Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

beathszull

Üye
  • İçerik sayısı

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

7 Nötr

beathszull Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 31 yaş / 182 cm / 108 kg </p>

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Sosyalleşmek,sevgili yapmak için hangisini seçmeliyim ?

    hayatını sosyalleşmek adı altında kadın etrafında şekillendiriyorsan zaten edineceğin sevgiliden de bir hayır gelmeyeceği ve psikolojini daha çok bozacağı için şimdiden bol şans diliyorum. ayrıca iyi bir örgün eğitim veren üniversiteyi tercih etmelisin, yarın öbür gün yurtdışına çıkmak istersen denklik alabileceğin bir okul ve bölüm olsun.
  2. Kür sonu pct

    12 haftalık only testo kürünün sonuna geldim ben de fakat pct için choriomon veya choragon bulamıyodum Ankara eczanelerinde, ovitrelle de çok etkisiz dendiği için sadece klomen ile küçülen testisleri eski boyutuna döndürmek konusunda yeterli olur mu olmaz mı fikirlerinizi merak ediyorum.
  3. Choriomon ve ovitrelle

    hocam hangi eczanelerde buldunuz ? benim de almam gerekiyor fakat bir türlü bulamadım bir haftadır dolaşıyorum eczane eczane.
  4. Ilk kür için yardım ve önerileriniz

    @rastlantisal selamlar, ikinci kan testi sonuçları ile ilgili yardımlarınızı rica edeceğim. karaciğer,böbrek ve tiroid ile ilgili değerler normall hdl'de çok az bir düşme var ldl yine yüksek fakat onda da ufak bir düşme olmuş, bunların dışında prolaktinim ilk testte üst sınıra yakın olduğu için yine kürde olan bir arkadaşım dostinex kullanmamı önermişti haftada 1 aynı gün aynı saatte olacak şekilde. dostinex'i bırakmalı mıyım ? e2 seviyesi fazla mı yükselmiş müdahale edilmeli mi ?
  5. Ilk kür için yardım ve önerileriniz

    Tamamdır abi, çok teşekkür ederim. Farklı bir gelişme olursa paylaşırım yine. Saygılar
  6. Ilk kür için yardım ve önerileriniz

    Peki tamoksifeni nasıl kullanmamı önerirsin abi ?
  7. Ilk kür için yardım ve önerileriniz

    göğüs ucu için tamoksifen kullanmam gerekiyor sanırım ama haftada kaç tane ve ne kadar süreyle almam gerekiyor bilmiyorum. bir de prolaktin için dostinex alınmalı mı bu seviyedeyken ?
  8. Ilk kür için yardım ve önerileriniz

    Tekrardan selamlar, dün kan testi için ilk kontrolü yaptırdım fakat doktor karaciğer ve kolesterol ve tiroid gibi değerleri de istemiş olmasına rağmen henüz çıkmamış, tam kan değerlerinde bir problem olmadığı için sadece hormon değerlerinin olduğu kısımı paylaşıyorum. 6 Nisanda ilk enjeksiyonu yapmıştım şu noktada e2'yi düşürmek için müdahale etmek gerekiyor mu ? birkaç gündür göğüs uçlarımda çok hafif ağrı hisleri yaşıyorum. öneri / tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler. @rastlantisal
  9. Ilk kür için yardım ve önerileriniz

    teşekkürler dostum, 3-4 gündür böyleydi bu durum bugün normale döndü gibi sanırım. ben de yarım tablet dideral kullanmayı düşünüyordum ama dediğim gibi sanırım gerek kalmadı dün biraz daha rahat uyudum.
  10. Ilk kür için yardım ve önerileriniz

    bunu neden sadece kalp damar hastalıklarına yoruyorsunuz anlayamadım açıkcası, benim ayaktayken herhangi bir sorunum yok, 20'li yaşlarımda da disiplinli sporumu yaparken nabzım 100-110 arasında geziyordu oturur halde bile, o zamanlar da doktor kontrolleri yapıldı bir sorun cıkmadı. ayrıca testosteronun yan etkileri arasında zaten yüksek tansiyon ve insomnia gibi etkilerinin olduğunu biliyorum. 3 haftada kalp krizi geçirtecek kadar kolesterol yükseltmiş olabileceğini sanmıyorum. bu durum sizlerin de başına geldi mi ilk kullandığınız zamanlarda ? vücut ilk defa bu kadar yüksek dozda testosterona adapte olmaya çalıştığı için mi böyle bir tepki veriyor. 4. ve 5. haftadan sonra normale döner mi bunları da soruyorum aslında. dertlerimden birisi şu an yatağa girdiğimde de enerjik olmam dinlenme moduna geçmiyor yani vücut. ayrıca testo proptan vazgeçip testo E kullandım. doktorla da kan sonuçlarımı gösterip sorduğumda bir sorun olmayacağını söyledi. direkt olarak kalp damar problemim olduğunu söylemek normal değil bana göre. üst sınır 130 olan kolesterolde 133 olması o kadar da riskli bir sınıfa sokmaz herhalde. 1 hafta sonrasına randevum var zaten kan testleri için doktorla da görüşeceğim.
  11. Ilk kür için yardım ve önerileriniz

    tansiyonumu bugün düzenli olarak ölçtüm 2 saatte bir ve hepsinde 13/7 - / 12/7 gibi değerler çıktı nabız da hep 85-90 arasıydı.
  12. Ilk kür için yardım ve önerileriniz

    tansiyonum aslında çok yüksek değil, 13/7 gibi çıkıyor nabız da 90'larda asıl sorun yattığımda hala enerjik olmam uykuya dalmamı zorlaştırıyor. bu duruma alışılıyor mu veya geçici mi sormak istedim aslında, kalbimde herhangi bir problem yok kolesterolüm de problem olacak kadar yüksek değil.
  13. Ilk kür için yardım ve önerileriniz

    hayır sadece testosteron kullanıyorum, yanında günlük iki adet balıkyağı hapı, çinko ve c vitamini alıyorum.
  14. Ilk kür için yardım ve önerileriniz

    @rastlantisal selamlar, bugün enjeksiyonun 3.haftasında 2. enjeksiyonu yaptım fakat birkaç gündür tansiyon ve yüksek nabız sebebi ile uykuya dalmak çok zor oluyor ve verimli uyku alamıyorum. bu testosterona vücudun alışma evresinden sonra geçecek bir süreç mi yoksa kullandığım süreç boyunca böyle mi olacak ? rahat uyuyabilmem için önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır ? @otopsicikedi @galicik
  15. Ilk kür için yardım ve önerileriniz

    tamamdır abi o zaman bu şekilde ilerliyorum, düzenli olarak da gelişmeleri ve test sonuçlarını vs yine bu konu altında post editleyerek paylaşacağım. iyi ki varsınız, tekrar teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×