı belsen cadıo yap gerısı gelır buyumuyorum buyumeyecekmıyımm dıye dusunme dedıklerımı yap kaba taslak guzel bır sey cıkar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Cevabin icin tesekkurler haftada 5 gun idman yapiyorum en az . Danabol etkisi dedim fakat cokda bir etki gormedim

Ne su tutma ne guc kuvvet artisi gibi 2 haftam bitti sindiye kadar danabol etki gostermeliydi iki hafta daha kullanip birakicam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Kurun 3. Haftasindayim dun 3. Haftanin ilk enjeksiyonunu Yaptim.

Su ana kadar hersey guzel 84 den 88e ciktim danabol etkisi diye dusunuyorum guc artisi vs gayet guzel

5 gun idman fix 6 gune ckabildgm gunlet kacirmiyor 6 gun idman yapiyorum haftada proviron kullanimini biraktim

Milk thistle saw palmetto gunluk aliyorm nac 6oo de 2 gunde 1felan duruma gorre aliyorm

Arimidex 3 gunde 1aliyorm onuda birakmayi dusunuyorum belirti gormeden kullanmak mantiksiz geldi. Simdilik bu kadar iyi forumlar..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M4jeste    65

4 kilo almışsın güzel:) başlamadan resim çekmeyi unutmadıysan ufak değişimleri paylaşman güzel olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Evet foto almaya basladim ilk gunde itibaren

Gozle gorulur degisiklikler mevcut suan 4. Haftaya giriyorum kurumde ve 4 kilo aldim dnabol etkisi

Bu haftada kullanip danabolu bitiricem..

Ilaclar 5 yada 6. Haftadan sonra basliyor daha 12 haftam var suan buyudugumu gormek motive ediyor ne enjeksiyon sorunu nede birbaska sey hersey guzel suan kur sonunda her hafta cektgim fotolari komple paylasicam iyi forumlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Merhaba arkadaslar

Testo 5oo bolde 500

4omg dnabol

Kurunn 4.haftasini bitiriyorum dun haftanin 2. Enjeksiyonu oldum

4 kg bi artis var suan kur gayet iyi gidiyor. Buyudugumu cok rahat gorebiliyorum guc artisi vs gayet guzel gidiyor

Gunluk saw palmetto milk thstle vtamjn mneral kullanmaya devam ediyorum

15 hafta sonunda guzel bi pct ile guzel kalicik sagliycam insallah.

Gelismeleri paylasmaya devam edicem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Merhabalar kurumde 5.haftaya girdim guzel bir guc artisi 4.5kg bi artis kollarda 1.5 cm artis gordum suana kadar. Hrsey yolunda gidiyor

her hafta foto aliyorum kur bitiminde buradan gelismeleri paylasicam kolay gelsn

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Merhabalar saygideger hocalarim ve arkadaslarm suan kurumun 7. Haftasindayim daha 8 haftam var ve bir kac foto atmak istedim baslangix ve suanko form ile.ilgili

Iyi kotu tum yorumlarinizi bekliyorum

Kur 5oo testo 5oo bolde 4o mg sanabol

Baslangic : https://hizliresim.com/8M4j0Q

Suanki form :

https://hizliresim.com/37bkN0

https://hizliresim.com/brzPlZ

https://hizliresim.com/p0ZORr

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

ilaçların markası nedir acaba ? hangisi before hangisi after dönüp bakmak zorunda kaldım çekimlerin sağlıksızlığı da bir etmen ama üzülerek söylüyorum bence kazıklanmışsınız. ki yağ oranınız aşırı yüksek olarak girmeniz de etmen ama aldığınız kiloların hemen hemen tamamı bu fotograf kalitesiyle yağ ve su olarak görünüyor ilaçların içinde ne olduğu konusunda şüpheliyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.