-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Bahadır YETKİN
Merhaba hocalarım arkadaşlarım.
Yaşım 41 kürden sonr pct dönemimde toparlandım ama spers miktarımda inanılmaz bir düşüş oldu eski hali yok.
Sperm sayımı nasıl arttırabilirim.?
-
Yazan: Dt35
Herkese selamlar. Biraz uzun olabilir tecrübeli hocalarımdan dönüş rica ediyorum. 5 yıl önce üniversite zamanında çok kısa bir dönem kür yaptım. Boldenon testo ve danabol şeklinde. Haftada 250 mg tek enjeksiyon. Dozlar çok düşük olduğu için pct gerekmiyor şeklinde bilgi verildi. Takıldığım nokta boşalma miktarım ve kıvamı eskisi gibi olmuyor çok uzun bir zaman geçmesine rağmen. Ereksiyon ve istek olarak hiçbir dönem sıkıntı yaşamadım ama meni eskisi gibi değil. Bu konuda yapabileceğim bir şey varsa yardımlarınızı rica ediyorum. Fsh lh total testo kan değerlerini de bırakıyorum
-
Yazan: deeph29
Merhaba arkadaşlar,
Kürün ortalarında boşalmadan sonra meni azlığı yaşamaya başladım. Normal seviyesinin çok çok altında sıvı gelmeye başladı. 2,3 gün sonunda da sıvı miktarı değişmedi.
Bu konu ile ilgili daha önce tecrübesi olan veya yakınlarında bunu yaşamış olan arkadaşımız varsa, kür bitiminde PCT sonrasında durum normale döndü mü?
Teşekkürler..
-