-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ilovepattis
Herkese iyi akşamlar.
Eczaneden Sustanon ve Primobolan ilaçlarını reçetesiz alabilir miyim?
Bazıları illa uzman doktorun reçete yazması gerektiğini söylüyor bazıları ise reçetesiz, elini kolunu sallayarak bu ilaçları alabileceğimi söylüyor. 1.5 yılı aşkın spor yapıyorum, sert antrenman atıyorum, kür işine artık girmek istiyorum.
Sorularım:
Bu 2 ilaç hakkında biraz bilgi de alabilir miyim? Pct yapmam gerekir mi Bu ilaçları alırken reçete lazım mı? Ortalama fiyatları nedir? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: HayaletSürücü
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
En son konum üzerinden sonra piyasadaki sahte ürünleri kullanacağıma eczaneden sustanon ve primabolon ikilisini kullanarak küre girmek istiyorum.
SORULARIM:
Sustanon ve primabolon reçetesiz verilir mi? Nasıl ve ne kadar kullanmalıyım? Haftada kaç gün ve enjeksiyonu nasıl vurabilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: mustafaskh
Merhaba arkadaşlar nasılsınız öncelikle?
Uzun araştırmalar yaptım ama pek bir sonuca varamadım sizin tavsiyenizi almak üzere buradayım.
Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Öncelikle önceden boldenon kullandım bodytech marka gayet güzel çalıştı ama sırtım tabiri caizse mayın tarlasına dönmüştü 4 ay sonra yeni yeni geçti bu yüzden boldenon kullanmak ile kullanmamak arasında gelip gidiyorum o yüzden rimabolan mı tercih edeyim? Eczaneden gidip kendim alacağım.
Aklımda ki planlama bu şekilde değerli insanlar:
1-16 testo ent 500mg 1-12 rimabolan 400mg Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: SAMOtrophin
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bulk küründe rimobolan ve boldenon farkları nedir avantajları ve dezavantajları nedir?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Dmnzx0
8 mayıs küre başlangıç tarihi ( şuanda hala küre devam ediyorum bugün 30 haziran, agustos sonunda kürü bitiricem )
Kullandığım ilaçlar ;
Kür boyunca testo propionat ( haftada 300 mg ) İlk 13 hafta primobolan ( haftada 200 mg ) Son 6 haftadır masteron propionat ( haftada 300 mg ) Son 20 gündür clenbuterol Son 15 gündür iran yohimbine ( günde 3 tablet ) Kür öncesi formum ;
Şuan ki formum ;
-