Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

ARKADAŞLAR MERHABA 4 YILLIK NATÜREL GEÇMİŞİM VAR RİSKLERİN FARKINDAYIM AMACIM MAKSİMUM PERFORMANS MİNİMUM RİSK, 
Bu spora gönül vermiş birisi olarak bu işe girmek istiyorum hale hazırda 100kg bench ile çalışma seti atabiliyorum.
Konumuza dönecek olursak. Forumda sürekli Laboratuvar ürünleri kullanın deniyor ben de sustanon haftada 500MG  rimablon 200 mg dianabol 30mg(günlük) kullanmayı planlıyorum.
Halihazırda spor salonunda elimde White tiger pharma testo enanhate ve eczane rimablon+ white tiger pharma boldenon var hangisini tercih etmeli başlamalı? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Larues    235

İlk kürde zaten reseptörler 0 olacağı için ne kadar düşük mg ve ne kadar az ilaçla gidilirse vücudu yormamak adına o kadar mantıklı olacağını düşünüyorum. Steroidi hiç bir şekilde tavsiye etmemekle beraber Yerinde olsam only 250 testosteron enanthate girerdim kür öncesi de kan tahlili şart. ama İnan bana steroide 3-4 yıl için ihtiyaç yok yinede kendi görüşün, uzun yıllar yapman önemli ama kendini hazır hissetmen daha önemli bunu ilaçla girince daha iyi anlayacaksın 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

eldeki ürünler bunlar eğer karar verirsem eczaneden sustanon temin edeceğim. kararımı steroid kürü kullanmaktan yana verdim. only testo önerdiğine göre only testo kaç hafta sürmeli? only testo sürecinde ne kullanılmalı? omega 3 multivitamin magnezinc kullanıyorum halihazırda , milk thistle alacağım yan etkileri düşürmek için ne temin edilebilir? cevap için teşekkür ederim

FE1D6802-E794-4746-8803-3CD5A1622099.jpeg

tarihinde tanrınıngazabı tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
squafy    23
tanrınıngazabı, 2 saat önce yazdı:

ARKADAŞLAR MERHABA 4 YILLIK NATÜREL GEÇMİŞİM VAR RİSKLERİN FARKINDAYIM AMACIM MAKSİMUM PERFORMANS MİNİMUM RİSK, 
Bu spora gönül vermiş birisi olarak bu işe girmek istiyorum hale hazırda 100kg bench ile çalışma seti atabiliyorum.
Konumuza dönecek olursak. Forumda sürekli Laboratuvar ürünleri kullanın deniyor ben de sustanon haftada 500MG  rimablon 200 mg dianabol 30mg(günlük) kullanmayı planlıyorum.
Halihazırda spor salonunda elimde White tiger pharma testo enanhate ve eczane rimablon+ white tiger pharma boldenon var hangisini tercih etmeli başlamalı? 

dostum white tiger hakkında hiç iyi yorum duymadım tabi satıcına da bağlı güvenilir olabilir fakat benim nacizane tavsiyem iran testo,rimobolan,danabol olacaktır.

dozajlama ise 250-200-30 diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Draqul Org
      Merhabalar, nasılsınız?
      2. Küre girmek istiyorum fakat ilk olarak karaciğerimi temizlemek istiyorum. Ne tür bir şey kullanmakıyım? Birleşik krallıkta yaşıyorum burdaki ürünleri bilen varsa eğer söylerse sevinirim.
      Deve dikeni kullansam sadece olur mu?
    • Yazan: yankiFit
      Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,ben Fatih.
      Buranın uzun zamandır pasif takipçisiyim ve yeni üye olup aktif olmaya karar verdim.İnanın o kadar saçma yerlerde bulunup bu konuları araştırdım ki ön yargılı olmamak imkansız.Millet ilaç bulamıyoruz diye birbirini öldürecek düzeyde haha  Sonra burayı buldum bla bla bla.
      Öncelikle harika bir yer insanların bu konulara ön yargılarını kıracak bir yer.
      Neyse kendimden bahsedeyim biraz ben çocukluğumdan beri kulüp adı vermeyeceğim,bir futbol kulubünde futbol oynadım taki 2 sene öncesine kadar sakatlık psikolojik sorunlar vs profesyonel olmama az kala bıraktım.son 1,1-5 senedir vücut geliştirmeye başladım diyebilirim.Sporun her alanı gerçekten harika,bu zamana kadar çok şey öğrendim doğru-yanlış.Herkes  gibi bende gelişimi katlamak için küre girmeyi düşünüyorum.
      Pekala şimdi sormak istediklerim var.Peptid mi? steroid mi? peptid biraz daha masraflı diye söylendi,ama peptid bana daha mantıklı geldi ilk küre göre neleri tercih edebilirim?
      kaç hafta yapmalıyım? dikkat etmem gerekenler nelerdir? Hacim kürü istiyorum ama yağ oranım elbette ki artıcaktır ama çok fazla artmasını istemiyorum.yaşım 21 kilom 71 yağ oranımı pek bilmiyorum açıkcası bir fotoğrafımı yükleyeyim konuyla ilgili daha iyi yorum yaparsınız,şimdiden teşekkürler
    • Yazan: Mootyy
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girdim yaşım 18, büyüklerim bu konu hakkında cahillik diyebilir saygım sonsuz ne yapmam gerektiği hakkında pek bilgim yok 3 hafta oldu haftada 1 ml susta 1ml evigen alıyorum, 12 haftalık bir süreç düşündüm pct konusunda pek bilgim yok tecrübeli bir ağabeyim sayfayı önerdi her türlü konuda yardımcı olurlar dedi bende tecrübelerinizden istifade etmek için ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirirseniz sevinirim saygılar sunarım...
      SORULARIM:
      NE TÜR KORUYUCULAR KULLANMALIYIM? NELERE DİKKAT ETMELİYİM? İLAÇ NE ZAMAN HİSSİYAT OLARAK KENDİNİ GÖSTERİR? İLAÇ NE ZAMAN AYNADA KENDİNİ GÖSTERİR? PCT NASIL YAPILACAK? İLK KÜR İÇİN MG NE OLMALI?
    • Yazan: Ferdikra
      Merhaba arkadaşlar,
      Sustanon almaya karar vermiştim ve pazartesi yarım ml sustanon perşembe 1 ml sustanon yaptım ama hiç bir etki hissetmedim normal mi ilk kez sustanon kullanıyorum 2. Kürüm ilk kürde testo enantat kullandım ilk enjeksiyonum da gözüme uyku girmemişti o derece libido etkisi vardı bunda libido sıfır şuan sustanon bilgisi tecrübesi olanlar aydınlatırsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×