Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Glutatyon (serum) pct dönemi ve sakatlıklar, ağır hastalıklar sonrası en önemli uygulama.

Önerilen İletiler

Loving    9.257

Glutatyon-gold-paket.thumb.png.acf8bf7e354b7827e89dd6d59f121479.png

Merhaba arkadaşlar;

Uzun zamandır  yaz dönemi yoğunluğu, sıcakları derken pek konu yazamaz oldum. Ama bu kategoride yazılan her şeyinde altın değerinde bilgiler olduğunu artık hepimiz biliyoruz o yüzden bugün çok azımızın bildiği bilenlerin pek bahsetmediği bir konuya değineceğiz. Konu başlığımız '' Glutatyon '' kısacası '' doku oluşturma ve onarma, bağışıklık sisteminizi güçlendirme ve tüm sistemlerin işleyişinin düzenlenmesi '' tüm bu konularda mucizeler yaratan bir yapı bizim için glutatyon.

GLUTATYON NEDİR? NE İŞE YARAR?

Glutatyon, doğanın en güçlü antioksidanlarından biridir. Bu temel besin, doku oluşturma ve onarma, bağışıklık sisteminizi güçlendirme ve tüm sistemlerin işleyişinin düzenlenmesi gibi vücudumuzun sağlıklı çalışmasında hayati bir rol oynar. 

Glutatyon eksikliği, yaşlanma sürecini ve birçok hastalığın oluşumunu hızlandırmada kilit rol oynayan oksidatif strese sebep olabilir. İntravenöz terapi yoluyla bu çok önemli besin alımını artırarak, sağlığınızı ve görünümünüzü iyileştirmeye yardımcı olurken aynı zamanda vücudunuzdaki hücresel hasarı önleyebilirsiniz.

glutatyon1.thumb.png.0874b19f8cbcdd097712fc3a12e50d41.png

Dip not olarak tecrübe edinmediğim hiç bir şeyi bu kategoride size bahsetmiyorum glutatyon tecrübesi sonrası size bu konuyu oluşturma gereği duydum amaç ve maksatlarıyla beraber. Avrupa'da hep diyoruz ya xxx sporcular hem bu kadar yüklü ilaç giriyor üstelik ne saçları dökülüyor ne ciddi vücut, sağlık konusunda problem yaşıyorlar diye. Glutatyon o ek tedavi unsurlarından sadece birisi ama bizim ülkemizde klasik ovitrelle, klomen, cabaser, arimidex vb gibi ilaçlarla ağır kür dönemleri bitiriliyor ve sporcular hayatlarına bir şekilde devam ediyor.

Şimdi benim tavsiyem kesinlikle PCT zamanı kısa veya özellikle '' uzun kürlere '' girenlerin glutatyon tedavi protokolünü uygulamaları.

Günümüzde kanser hastalarına dahi kemoterapi sonrası uygulanan kurtarıcı bir tedavi yöntemlerinden birisi glutatyon. Vücudumuz glutatyona yabancı değil ama her zaman kolaylıkla üretebildiğin bir şey olmadığı gibi bizler yaşlandıkça bu durum oldukça büyük eksi yönlü handikaplar içeriyor vücudumuz için.

Glutatyon yüklemesini yaptığınızda tüm ağır grip vb gibi hastalıklardan çok daha hızlı şekilde kurtuluyor veya bu ağır virüslerin bağışıklık sisteminizi ekarte etmesi çok zor oluyor. Hücre yenilenmesi konusunda mücizeler yaratıyor ve biz steroid kürlerinde başta bağışıklık sistemimiz çok ama çok zayıflıyor ve vücudumuz uzun kullanımlarda zarar görebiliyor bunun önüne geçebilmek için glutatyon büyük bir kurtarıcı. Günümüz şartlarında 1000-2000 lira tek serum rakamları değişebilmektedir. 

PCT protokolünüzü sağlıklı şekilde geçirdikten sonra mutlaka 2 adet serum 12 saat aralıklarla almanızı tavsiye edebilirim elbette ki doktor kontrolünde ve bilgisinde uygulama yapınız  mutlaka. 6 ayda bir kere mutlaka 2 adet şeklinde uygulama yapın bu minimum kullanım miktarıdır 6 adet seruma kadar çıkılıyor normalde bu tip uygulamalarda.

Peptid kullanıcıları için aynı şekilde tercih edilebilir özellikle TB500, BPC157 çeşitli ameliyatlara tabi olan kemik veya dokularında sorunlar yaşayan tüm kişiler bu ürünlerle beraber glutayon yüklemesi yapabilir ben oldukça fayda görecekleri kanaatindeyim.  Ailenizde yaş orantısı 40 ve üzeri olan (altı olanlarda da ama özellikle üstü olanlarda) aile bireyleriniz içinde kullanabilirsiniz şahsen ben annem içinde kullanıyorum. :) 

GLUTATYON YÜKLEMESİ SONRASI NELER OLUYOR?

Arkadaşlar ilaç biraz sert ve damar yolu ile alındığından yanma, ağrı olabiliyor ilk giriş sonrası ortalama bu durum 2,5 dk kadar sürüyor maks 7,10 dk sürüyor bu minikte olsa zorlu süreç. Daha sonra acı, ağrı sızı kalmıyor. Serum bittikten sonra yüksek oranda rahatlama ve uyku hali sizi bekliyor. Uyuduktan sonra sabah uyandığınızda belki de hayatınızın en dinamik, dinç ve güçlü kendinizi kuvvetli hissettiğiniz bir sabaha merhaba diyorsunuz. :) 

Son olarak! GLUTATYON FAYDALARI NELERDİR?

  1. Özellikle biz sporcuların kalitesi düşük içinde ne olduğu belli olmayan lab ilaçlarında en korktuğumuz olay olan '' ağır metaller '' kompleksini geride bırakmak için bir mucize glutatyon. Ağır metalleri, sebze ve meyvelerdeki zararlı kimyasalları, et ve süt ürünlerindeki hormonlar ve antibiyotikleri temizler.
  2. Sigara dumanındaki toksik maddeler ve serbest radikallerin en büyük düşmanıdır!
  3. Karaciğere detoks jimlastiği yaptırır. Liv52, nac 600 gibi ilaçlardan çok daha fazla üst seviye bir sonuç doğuracaktır biz sporcular için özellikle.
  4. Kas gücü ve verimliliğini arttırır.
  5. Beden enerjisini yükseltir.
  6. Tip II diabet ve insulin direncinin zararlı etkilerini azaltır.
  7. Leke tedavisinde güçlü bir yardımcıdır.
  8. Antiaging etkilidir.

Glutatyon Eksikliği Yan Etkileri Nelerdir?

  1. Glutatyon eksikliğinde vücutta bazı problemler yaşanabilmektedir. Bu etkiler şu şekildedir.
  2. Vücuttaki stres düzeyi artar.
  3. Karaciğer vücuttan atması gereken yağı atamaz. Bu sebeple karaciğer yağlanması meydana gelir.
  4. Vücudun bağışıklık sistemi çöker. Kişiler daha kolay bir şekilde hasta olur. Hastalıklar ağır bir şekilde seyreder.
  5. Vücutta kanserli hücrelerde artış görülür.
  6. Vücutta toksik maddeler yok edilemeyeceği için bu maddeler ciddi derecede artar.
  7. Kemoterapi gören hastaların vücudunda glutatyon oranı azaldığında hastalar tedavi amaçlı aldıkları ışınlardan zarar görürler.
  8. Kandaki şeker oranı düzenlenemediği için kişilerde şeker hastalığı görülür.
  9. Glutatyon eksikliğinde damarlarda tıkanmalar ya da daralmalar görülebilir. Bu durum kalp hastalıklarına neden olur.

Evet yazımızın son kısmında arkadaşlar bu ucuz bir yöntem değil öyle aldığımız eczane vitaminleri gibi değil ama söz konusu sağlığımız bu ve bunun gibi çok farklı yöntemler var pct ve sonrası süreçleri, sağlıklı yaşam adına bunları ne yazık ki kimse anlatmıyor piyasada anlatıp kendini yormuyor insanlarında onların bilgilerine muhtaç kalmaları belki de işlerine geliyor. 

Keyifli forumlar.

  • Beğen 16
  • Vayyyy!! 4
  • Alkış 4
  • Jest 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


qwert    25

Araştırma ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.Peki nerelerden temin etmeliyiz

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.257
qwert, 1 dakika önce yazdı:

Araştırma ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.Peki nerelerden temin etmeliyiz

Ben teşekkür ederim vakit ayırıp okuduğunuz için.

Eve sağlık hizmetleri sunan kişiler var özel hastanelerde acil durum teknisyeni olup geçmişte sonra işletmesinden ayrılıp evlere sağlık hizmetleri sunan doktor vb kişiler olursa avantajınıza olur çünkü hem ürünü tedarik etme hususunda hem de takma konusunda kolaylık sağlıyorlar. İnternet üzerinden araştırma yaparsanız şehir bazlı bu konuda web sitesi kurmuş kişi veya kurumlara ulaşabilirsiniz. 

  • Beğen 4
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    775

Hocam harika oldu bunları öğrendiğim gerçekten ilk defa duyuyorum hemen biraz araştırdım vücut glutatyona yabancı değilmiş dediğiniz gibi.

Elinize sağlık bunun gibi devam konularını heyecanla bekliyoruz. :D:) @metinav hocamın yorumlarını da merak ediyorum konu hakkında.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crosfredy    261

Bunu hiçbir hocadan ne duyabilir nede öğrenebilirsiniz baya ileri düzey bir uygulama tam burak hocaya layık bir konu olmuş bilginize sağlık böyle konuların devamını bekliyoruz @Loving

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hocam eczaneden NAC600 aldim etkisini birazda olsun gormek icin hangi dozlarda kullanmam lazim bi glutatyon olmasada elimizden ne geliyorsa onu kullanicaz @Loving

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.257
Yusufdemir1995, 34 dakika önce yazdı:

Hocam peki kürdeykende uygulanabilirmi kürün verimini düşürmez sanırım? @Loving

Uygulanabilir hayatında hiç spor yapmamış kişiler içinde oldukça uygun. Biz sporcular için ekstra uygun. 

Yaşam kaliteniz ve vücut pozitif yönlü direnci için bir mucize açıkçası.

Kerem Aygün, 25 dakika önce yazdı:

Hocam eczaneden NAC600 aldim etkisini birazda olsun gormek icin hangi dozlarda kullanmam lazim bi glutatyon olmasada elimizden ne geliyorsa onu kullanicaz @Loving

Günde 1 tab. kullanılabilir. Ayrıca beni en çok üzen şeyi yapıyorsunuz konu içeriğine uygun olmayan soru :) Lütfen burası bilgi platformu mct & pct veya ürün kullanımı kategorisine konu açıp bu soruyu sorarsanız hızlıca cevap alacağınız gibi konu içeriğine bakan böylece şaşırmamış olur sadece gerekli bilgiyi alır ve ayrılır konudan.

Keyifli forumlar.

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.243

Burak eline sağlık evet çok bilen yoktur ben bile bir kaç sene önce duyduğum bir şeydi. Çoğu kişi, ilk takviyeden sonra kendini daha enerjik hisseder dediğin gibi ama diğer pozitif etkilerini 6-8 seanstan sonra etkilerini fark etmeye başlayacaktır kullananlar. Burak konuda 2 seans olarak belirtmiş minimum olarak öyle düşünün para sorunu olmayanlar mutlaka 6,8 seans uygulasınlar sonuçları mükemmel diyebilirim.

  • Beğen 3
  • Alkış 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gerokx    38

Elinize saglik burak hocam cok guzel konu olmus

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mycaylak    4

Burak hocam bilginizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz her zaman yol gösterici olduğunuz içinde :) 

tarihinde Mycaylak tarafından düzenlendi
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.416

Hocam elinize, aklınıza, emeğinize sağlık. Yine bambaşka bir pencereden tavsiyeniz olmuş. Bundan sonraki kür döngüme muhakkak ekleyeceğim. Eczacı çevreme bulunabilirliğini sorarım.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trznd    71

Hocam serum olarak değil de lipozone tarzı markaların çıkardığı kapsül ya da saşe formda kullansak aynı etkiyi görür müyüz? yani illa da serum mu olması gerekiyor?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.257
trznd, 5 saat önce yazdı:

Hocam serum olarak değil de lipozone tarzı markaların çıkardığı kapsül ya da saşe formda kullansak aynı etkiyi görür müyüz? yani illa da serum mu olması gerekiyor?

Bunun denklemini şöyle düşünün.

  • Winstrol tablet
  • Winstrol enjeksiyon

İkisi de görevini yapar. Ama enjeksiyon etki süresi, alanı, tesir noktaları tablet gruplarına göre çok daha ön plandadır. Yoksa jel testosteron da var neden enjekte kullanıyoruz? Gibi düşünelim. :)

  • Beğen 2
  • Alkış 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    856

@Loving hocam eline sağlık bende kanser hastası olan şükür şimdi atlattık ama annem için kullanmıştık ve çok fazla doktor tarafından önerilmişti bize. Ama hiç kendime kullanmak veya bu gibi süreçlere destek olacağı aklımın ucundan geçmemişti bambaşka bir açıdan bakmamı sağladı konu içeriği glutatyona. Emeğinize sağlık.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×