-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Diablo63
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yakında 12 haftalık 250 mg Testosterone Enantat kürüne başlayacağım 12 hafta boyunca gerektiğinde armidex kullanacağım kür bitiminde de clomid ve nolvadex kullanarak bitireceğim.
SORULARIM:
Armidex, clomid ve nolvadexi eczaneden alabilir miyim reçetesiz verirler mi? Kür içinde haftada 500 mg hCG almak gerekir mi? Gerekirse hCGyi de eczaneden alabilir miyim? Ayrıca kür öncesi kür sırası kür sonrası için hangi testleri istemem gerekli? Şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: ArdaBeyyaz
Herkese selamlar,
Bir konu hakkında bilgi edinmek istiyorum ;
Dinlenme döneminde sustanon kullanılabilir mi? Kullanılırsa kaç mg kullanılabilir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: gigabatu
Öncelikle selamlar...
4 aylık kürüm yeni bitti kür içeriği winstrol (tablet formu), deca, testosteron'du. Winstrol ve Decayı 1 buçuk, iki ay kullandım sonrasında only testo. Bu yaşıma kadar saç dökülme sorunum yoktu, daha önce kür yaptığımda da böyle bir sorunla karşılaşmadım fakat şu an saçımın hızlı döküldüğünü fark ediyorum. Duştan çıktıktan sonra saçımı havluyla sildiğimde 20-30 tel geliyor. Bunun sebebi ne olabilir ve saç dökülmesini nasıl durdurabiliriz?
Yardımcı olursanız çok sevinirim değerli hocalarım...
-
Yazan: sauron
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Zihnimdeki merakı ve egoyu susturmak adına küre başlamayı düşünüyorum. Haftadan haftaya gelişimi, değerleri ve yan etkileri not edip bu işin bana göre olup olmayacağına karar vereceğim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
1.75 cm 73 kg %16 yağ Deneyim 2.5 yıl 23 yaş KAFAMDA OLAN:
Yağ oranımı hızlı şekilde düşürmek Bulk kürüne başlamak Anlayacağınız bu kürün amacı ne tam bulk ne tam definasyon. İstediğim şey ilaçların vücudumdaki tepkisi, vücudumun buna tepkisi ve biraz da yağ kaybı. O yüzden ne kickstart dianabol ekleyip test e.+bolde yapasım geliyor ne winstrol, stanazol tarzı ileri seviye ilaçlar kullanasım geliyor. Tıkandım kaldım. Yeterli teorik bilgim olsa da böyle bi durumda tecrübelerden faydalanmalıyım diye düşündüm.
Böyle bi durumda ilk küre başlayan kişiye nasıl bir anabolizan eklerdiniz ya da ekler miydiniz?
Saygılar.
-