Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

CiNaLi

Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

CiNaLi Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Tren etkisi

    Bence düşür dozunu psikoloji oyuncak değil. Tabi sen bilirsin
  2. Östrojen dip yaptıysa olabilir önce bir kan testi ver. Duruma göre cialis ya da düşük doz testo veya dbol ekleyebilirsin.
  3. Kollara nasıl hacim kazandırırız

    Hocam bicepsin kısaysa kısa kollu giydiğinde tişörtün kolu omuzda bitmiyorsa kolların küçük gözükür. Hammer çalışmanın özellikle faydası oluyor buna daha aşağıda bitiyor çünkü hammerın vurduğu kas
  4. Uyuyamıyorum

    Devlet hastenesinde ağır ilaç yazarlar psikiyatrik bir rahatsızlığın olmasa bile, varsa git tabi ama yoksa eczaneden 15 mg zestat(mirtazapine) temin et. 1/8 i bile uyutur. Zaten anti depresan etkileri 30 mg da başlıyor. Onun dışında melatonin çok alırsan gece uyanma yapar. Bana bu ilacı üni sınavı döneminde uyuyamadığım için doktor yazmıştı.
  5. Prop enantat masteron bolderon kürü

    Form atarsan daha iyi yorum yapılabilir
  6. Tek bölge için antrenman önerisi

    Hocam zaten define duruyorsun serratus vs. gayet belirgin. Bence bulka geçip yüksek kas kütlesinden definasyona girsen daha rahat olur. Boyunuz kaç bu arada
  7. Sustanon sonrası testo e'ye geçiş

    Hocam neden aromasin değil de herkes arimidex öneriyor ?
  8. Sarms kürü tavsiyesi

    Bence yarışmayı düşünmüyorsan hiç bulaşma. Genetiğin iyi zaten
  9. Yüksek e2 ve prolaktin için yardım

    Hocam bence dht türevi ilaçlara yönelmen daha uygun olabilir bünye aromatizasyona bu kadar yatkınsa.
  10. Saç dökülmesi

    Saç dökülmesini ya da doğrusu seyrelmeye, güçsüzleşmeye başladığını nasıl tespit ederiz, saç çekme yöntemi mantıklı mı @rastlantisal @metinav
  11. Savaş cebeci vs kaan kazgan buluştu ve kapıştılar!

    Hocam zaten sokak kavgası hep böyle oluyor. Savaş avelin biri olmasa bacağına yapıştığı anda pitbul gibi 3-4 yumruğu indirirdi. Adam panikliyor resmen ilk defa böyle kavgaya giriyor dediğiniz gibi.
  12. Savaş cebeci vs kaan kazgan buluştu ve kapıştılar!

    Yarısı kadar adam yere yatırıyor, güreşte bile 0 o cüsseyle
  13. Rimabolan hakkında sorum

    Testosterone hiç olmazsa 100 mg vur ki biraz östrojen olsun vücudunda. Östrojeni sıfırlamak iyi bir şey değil. Bilimsel makalelerde de bazen tamamen baskılamadığını gösterebilir çeşitli ilaçların ama herkesin bünyesi farklı. Mesela ben günde 50 anapolon only giderken daha 5. günde testoyu sıfırlamıştı ama makalelerde sadece yarı yarıya düşürüyordu.
  14. Rastlantısal 2023 - 2024 kür günlüğü

    Hocam boyunuz kaç ?
  15. Bulk mu cut mı

    Merhaba arkadaşlar formum şu şekilde: Sizce diyet mi yapayım yoksa bulk ile de bir nebze yağ oranımı düşürebilir miyim, yağlanmadan kas koyarak. Yaklaşık 30 kg verdiğim için artık sıkıldım açıkcası diyet yapmaktan. Ve alt göğüslerdeki yağları nasıl yakabilirim arimidex fayda eder mi ? Boy 173 kg 85

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×