Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

rambo32    28

Merhaba değerli hocalarım. Ben 27 yaşındayım ve 5 haftadır sustanon kullanıyorum. Kürü 12 hafta olacak şekilde planlamıştım fakat psikolojik olarak iyi hissetmediğimden dolayı 5.haftamda kürü bırakmak istiyorum ve bir daha da herhangi bir steroid kullanacağımı da düşünmüyorum. 5 haftadır pazartesi günleri sustanon 250 , perşembe günleri ise 100mg testo prop enjekte ettim. Günlükte 50mg winstrol oral tablet kullandım. Kür içinde e2 yükselmesini istemediğim için 3 günde 1 adet arimidex kullandım. Kür öncesi hormon değerlerime baktırmamıştım. Bugün kan verdikten sonra sonra son enjeksiyonumu(testo prop 100) yaptım. Değerleri paylaşıyorum. Pct ile ilgili bana yardımcı olabilir misiniz? @metinav @otopsicikedi @Rdm @galicik

3.thumb.jpg.89492c3a488bc1d0f7974d662b6b494f.jpg 2.thumb.jpg.6814f6baa327c7c7db6ad056cc6b4a1b.jpg 1.thumb.jpg.078612fb5c2978b4dbe704bd9e4b3bb6.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

otopsicikedi    1.511

En son vurduğunuz sustanondan 3 hafta sonra pctye başlaman gerek. Yanlız pct sadece hormon döngüsü demek değildir. Gördüğün üzere kolestrolun iyi durumda değil. 4 hafta günde 1 er tablet klomen tamoxifen bence senin döngünü açacaktır. Kolestrol için krill oil, omega 3, zeytin yağı, ceviz bunları düzenli olarak kullanmanı öneririm.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rambo32    28
otopsicikedi, 11 dakika önce yazdı:

En son vurduğunuz sustanondan 3 hafta sonra pctye başlaman gerek. Yanlız pct sadece hormon döngüsü demek değildir. Gördüğün üzere kolestrolun iyi durumda değil. 4 hafta günde 1 er tablet klomen tamoxifen bence senin döngünü açacaktır. Kolestrol için krill oil, omega 3, zeytin yağı, ceviz bunları düzenli olarak kullanmanı öneririm.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, Ovitrelle kullanmam gerekiyor mu hocam? 

tarihinde rambo32 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
rambo32, Şimdi yazdı:

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Ovitrelle kullanmam gerekiyor mu hocam? 

testislerde atrofi gibi bir durum varsa kullanmanız gerekir. Ama 5 haftada herhangi bir atrofi oluşmamıştır diye düşünüyorum. 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rambo32    28
otopsicikedi, 2 dakika önce yazdı:

testislerde atrofi gibi bir durum varsa kullanmanız gerekir. Ama 5 haftada herhangi bir atrofi oluşmamıştır diye düşünüyorum. 

sağolun hocam, 25 gün sonra kan tahlillerimi yaptırdığımda sizi etiketlesem tekrardan bana yardımcı olur musunuz?

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
janbertozen    338

hocam muhtemelen psikolojik olarak kötü hissetmenizin sebebi e2 . 3 günde 1 tablet arimidex içmeniz zaten hepi topu 350 mg testo alıyorsunuz 3 günde yarımın bile fazla gelme ihtimali varken tam almak çok kötü olmuş  e2 değerin yok testte çok muhtemeln sınırın bile altındadır yaşadığın psikolojide e2 ye bağlı olabilir 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rambo32    28
janbertozen, 16 saat önce yazdı:

hocam muhtemelen psikolojik olarak kötü hissetmenizin sebebi e2 . 3 günde 1 tablet arimidex içmeniz zaten hepi topu 350 mg testo alıyorsunuz 3 günde yarımın bile fazla gelme ihtimali varken tam almak çok kötü olmuş  e2 değerin yok testte çok muhtemeln sınırın bile altındadır yaşadığın psikolojide e2 ye bağlı olabilir 

hocam cevabınız için teşekkür ederim, peki sizce pct ye kadar arimidex içeyim mi? içeceksem önerdiğiniz bir doz var mıdır?

edit: e2 11.85 hocam , sanırım göremediniz. 

image.png.2cd68fdee6a943720efdc8860a92dcba.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.543
rambo32, 5 saat önce yazdı:

hocam cevabınız için teşekkür ederim, peki sizce pct ye kadar arimidex içeyim mi? içeceksem önerdiğiniz bir doz var mıdır?

edit: e2 11.85 hocam , sanırım göremediniz. 

image.png.2cd68fdee6a943720efdc8860a92dcba.png

Pct'ye kadar mümkün ise başın ağrıdığında asprin kullanmak dışında herhangi bir farmokolojik ürün kullanma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rambo32    28
otopsicikedi, 15.06.2023 - 20:00 yazdı:

Tekrardan merhabalar. Son sustanon enjeksiyonumdan 25 gün sonra tahliller için kan verdim. Pct için yardımcı olabilir misiniz? @otopsicikedi @Rdm

3.jpg 2.jpg 1.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.543

Sustanon etkisini yitirmiş, e2 yüksek bu da anormal değil.

4 hafta boyunca günde 1 tablet klomen ve 1 tablet tamoksifen kullanman kafi gelecektir diye düşünüyorum. Pct'den  en az 15 gün sonra tekrar kan testi verirsen net olarak hormon döngünün durumuna  bakmakta fayda var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rambo32    28
Rdm, 5 saat önce yazdı:

Sustanon etkisini yitirmiş, e2 yüksek bu da anormal değil.

4 hafta boyunca günde 1 tablet klomen ve 1 tablet tamoksifen kullanman kafi gelecektir diye düşünüyorum. Pct'den  en az 15 gün sonra tekrar kan testi verirsen net olarak hormon döngünün durumuna  bakmakta fayda var. 

Hocam tamoksifeni 20 mg mi almaliyim gunluk. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653

Küre bakıyorum hayret ediyorum.

Kürüne aldığın her şey zaten psikolojik dalgalanma yapar. Uygulayış şekli desen keza öyle. Niye böyle işlere kalkışıyorsunuz? Zaten her yer nasıl kür yapılacağı ile ilgili bilgi dolu.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rambo32    28
rastlantisal, 6 dakika önce yazdı:

Küre bakıyorum hayret ediyorum.

Kürüne aldığın her şey zaten psikolojik dalgalanma yapar. Uygulayış şekli desen keza öyle. Niye böyle işlere kalkışıyorsunuz? Zaten her yer nasıl kür yapılacağı ile ilgili bilgi dolu.

Hata yaptim hocam. Benim bu forumun varligindan haberim yoktu. En azindan baskalari bu konuyu gorsun daha dogru karar versinler. 

tarihinde rambo32 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
rambo32, 2 dakika önce yazdı:

Hata yaptim hocam. Benim bu forumun varligindan haberim yoktu. En azindan baskalari bu konuyu gorsun benim yaptigim sacmaligi yapmasinlar.

PCT bitip normale döndüğünde daha sağlıklı düşünüyor olacaksın. Eğer o noktada tekrar kür kararı alırsan muhakkak burada bir başlık aç ki hep beraber planlayalım. Yaşadığın sorunların nedeni kısa ester - uzun ester ve enjeksiyon süresinin uzunluğu yüzünden sürekli dalgalanma yaşaman. Bu da direk ruh halini etkiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rambo32    28
rastlantisal, 12 dakika önce yazdı:

PCT bitip normale döndüğünde daha sağlıklı düşünüyor olacaksın. Eğer o noktada tekrar kür kararı alırsan muhakkak burada bir başlık aç ki hep beraber planlayalım. Yaşadığın sorunların nedeni kısa ester - uzun ester ve enjeksiyon süresinin uzunluğu yüzünden sürekli dalgalanma yaşaman. Bu da direk ruh halini etkiler.

Sagolun hocam. Hocam tamoksifen icin mg oneriniz var midir? @Rdm hocama da sormustum sizinde fikrinizi alabilir miyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
rambo32, 9 dakika önce yazdı:

Sagolun hocam. Hocam tamoksifen icin mg oneriniz var midir? @Rdm hocama da sormustum sizinde fikrinizi alabilir miyim?

Son enjeksiyondan 1 ay sonra günde 1 klomen  - 20mg 1 tamoksifen ile 1 ay pct yapsan yeterli olur.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.