Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

crosfredy

Zphc grupları fiyatlandırması hk.

Önerilen İletiler

Seco    6
Rma, 16 saat önce yazdı:

5 10 dolara ihtiyacın varsa ztn spor da yapmamalı insan nasıl protein alacak ki. Gerçekten 5 dolara ihtiyacı olan varsa ilk işi spordan ziyade para kazanmak olmalı bence

Hocam bence yanlış bir düşünce çoğu satıcı zaten 5-10 dolardan fazla koyuyor bu işi bilmeyen herkes en az 20-30 dolar fazladan alıyor 1-2 siparişte sorun olmasa bile sonraki siparişlerde 1 yil ilaç kullansan en az 10-20 bin ekstra ödüyorsun gerek yok ona yani. Bu yüzden sağlam araştırıp düzgününü bulmak en önemlisi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    222
Seco, 3 saat önce yazdı:

Hocam bence yanlış bir düşünce çoğu satıcı zaten 5-10 dolardan fazla koyuyor bu işi bilmeyen herkes en az 20-30 dolar fazladan alıyor 1-2 siparişte sorun olmasa bile sonraki siparişlerde 1 yil ilaç kullansan en az 10-20 bin ekstra ödüyorsun gerek yok ona yani. Bu yüzden sağlam araştırıp düzgününü bulmak en önemlisi

Kanka bu ülkeye ilacı getirenden almak istersen 30ml propu sana 200 dolara satar ama 2.alıcıdan alırsan sana 140 a satar 3.alıcı 20 dolar kâr koysa 160 a satar. Ürünleri getirenden pahalıya alıyorsunuz bunu da göz önünde bulundurun alıcınin alıcısını aramanız tamamen zaman isrsfı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    6
Rma, 16 dakika önce yazdı:

Kanka bu ülkeye ilacı getirenden almak istersen 30ml propu sana 200 dolara satar ama 2.alıcıdan alırsan sana 140 a satar 3.alıcı 20 dolar kâr koysa 160 a satar. Ürünleri getirenden pahalıya alıyorsunuz bunu da göz önünde bulundurun alıcınin alıcısını aramanız tamamen zaman isrsfı

Kanka ben bugün çok şükür birinci eli buldum 30 mg 90 dolar yani zaman kaybı değil demek istediğim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    222
gönderildi (düzenlendi)
Seco, 2 saat önce yazdı:

Kanka ben bugün çok şükür birinci eli buldum 30 mg 90 dolar yani zaman kaybı değil demek istediğim 

O 1.el değil knk 😁 o 2.el 1.elden almak istesen daha pahalıya veriyor, 1.elden 2.el toplu alarak sana iyi fiyattan yardımcı oluyor. 1.el tekli uğraşmak istemediğinden sana iki katını sôylüyor. 

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    6
Rma, 30 dakika önce yazdı:

O 1.el değil knk 😁 o 2.el 1.elden almak istesen daha pahalıya veriyor, 1.elden 2.el toplu alarak sana iyi fiyattan yardımcı oluyor. 1.el tekli uğraşmak istemediğinden sana iki katını sôylüyor. 

Olabilir ama her türlü çok güzel bir fiyat ve tek üründe nerdeyse 40-50 dolar kar ediyorum uzun vadede inanılmaz bi para

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma, 06.09.2026 - 02:38 yazdı:

1.el toplu alınca kaç fiyat çekiyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    222
21gaugeenjoyer, 15 dakika önce yazdı:

1.el toplu alınca kaç fiyat çekiyor?

Ne kadar toplu alırsan o kadar duşuk

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    42

fiyat alıyorum liste yolluyor 115 dolar 30cc testo enantat. tmm hesap no yolla diyorum 150 dolar diyor. neden diyorum, bulunmuyor artık diyor. yol verdim cooper a geçtim. 1 dolar bile vermem fırsatçılara.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    6
boldiboldi, 28 dakika önce yazdı:

fiyat alıyorum liste yolluyor 115 dolar 30cc testo enantat. tmm hesap no yolla diyorum 150 dolar diyor. neden diyorum, bulunmuyor artık diyor. yol verdim cooper a geçtim. 1 dolar bile vermem fırsatçılara.

İyi yapmışsın hocam bulunuyor da gayet aldığın kişinin karaktersizligi mallesef ama cooper da güzeldir her şekilde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    222

Cooper normalde zphc den daha pahalı bir marka haberiniz olsun zphc biraz abartı satılıyor son zamanlarda galiba.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma, 18 dakika önce yazdı:

Cooper normalde zphc den daha pahalı bir marka haberiniz olsun zphc biraz abartı satılıyor son zamanlarda galiba.

coopera güncel kaç fiyat alıyorsunuz? yaşanan son olaylardan sonra artık kafam rahat etsin diye biraz fazla mı ödesem diye düşünüyorum ama cooper kesin dolu, güvenilir diyebilir miyiz? Eczane ürünü muhabbeti doğru mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    6
Rma, 30 dakika önce yazdı:

Benim bulduğum cooper nerdeyse zphcnin yarı fiyatinda tren A 37 dolar test p 30 dolar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    222
21gaugeenjoyer, 27 dakika önce yazdı:

coopera güncel kaç fiyat alıyorsunuz? yaşanan son olaylardan sonra artık kafam rahat etsin diye biraz fazla mı ödesem diye düşünüyorum ama cooper kesin dolu, güvenilir diyebilir miyiz? Eczane ürünü muhabbeti doğru mu?

Knk araştırsana cooper pharma yı üretim tesisleri ztn belli eczane üretim olduğu doğru, fiyatları güncelde bilmiyorum bilen arkadaşlar yazar sanırsam, winstrol base ürününü kullandım çok beğendim ilk enjeksiyonu hızlı yapmıştım base yavaş basmak lazm bi bayıldım ayıldım dedim aha kalpten gidiyorum, ama olsun 😂
Cooper Pharma Limited | Leading Pharmaceutical Manufacturer Indiacooperpharma.com

@Seco Dostum onu demiyorum da sen o fiyatı nerden buldun 😂, ben gerçek fiyatlarını diyorum yani markanın bulk listesinden çıkan ve satıcılara dağıttığı fiyattan bahsediyorum, cooper bulk listesi zphc den çok daha pahalı. Sana satan adam kâr koymadı galiba aşırı iyi fiyat vermiş, he bide haberiniz olsun tren a 37 dolar diye alırken şunu bilin cooper ın tren ürünleri 5ml aslında 10 ml almak istediğinde 37 37 ödiyceksin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma, 1 saat önce yazdı:

Knk araştırsana cooper pharma yı üretim tesisleri ztn belli eczane üretim olduğu doğru, fiyatları güncelde bilmiyorum bilen arkadaşlar yazar sanırsam, winstrol base ürününü kullandım çok beğendim ilk enjeksiyonu hızlı yapmıştım base yavaş basmak lazm bi bayıldım ayıldım dedim aha kalpten gidiyorum, ama olsun 😂https://cooperpharma.com/Cooper Pharma Limited | Leading Pharmaceutical Manufacturer Indiacooperpharma.com

@Seco Dostum onu demiyorum da sen o fiyatı nerden buldun 😂, ben gerçek fiyatlarını diyorum yani markanın bulk listesinden çıkan ve satıcılara dağıttığı fiyattan bahsediyorum, cooper bulk listesi zphc den çok daha pahalı. Sana satan adam kâr koymadı galiba aşırı iyi fiyat vermiş, he bide haberiniz olsun tren a 37 dolar diye alırken şunu bilin cooper ın tren ürünleri 5ml aslında 10 ml almak istediğinde 37 37 ödiyceksin

Engel yememek için burdan yanlış birşey yazmıyım ama,, Rma nın dediği Cooper ile tr de milletin kullandığı Cooper farklı :) ben iddia ediyorum en fazla çakma fake sahte ürünün bulunduğu ülkelerden biri olabiliriz. Tr de satılan eczane ürünlerinin bile sahtesini kullanıyorlar  (sustanon rimo Genotropin). Kaldı ki o markanın ürünleri orjinal şekilde ulaşabileceksiniz güzel hikaye... Ha çalışır etki hissedersin birşey diyemem ama aynı ürün değil 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    222
GomuGomuFuseN, 7 saat önce yazdı:

Engel yememek için burdan yanlış birşey yazmıyım ama,, Rma nın dediği Cooper ile tr de milletin kullandığı Cooper farklı :) ben iddia ediyorum en fazla çakma fake sahte ürünün bulunduğu ülkelerden biri olabiliriz. Tr de satılan eczane ürünlerinin bile sahtesini kullanıyorlar  (sustanon rimo Genotropin). Kaldı ki o markanın ürünleri orjinal şekilde ulaşabileceksiniz güzel hikaye... Ha çalışır etki hissedersin birşey diyemem ama aynı ürün değil 

Bunu bilmiyordum knk ben yurt dışından getirtmiştim kendi kullandığımın orjinal olduğunu biliyorumda tr de satılanlar hakkında pek bi fikrim yok. Deus satan partnerlerde cooperda oluyor genelde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    51
Rma, 2 saat önce yazdı:

Bunu bilmiyordum knk ben yurt dışından getirtmiştim kendi kullandığımın orjinal olduğunu biliyorumda tr de satılanlar hakkında pek bi fikrim yok. Deus satan partnerlerde cooperda oluyor genelde 

@GomuGomuFuseN çok cooper gördüm hepsi orijinaldi bugüne kadar sahte cooper görmedim ki zaten verify sistemi ile çalışan bir marka ben anlamıyorum burası türkiye her ürünün orijinali her ürünün sahtesi var ama genelleme yapıp TR deki tüm cooper veya herhangi bir ilaç hakkında hepsi sahte demek aynı değil demek çok saçma akıl işi değil şuan cooper testo cyp aldım 40 dolara deneyelim bakalım. ayrıca bana parabolanı o kadar uyguna vermişti ki meğer yanlış yapmış 5 ampül yerine 10 ampül verdi arkadaş ama parasını geri istemedi iyi bir satıcı arkadaş.

tarihinde klorsex tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex, 5 saat önce yazdı:

@GomuGomuFuseN çok cooper gördüm hepsi orijinaldi bugüne kadar sahte cooper görmedim ki zaten verify sistemi ile çalışan bir marka ben anlamıyorum burası türkiye her ürünün orijinali her ürünün sahtesi var ama genelleme yapıp TR deki tüm cooper veya herhangi bir ilaç hakkında hepsi sahte demek aynı değil demek çok saçma akıl işi değil şuan cooper testo cyp aldım 40 dolara deneyelim bakalım. ayrıca bana parabolanı o kadar uyguna vermişti ki meğer yanlış yapmış 5 ampül yerine 10 ampül verdi arkadaş ama parasını geri istemedi iyi bir satıcı arkadaş.

Ben tüm Cooperları kast ederek yazmadım o mesajı, her markanın dediğiniz gibi orjinalini dolusunu  kullanan mutlaka var... Ben büyük oranda Rma nı bahsettiği orjinal Cooper ile tr de ki Cooperların aynı olmadığını belirttim. Belki de ben yanlışım. Bende merak edip tecrübe etmek istiyorum ama öyle kişisel anonim hesaplardan satıcılar olduğu için ısınamadım şahsen. Ambalajlama check vs sorunsuzsa tecrübe edilebilir. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    222
GomuGomuFuseN, 13 saat önce yazdı:

Ben tüm Cooperları kast ederek yazmadım o mesajı, her markanın dediğiniz gibi orjinalini dolusunu  kullanan mutlaka var... Ben büyük oranda Rma nı bahsettiği orjinal Cooper ile tr de ki Cooperların aynı olmadığını belirttim. Belki de ben yanlışım. Bende merak edip tecrübe etmek istiyorum ama öyle kişisel anonim hesaplardan satıcılar olduğu için ısınamadım şahsen. Ambalajlama check vs sorunsuzsa tecrübe edilebilir. 

Ürünlerin ampul olmasını dert etmiyorsan iyi marka zphc ile kıyaslamam gerekirse yağı çok daha seyrek özellikle testosu masteron gibi akıyor gidiyor, flakon ürünleride bulunuyor ama geneli ampul şeklinde. Orjinalini bulabilirsen zphc ile fiyatları benzer ztn hatta galiba daha az zphc yerine de düşünülebilir bence.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    146
Rma, 05.09.2026 - 04:09 yazdı:

5 10 dolara ihtiyacın varsa ztn spor da yapmamalı insan nasıl protein alacak ki. Gerçekten 5 dolara ihtiyacı olan varsa ilk işi spordan ziyade para kazanmak olmalı bence

katılıyorum. daha demin hesap yapıyordum ortalama bi cycleımın aylık steroid masrafı suplement masrafımından daha az.beslenme spor salonu gibi masrafları saymıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    7
rauthos, 3 dakika önce yazdı:

Zphc reta için 20mg 130 dolar fiyat aldım, nasıl? Bilgisi olan aydınlatabilirse süper olur

Fiyat iyide zphc yerine çin reta öneririm bulması o kadar zor değil 30 mg 90 dolar civarı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    79
yhy789, 2 dakika önce yazdı:

Fiyat iyide zphc yerine çin reta öneririm bulması o kadar zor değil 30 mg 90 dolar civarı

Bu konuda bağlantılarım çok geniş değil hocam ya bikaç insan tanıyorum o kadar :D bulamayabilirim. Teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    7
rauthos, 1 dakika önce yazdı:

Bu konuda bağlantılarım çok geniş değil hocam ya bikaç insan tanıyorum o kadar :D bulamayabilirim. Teşekkür ederim

Bide insülin kullanıyorsun sanırım reta kullanırken dikkat et ins hasssiyetini arttırdığı için karb oranını arttırmak gerkiyor ben 1 2 kere hipoya girdim retadan dolayı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    7
rauthos, 4 dakika önce yazdı:

Hocam 100 mcg t4 alırken serbest t3 t4 kaç çıkıyor sormuştum ama yanıtlamadınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Attila
      Merhaba arkadaşlar. Spectrum pharma bilen, duyan, hakkında bilgi sahibi olan var mı? Aynı zamanda zphc pharma hakkında bilgisi olan varsa yazabilir. 

• Yazan: tayfun48
      Herkese selamlar.Yakın bir arkadaşım bir tedarikçiden ZHPC almış.Bu aralar çok sahtesi var diyorlar.Konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?

• Yazan: Aslar
      Arkadaşlar merhaba İranlı bir arkadaşım var daha önce iran testo falan getirmişti bana şimdi de zphc getirdi piyasada boş ve sahte olanı aşırı fazla olduğunu biliyorum 2 kutu aldım kutu başı 1300 3 haftada elime ulaştı benimde iranlı arkadaşın zaten İranda tanıdığı bir satıcısı sayesinde getirtiyoruz önceki testolardan güzel verim almıştım bunların orijinalliğine güveniyorum ama yinede size sormak istedim ürün kodunu okuttum zphc sitesini de açtı

• Yazan: Lightweight
      Selam arkadaşlar bu ZPHC markasına dair olumlu şeyler duymaya başladım.(Yan markası Spectrum Pharma bana Balkan ve SP'nin ilişkisi gibi geldi)
      İnternet sitesinde T-shirt siparişi verir gibi Anabolik steroid söyleyebiliyorsunuz bu biraz garibime gitti ama internet siteleride bir o kadar ciddi gözüküyor ki Adres ve telefon bilgisi de verilmiş sitesinde. Belki bir avlama politikasıdır ve bende yemişimdir bunu ama siz ne düşünüyorsunuz.
      Kullanan edeniniz varsa tecrübelerini aktarabilir mi ?
    • Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp