Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

baltalı hano

Kür ve pct sonrası yüzün ödem tutması hk.

Önerilen İletiler

Merhaba Tren ace küründe 10. haftam vücudum çok damarlanıyor ama özellikle yüzüm bi miktar ödem yapıyor yanağım bastırdığımda beyazlığın gitmesi 1-2 saniye sürüyor bunun sebebi ve çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

Doz: Haftada 450prop 300Tren

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    1.953
baltalı hano, 14 dakika önce yazdı:

Merhaba Tren ace küründe 10. haftam vücudum çok damarlanıyor ama özellikle yüzüm bi miktar ödem yapıyor yanağım bastırdığımda beyazlığın gitmesi 1-2 saniye sürüyor bunun sebebi ve çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

Doz: Haftada 450prop 300Tren

E2 seviyene baktır su tüketimini arttır tuz tüketiminide gözden geçir.

• Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Değerli hocalarım sevgili arkadaşlarım bir türlü çözemediğim ve psikolojimi epey etkileyen bir konu var. 2024 başlarında 3 aylık bir kür yaptım testo ve masteron enanthate içeriyordu. Sonrasında güzel bir pct yaptım bütün değerlerim vs. normale döndü ama yüzümde artık yağ mı ödem mi ne olduğunu bilmediğim bir şişlik var ve bu beni çirkinleştirdi diyebilirim. pct den 2 ay sonra tekrar küre girdim yaklaşık 1 yıl döngüm kapalı kaldı (bu süreçte aralıksız ilaç kullanmadım ama dönem dönem kullandım ara vererek). Şuan pct 1.5aydır yapıyorum bitmesine 2 hafta kaldı, kürde yüzüm çok çok daha şişti ilaçları bırakınca biraz indi ama naturalkenki yüzüme hiç ulaşamadım , su alımını arttırdım potasyum arttırdım sodyum kestim fakat yinede biryerde tıkanıyor. Bu arada yağ oranım natural olduğum zamankiyle hemen hemen aynı. Yardımcı olabilirseniz yada fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Not:22 yaşındayım.

tarihinde RustyCrovbar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
RustyCrovbar, 3 saat önce yazdı:

Değerli hocalarım sevgili arkadaşlarım bir türlü çözemediğim ve psikolojimi epey etkileyen bir konu var. 2024 başlarında 3 aylık bir kür yaptım testo ve masteron enanthate içeriyordu. Sonrasında güzel bir pct yaptım bütün değerlerim vs. normale döndü ama yüzümde artık yağ mı ödem mi ne olduğunu bilmediğim bir şişlik var ve bu beni çirkinleştirdi diyebilirim. pct den 2 ay sonra tekrar küre girdim yaklaşık 1 yıl döngüm kapalı kaldı (bu süreçte aralıksız ilaç kullanmadım ama dönem dönem kullandım ara vererek). Şuan pct 1.5aydır yapıyorum bitmesine 2 hafta kaldı, kürde yüzüm çok çok daha şişti ilaçları bırakınca biraz indi ama naturalkenki yüzüme hiç ulaşamadım , su alımını arttırdım potasyum arttırdım sodyum kestim fakat yinede biryerde tıkanıyor. Bu arada yağ oranım natural olduğum zamankiyle hemen hemen aynı. Yardımcı olabilirseniz yada fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Not:22 yaşındayım.

Benzer durumu ben de yasiyorum tek cozumu saglam bir pct yapip bi daha ilaca hic bulasmamak ve bunun toparlamasi biraz surebilir en basidinden testo kullanmak bile senin halihazirdaki hormon dengeni  bozuyor.normal naturel spor yapan bi erkekte ostrojen gercek manada dusuk olur ve dhtsi yuksektir ama testo kullanarak sen ostrojen lehine bi artis gerceklestiriyorsun buyuk ihtimalle bu her vucutta farklidir ostrojenik ve ostrojene duyarli bir vucudu olmayan biri de bunu hic yasamayabilir.pct bittikten 2-3 ay sonra genel bi tahlil ver hormonlarinla ilgili ostrojen total test serbest test dht prolaktin progesteron bunlara baktir ama yuksek ihtimalle hic ilaca bulasmazsan ve pct basarili bittiyse 3 ay icinde bu sorun cozulur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder, 19 dakika önce yazdı:

Benzer durumu ben de yasiyorum tek cozumu saglam bir pct yapip bi daha ilaca hic bulasmamak ve bunun toparlamasi biraz surebilir en basidinden testo kullanmak bile senin halihazirdaki hormon dengeni  bozuyor.normal naturel spor yapan bi erkekte ostrojen gercek manada dusuk olur ve dhtsi yuksektir ama testo kullanarak sen ostrojen lehine bi artis gerceklestiriyorsun buyuk ihtimalle bu her vucutta farklidir ostrojenik ve ostrojene duyarli bir vucudu olmayan biri de bunu hic yasamayabilir.pct bittikten 2-3 ay sonra genel bi tahlil ver hormonlarinla ilgili ostrojen total test serbest test dht prolaktin progesteron bunlara baktir ama yuksek ihtimalle hic ilaca bulasmazsan ve pct basarili bittiyse 3 ay icinde bu sorun cozulur.

Teşekkür ederim yorumunuz için, sizde bu durum çözüldü mü yoksa hala daha bu problemi yaşıyormusunuz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
RustyCrovbar, 38 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim yorumunuz için, sizde bu durum çözüldü mü yoksa hala daha bu problemi yaşıyormusunuz ?

Durum tamamiyle ostrojenle alakali ilk ilaca basladigimda hic arimidex kullanmiyordum ve 250 testoyla su topuna donmustu suratim ve belim.normalde dusuk bi doz ama bunyeyle alakali tamamen o zaman ostrojen olcturdugumde 144 cikmisti.Sonrasinda arimidexle 1 ay icinde ciddi oranda toparladi ama hala dogal halime nazaran yuzumde hafif bi odem var.senin bahsettigin seyi anliyorum ilac kullanmiyorken yuzum baya kuruydu jawline hatti baya belirgindi suan nispeten daha az belirgin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
RustyCrovbar, Şimdi yazdı:

Peki pct bittikten bir kaç ay sonra düzelmeyi siz tecrübe ettiniz mi yoksa varsayımda mı bulundunuz ?

hocam varsayimdan degil olay hormonel dengeyle alakali 250 mg testi 150 mg a dusurdum suan 2 aydir 150 mg kullaniyorum bu sekilde bile yuzum eskisine oldukca yaklasti siz de hormonlariniz eski dogal ve stabil seviyelerine donunce eskisine donmemesi biraz siradisi olur donmesi lazim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder, 1 dakika önce yazdı:

hocam varsayimdan degil olay hormonel dengeyle alakali 250 mg testi 150 mg a dusurdum suan 2 aydir 150 mg kullaniyorum bu sekilde bile yuzum eskisine oldukca yaklasti siz de hormonlariniz eski dogal ve stabil seviyelerine donunce eskisine donmemesi biraz siradisi olur donmesi lazim

Tamamdır teşekkürler tekrardan, bir kaç ay sonra duruma göre durumumu güncellerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MainEK    13
RustyCrovbar, 9 saat önce yazdı:

Tamamdır teşekkürler tekrardan, bir kaç ay sonra duruma göre durumumu güncellerim.

Bende 22 yasindayim ayni sekilde yag orani iyi seviyelerde bile olsa ilaca girince ödem tutuyo suratım yalniz kısa esterli kullandigim saglam diyet doneminde yağ oranı dipleri gördükce tamamen gidiyor östrojen - su - tuz- yag oranı işini hallettikten sonra geriye sadece genetik kalıyo

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp