-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kür sonu pct
Oluşturan:
Delibas44, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Fredo
Pct de Ovitrelle 250 3 gün arayla 3 kutu kullanmam gerektiği söylendi kullananlar lütfen yardımcı olabilir mi tek seferde hepsi vurulabilir mi ?
-
Yazan: Eminkaya
Merhaba arkadaşlar, değerli hocalarım.
PCT sürecim ve bu süreçte yaşadıklarım hakkında ilk kez yazıyorum. Forumda farklı başlıkları incelemek yerine kendi konumu açmanın daha doğru olacağını düşündüm. Yaklaşık 8 yıl boyunca düzensiz şekilde kürlere girdim. En sık kullandığım anabolikler trenbolon, testosteron ve masteron oldu. Son 2 yıldır sadece testesteron kullandım sadece iyi hissetmek için, 8 yıllık bu süreçte maalesef hiç PCT yapmadım. Geçen yıl bu forumla tanıştıktan sonra konuyu daha bilinçli araştırmaya başladım ve sonunda PCT yapmaya karar verdim. Son testosteron enjeksiyonumdan yaklaşık 55 gün sonra PCT sürecini başlattım.
İlk olarak 3 kutu Ovitrelle (hCG) kullandım.
İlk kutunun tamamını tek seferde karın derisi altından enjekte ettim. 6 gün sonra Kalan iki kutuyu ise 3’e bölerek iki günde bir olacak şekilde uyguladım. Ovitrelle kullandığım dönemde kendimi hayatımda hiç hissetmediğim kadar enerjik hissettim. Cinsel isteğim aşırı derecede arttı ve genel olarak hem fiziksel hem mental açıdan çok iyi bir dönem geçirdim. Son Ovitrelle enjeksiyonundan 7 gün sonra PCT’nin ikinci aşamasına geçtim ve şu şekilde başladım:
Günde 1 tablet Klomen Günde 1 tablet Tamoksifen Şu an bu sürecin 22. günündeyim. Ancak Klomen ve Tamoksifen başladıktan sonra ciddi sayılabilecek yan etkiler yaşamaya başladım. Abartmadan söylemek gerekirse aşağıdaki semptomların neredeyse tamamını yaşadım:
Kafada doluluk hissi Göz altlarında morarma Vücutta kırgınlık ve ağrı Nefes almakta zorlanma hissi Vücutta kuruluk Cinsel isteğin tamamen kaybolması Aşırı sinirlilik ve gerginlik Saç dökülmesi Anksiyete Yoğun kaygı Depresif ruh hali Cinsel isteksizlik konusunu özellikle vurgulamak isterim. Gerçekten sıfır seviyesinde. Karşı cinse karşı hiçbir istek hissetmiyorum. Bu süreçte Viagra denedim. İlk etapta çok az bir miktar etki gösterdi ancak yaklaşık 17. gün civarında tamamen elektrik kesilmiş gibi kullansamda tepki verir gibi olsada bi kaç saniye sürdü etkisini kaybetti.
Şu anda 22. gündeyim ve hala aynı şekilde devam ediyorum
Günde 1 tablet Klomen Günde 1 tablet Tamoksifen Ayrıca destek olarak şu takviyeleri kullanıyorum
Günlük 1000 mg C vitamini L-Theanine Taurin Ginkgo Biloba Arginine Çinko Magnezyum Omega 3 Erkeklere özel bitkisel destek Çörek otu yağı B12 enjeksiyonu (haftada 1) D vitamini enjeksiyonu (ayda 1) L-Carnitine Creatine E vitamini 5 günde 1 kez bebek aspirini Şu an yaşadığım durumlar:
Cinsel istek hâlâ sıfır ilk günden beri İştahım inanılmaz derecede arttı (neredeyse 5–6 kat) Gerginlik, yerinde duramama Anksiyete ve kaygı Depresif ruh hali PCT sürecinde spor yapmam gerektiğini biliyorum ancak gerçekten enerji seviyem çok düşük. Bazen kalkıp su içmek bile zor geliyor. Bu nedenle yaklaşık 24 gündür spor yapamadım. Buna rağmen ölçü olarak ciddi bir küçülme fark etmedim. Ancak iştahın çok artması nedeniyle kas/yağ oranındaki değişim beni yanıltıyor olabilir.
PCT başlamadan önce yaptırdığım tek kan tahlili şu şekildeydi:
FSH: 1.13 LH: 2.03 E2: 9.6 Total Testosteron: 223 TSH: 1.79 Serbest T3: 3.04 Serbest T4: 1.19 Prolaktin: 6 Merak ettiğim birkaç konu var:
PCT sürecinde insanlar genelde ne zaman kendini iyi hissetmeye başlıyor? Yani hormonların toparlandığını hissettiren dönem ortalama ne zaman oluyor? Bu süreçte ekstra yapmam gereken bir şey var mı? Yaşadığım bu belirtiler PCT sürecinde normal sayılabilir mi, yoksa farklı bir problem ihtimali var mı? Tecrübeli arkadaşların ve hocaların görüşlerini gerçekten merak ediyorum. Uzun yıllar bilinçsiz kür kullandıktan sonra ilk defa bu kadar ciddi bir toparlanma sürecine girdim. Bu nedenle önerileriniz ve düşünceleriniz benim için çok değerli olacak. Şimdiden teşekkür ederim. @Fuhrer @Askabar @berkay16 @GHOST @metinav
-
Yazan: Emirkaan2955
Merhabalar kürümün 5.haftasındayım 500 testo 400 bolde 200 tren alıyorum testisler de bu kürde çok fazla atrofi oldu 15 gün klomen kullanmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
@Rdm
@rastlantisal
-
Yazan: gokalaf
Arkadaşlar selamlar bayağıdır testo küründeyim, testisler epey küçüldü, kür içi ovitrelle kullanmak istiyorum. Amacım testisleri az da olsa canlandırmak büyütmek.
Nasıl bir yol izlemeliyim?
-
Yazan: caikepro
Merhaba umarım iyisinizdir, yaklaşık 2 yıl bilinçsiz ve yüksek doz anabolik androjenik steroid kullanımı sonrası, 27 temmuz 2025’te ilaçları temelli kestim. Yaklaşık 4 ay oldu 2 ay boyunca sadece günlük klomen ve tamoxifen ve haftada 2 arimidex kullandım, kan testim ektedir. Sizce sonuçlar olumlu mu?
-
