-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Hakansteo
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Swiss pharma tablet ürünlerini denemek istiyorum. Wins+clen+ox gibi...
Daha önce kullanan verim alan var mı? Önerilerinizi rica ediyorum.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Tuna59baba
Merhaba arkadaşlar,
Hangisini tercih etmeliyim?
Swiss marka 10 mg 100 kapsul yohimbine hclsini mi tavsiye edersiniz? Muscletechin zayıflama kapsüllerini mi? (56 mg yohimbe extract) Bir diğer sorum:
Extract ne demek? HLC ne demek? -
Yazan: Zyzzz
Merhaba arkadaşlar,
Swiss Optimum zphc magnus Tedarikçisinde iran testesteron var bildiğiniz gibi yukarıdaki markalar sahte veya merdiven altı olarak çok fazla yer alıyor piyasada.
İran testesteronu da öyle mi değerlendirmeliyim satın almadan?
-
Yazan: yasarprime
İyi günler abilerim, Swiss Pharma markasının daha önce hiç peptide ürettiğini görmemiştim bu gün Instagramda Swiss'in peptide grubunu satan birisiyle iletişime geçtim ve ürünlerin 2023 üretimi olduğunu söyledi ve aşağıdaki fiyat listesini verdi, sizce ürünler nasıl güvenilir gelmedi bana pek ama kullanan varsa öneride bulunabilirse çok sevinirim.
-
Yazan: Muscularnurse
herkese merhaba bulk kurunde kullanıp önerebileceğiniz bir marka var mi
optimum,zphc,androchem,swiss kullananlar ozellikle
-