Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

ARKADAŞLAR MERHABA 4 YILLIK NATÜREL GEÇMİŞİM VAR RİSKLERİN FARKINDAYIM AMACIM MAKSİMUM PERFORMANS MİNİMUM RİSK, 
Bu spora gönül vermiş birisi olarak bu işe girmek istiyorum hale hazırda 100kg bench ile çalışma seti atabiliyorum.
Konumuza dönecek olursak. Forumda sürekli Laboratuvar ürünleri kullanın deniyor ben de sustanon haftada 500MG  rimablon 200 mg dianabol 30mg(günlük) kullanmayı planlıyorum.
Halihazırda spor salonunda elimde White tiger pharma testo enanhate ve eczane rimablon+ white tiger pharma boldenon var hangisini tercih etmeli başlamalı? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Larues    235

İlk kürde zaten reseptörler 0 olacağı için ne kadar düşük mg ve ne kadar az ilaçla gidilirse vücudu yormamak adına o kadar mantıklı olacağını düşünüyorum. Steroidi hiç bir şekilde tavsiye etmemekle beraber Yerinde olsam only 250 testosteron enanthate girerdim kür öncesi de kan tahlili şart. ama İnan bana steroide 3-4 yıl için ihtiyaç yok yinede kendi görüşün, uzun yıllar yapman önemli ama kendini hazır hissetmen daha önemli bunu ilaçla girince daha iyi anlayacaksın 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

eldeki ürünler bunlar eğer karar verirsem eczaneden sustanon temin edeceğim. kararımı steroid kürü kullanmaktan yana verdim. only testo önerdiğine göre only testo kaç hafta sürmeli? only testo sürecinde ne kullanılmalı? omega 3 multivitamin magnezinc kullanıyorum halihazırda , milk thistle alacağım yan etkileri düşürmek için ne temin edilebilir? cevap için teşekkür ederim

FE1D6802-E794-4746-8803-3CD5A1622099.jpeg

tarihinde tanrınıngazabı tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
squafy    23
tanrınıngazabı, 2 saat önce yazdı:

ARKADAŞLAR MERHABA 4 YILLIK NATÜREL GEÇMİŞİM VAR RİSKLERİN FARKINDAYIM AMACIM MAKSİMUM PERFORMANS MİNİMUM RİSK, 
Bu spora gönül vermiş birisi olarak bu işe girmek istiyorum hale hazırda 100kg bench ile çalışma seti atabiliyorum.
Konumuza dönecek olursak. Forumda sürekli Laboratuvar ürünleri kullanın deniyor ben de sustanon haftada 500MG  rimablon 200 mg dianabol 30mg(günlük) kullanmayı planlıyorum.
Halihazırda spor salonunda elimde White tiger pharma testo enanhate ve eczane rimablon+ white tiger pharma boldenon var hangisini tercih etmeli başlamalı? 

dostum white tiger hakkında hiç iyi yorum duymadım tabi satıcına da bağlı güvenilir olabilir fakat benim nacizane tavsiyem iran testo,rimobolan,danabol olacaktır.

dozajlama ise 250-200-30 diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: kaedwen
      Merhabalar abilerim küre girmeyi düşünüyorum...
      Kişisel özelliklerim:
      27 yaşındayım 4 yıldır spor geçmişim var Düzenli olarak 1 yıl 3 aydır yapmaktayım Boy 1.87 Kg 74 Kürde olmadığım halde her yemeğimin yanına salata eklemeye çalışıyorum. Beslenmem iyi diyebilirim fakat çok fazla karbonhidrat beni çok iştahsız yapıyor gün içerisinde , 6 7 ay sonra küre gireceğim bazı tedirgin olduğum durumlar var sizlere danışmak istiyorum. 
      Sorularım:
      Benim için en önemli ilk konu psikolojik etkileri otelde resepsiyon da çalıştığım için insanlara karşı tutumum çok fazla değişir kötü bir durumlarla karşılaşa bilir miyim ?  İlaçlı olmadığım halde bazen sırtımda sivilceler çıkıyor kür esnasından bu durum çok fazla artar mı artar ise önleye bilir miyim ?  Görseller bırakıyorum girmek için hazır hissediyorum fakat daha zamanım var mı ?  Ürünleri sol alt wp butonunda temin edeceğim tek güvenebileceğim burası gibi geliyor mantıklı bir tercih mi ? 250mg testo e. 250 mg bolde şeklinde başlamak istiyorum sizce uygun mudur ?  İştah sorunum var kür içerisindeyken bu durumu sıkça yaşar mıyım yoksa iştahımı arttır mı ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
         
    • Yazan: merichara
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Boldenon ve Testesteron enant. kürümü sivilce, idrar kaçağı, jinekomasti riski gibi sebeplerden( kısacası vücudum kabul etmediğinden) 2. ayında bırakmak zorunda kaldım. Alt ast değerlerim ve kan tahlilim gayet temiz.
      Ancak kürü bırakalı 4.5 ay olmasına rağmen dönem dönem vücudumda sivilceler çıkıyor. Sırt bölgem geçiyor şu an göğsümün tam ortası bir anda iltihaplı sivilce kapladı.
      Kısacası ilaç vücuttan ne zaman atılıyor, bu tür etkileri normal midir, bunun için herhangi bir sağlık testi yaptırmalı mıyım, zamanla geçecek mi ? Sivilce hakkında genel bilgi formunu iletmek yerine özel sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum değerli hocalarım.
      Saygılarr..
    • Yazan: Testocu
      Merhaba, efendim...
      Yaklaşık 6 aydır kürdeyim tahlil sonuçlarımı ekledim sizce devam edebilirmiyim , kürüm 500 mg propionat 100 mg primo 400 boldenone yanına 4 ünite ghda alıyorum (ilginize teşekkür ederim bu arada)  bilginize ...

    • Yazan: Revengew
      Selamun aleyküm abiler kardeşler,
      Bir kür yaptım fakat hiç verim alamadım güç olsun kas kütlesi ekleme olsun hiçbir değişim yaşamadım . Daha sonrasında forumda markayı araştırdığımda benim gibi markadan verim alamayan insanlar olduğunu gördüm , yüksek ihtimal ilaçlar boş ve çalışmıyor. Şimdi kestim Noxy almayı düşünüyorum.
      Tekrar kür yapmak için ne kadar süre beklemek gerekiyor önerilinizi bekliyorum saygılarımla.
    • Yazan: Anubis666
      Dostlar merhaba,
      1. Ayım dolmak üzere kullandığım ilaçları ve mgları yazıyorum:
      testo p 300  tren ace 300 masteron 300 winstrol-anavar günlük x3 clenbuterol x1 5. Haftama girdiğimde enjeksiyonları 600 e çekicem 2 günde bir değilde günlük enjeksiyon şeklinde. ilk kürüm değil fakat tren ile ilk kürüm trenin olumsuz yan etkileri az denecek şekilde yaşıyorum bu yüzden vücudumun bu mgları kaldırıcağını düşünerektende arttırma yoluna gidiyorum. Gerekli vitamin mineraller, eklem ve karaciğer koruyucuları bunların hepsi tam ve düzenli şekilde kullanıyorum. Fakat her gün kalçadan iğne çok zor olacak ve ödemde cabası… Enjeksiyon önellerinizi yaşadığım yan etkilerden bahsedeyim ki gayet az yaşıyorum...
      sinir ve agresiflik ufak tefek  paranoya nadir nefes darlığı nadir özellikle şunu da fark ettim ki forumda da okumuştum ama deneyimledim de  tatlı yediğimde yarım saat geçmeden vücut ısısı artıyor boncuk boncuk terletiyor klima fayda etmeyecek şekilde buda trenin gayet çalıştığını gösteriyor diye tahmin ediyorum ki verdiği güç kuvvet cabası. Bu tarz küre girmiş kişilerin değerli bilgilerini ve öneri vb her şeyinizi canı gönülden dinlemek isterim dostlar saygılar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×