Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

crash47

Balkan Pharma Hakkında

Önerilen İletiler

crash47    10

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün balkan test. e. vurulurken steril olsun diye kolonyalı bezle ampülü sildim. enjekte olduktan sonra dur sunun kodunu kontrol ediyim dedim. Birde baktım ki kod falan yok. Yazılar kaybolmuş. 2-3 ampül daha sildim onlar da gitti. acaba orjinal olanlarda silinmiyor mu?

Ya da orjinallerde mi siliniyor. suan elindeki balkan olan bir kişi deneyebilir mi ? bu arada silmeden önceki denediğim kodların hepsi orjinal cıktı.

 

yav bu anabolik piyasası ne kadar pis iş. burdaki adminler bile diyor. check edecekseniz alpha,balkan gibi siteler doğru genesis gibi check kodu olan siteler sahte diyor. kimisi tam tersi. kimisi check kodunun önemi yok diyor. hangi markayı sorsan hangi satıcıyı söylersen herkes sahte diyor anlamadım gitti.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


tolgacan94    214

o sorun değil balkan pharmanın üzeri silinir.

internetten yada bak ben bunu kullandım diyen hocalardan alışveriş yapmaya devam ettikçe malesef böyle oluyor sonuç ne fiyatlar gördüm akıl şaşar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crash47    10

yav hocam günlük 3500-4000 kcal alıyorum en az 400 carb 170p alıyorum. kürün 5. haftasındayım 2,5kg aldım. yav böyle giderse dozları 1000mg a mı cıkarsam.

 

testo e. 500mg

bolde 400mg aldıgım haftalık dozajlar.

 

2 hafta sonra testo 750 bolde 600 yapcam.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    182

Aynı dozajlarda aynı kürü bende kullanıyorum.5.hafta bitti 6.haftadayım 12 kg aldım.Siz nasıl 2.5 kg aldınız bence ürünlerde bir sıkıntı var

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crash47    10

yav hocam bende anlamadım gitti. ilk kürüm testo dianaboldü 8 kg almıstım. şimdi danabolde kullandım testo da bolde de vücut paramparça. 4 hafta danabol kullandım vücut hiç su tutmadı. siz nerden aldınız acaba ürünleri.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    182

Hocam forum kuralları gereği satıcı önerisinde,site önerisinde bulunamam ama kullandığım markalar suan

 

Pec testo

Ukrayna boldenon

 

İlk 4 hafta optimum Pharma

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

Aynen oyle satici paylasmak yasak fakat 6 haftada 12 kilo almak iyi birsey degil zaten ?

3 secenek var bunu saglayabilecek

Ya idealinizin 15 20 kilo altindasiniz bi anda artis geldi

Ya beginner gainz denilen acemilik donemini atlatmadan kure girip kolay kazanclari kur ile aldiniz

Yada efsane yaglandiniz

 

Onun disinda 20 haftalik boldenon trenbolone testo kurunden yaglanmadan alabileceginiz kilo bile 10 u gormez hatta 6-8 arasi bile normal kalir (acemi gibi kalori makro saymadan yag oranini yuzde 20 lere firlatarak kursuz de 15 kilo alirsiniz)

Onemli olan detay 4 baklavaniz hic kaybolmadan clean bulk seklinde gitmektir 2 ye inerse acil durum canlarini calmalisiniz.

 

Hizli gelen cabuk gidecektir cunku buyuk ihtimalle su ve yagdir yalanci kas seklinde duruyordur kurden sonra ani dususler ile vucudu yormamalisiniz vucuy sabit tutmaya programlidir herseyi :)

 

2.5 kg az gibi gorunebilir ama kutlenizi buyuttu ise sorun yok su toplamis yag oraniniz artmis ise o zaman sorun var demektir.

 

Bahsettigim degerler de ortalamadir ve kurlere girdikce daha da azalir her seferinde duser 20 kusur haftalik kurden 3-4 kg a razi olan sporcu seviyesine gelmis insanlar taniyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    182

Büyük ihtimal beginner gainz olabilir.Yeni basladıgım icin degil ilk defa bölgesel calısmaya gectigim icin olabilir.Daha önce 5x5 uyguluyordum sadece.Onun dısında yaglandım ama @%8 den %10 a cıkıcak kadar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×