Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

hectordoyle    762
Armbreaker, 10 saat önce yazdı:

Tahminimce testo başından beri çalışmıyordu ve boldenon tek başına lh fsh ı baskıladı fakat sıfırlayamadı çünkü bildiğiniz gibi lh/fsh'ı baskılayan en önemli sinyal östrojen geri bildirimidir yani aromatizasyondur. Kürde östrojen çok düşükse hipofiz tamamen kapanmayabiliyor, yani e2 düşük olduğunda beyin baskılanmış olduğunu tam anlamayabiliyor. Kullandığım iran e' nin fotosunu ve arkadaşımın kullanıp yarışmaya hazırlandığı kesin çalışan iran e'nin fotosunu eke bırakıyorum dikkat ederseniz ampullerin yazı fontu farklı ve kutuda da fiyat yazıyor ve lot uid vs kutunun ingilizce kısmına konulmuş, benimkinde ise tam tersi.

Bendeki iran testo kutusu ve ampulleri böyle, en son kullandığımda çalışıyordu. Yerinde olsam başka bir marka testoya yönelirim. 

shX648, 1 saat önce yazdı:

elimde 3 kutu iran var konuyu görünce biraz üzüldüm 2 ay devam edip ilk fırsatta 30ml zphc alıcam hocam ☹️

Ben de elimdeki iran testolar bitiricem ilk aşamada, elindeki iran testolar attığım resimdeki gibiyse endişelenmene gerek yok. 30 ml zphc testo ben de aldım ama onu büyük ihtimal yazın kullanmaya başlarım

34.jpg Başlıksız.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

m41a4    2
hectordoyle, 39 dakika önce yazdı:

Bendeki iran testo kutusu ve ampulleri böyle, en son kullandığımda çalışıyordu. Yerinde olsam başka bir marka testoya yönelirim. 

Ben de elimdeki iran testolar bitiricem ilk aşamada, elindeki iran testolar attığım resimdeki gibiyse endişelenmene gerek yok. 30 ml zphc testo ben de aldım ama onu büyük ihtimal yazın kullanmaya başlarım

Benim elimdede bu lot ayni tarih 4 kutu var dolu mu bunlar doluysa rahatlıcam 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
m41a4, Bir saat önce yazdı:

Benim elimdede bu lot ayni tarih 4 kutu var dolu mu bunlar doluysa rahatlıcam 😀

2 kutu kullandım sorun yok çalışıyordu. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
hectordoyle, 2 saat önce yazdı:

orjinal zphc büyük velinimet sonunda türkiyeye adam akıllı markalar az da olsa girmeye başladı 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker    13
Fuhrer, 09.12.2025 - 16:35 yazdı:

evet, her kutunun UID numarası farklı olur ancak bu serinin numarası aynı. Bu kutuları overdose tayfada gördüm ve dediğin satıcıda gördüm, sanırım birisi merdiven altında sağlam üretim yapmış piyasaya sunmuş. Ben açık konuşayım tercih etmem bu sebepten, gerek fiyatı olsun gerek güvensizliği olsun sınıfta kalıyor. Geçen sene 10 kutusunu aynı satıcıdan 300 tlye almıştım adetini, bu sene hem pahalı hem orjinal olmadığından nessie kullanıyorum.

LOT:2012 serisinin de her kutusu aynı uid numarasına sahip hocam emin misiniz hepsinin farklı olduğuna ? Şimdi arkadaşımın yarışmaya hazırlanırken kullandıklarına baktım da LOT:2024 serisinin her kutusunun uid numarası farklı gerçekten. Şuan sattıkları da 2013 lot numaralı, fotosunu atmıştı, bu arkadaşın kutuyla aynı uid numaralı.  Yani bu bir serinin uid numaraları aynıysa sahte mi demek oluyor ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    737
Armbreaker, 38 dakika önce yazdı:

LOT:2012 serisinin de her kutusu aynı uid numarasına sahip hocam emin misiniz hepsinin farklı olduğuna ? Şimdi arkadaşımın yarışmaya hazırlanırken kullandıklarına baktım da LOT:2024 serisinin her kutusunun uid numarası farklı gerçekten. Şuan sattıkları da 2013 lot numaralı, fotosunu atmıştı, bu arkadaşın kutuyla aynı uid numaralı.  Yani bu bir serinin uid numaraları aynıysa sahte mi demek oluyor ?

uid numaraları aynı olamaz, bunu kimlik numarası gibi düşün. ancak uid numarası farklı diye de orjinal de olmuş olmaz, son zamanlarda bu iran testosu sağlam patladı piyasada, 7000 tlye kadar kutusunun satıldığını görüyorum büyük klüplerde ondan kaynaklı bence hiç bulaşmamak daha iyi. 

Ha dersin ki, kan testi verdim çalışıyor sorun yok. E kardeşim, senin bu iran testoyu kullanmanda iki amaç vardır. Birincisi, eczane ürünü olması diğeri de ucuz olması. Eğer sahteyse zaten bu eczane ürünü olmuyor, fiyatı da pahalıysa zaten amacını karşılamıyor. Neden bunu kullanacaksın ki? Uzun lafın kısası, eğer UID numaraları aynı bir parti var ise eczane gibi bir beklentiniz olmasın. İran testoyu iran testo yapan tek kâle üretiminde sterilizasyonunu mor ötesi ışınlarla sağlaması ve içeriğinde benzyl alcohol, benzyl benzonate gibi çözücüler barındırmaması.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker    13
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

uid numaraları aynı olamaz, bunu kimlik numarası gibi düşün. ancak uid numarası farklı diye de orjinal de olmuş olmaz, son zamanlarda bu iran testosu sağlam patladı piyasada, 7000 tlye kadar kutusunun satıldığını görüyorum büyük klüplerde ondan kaynaklı bence hiç bulaşmamak daha iyi. 

Ha dersin ki, kan testi verdim çalışıyor sorun yok. E kardeşim, senin bu iran testoyu kullanmanda iki amaç vardır. Birincisi, eczane ürünü olması diğeri de ucuz olması. Eğer sahteyse zaten bu eczane ürünü olmuyor, fiyatı da pahalıysa zaten amacını karşılamıyor. Neden bunu kullanacaksın ki? Uzun lafın kısası, eğer UID numaraları aynı bir parti var ise eczane gibi bir beklentiniz olmasın. İran testoyu iran testo yapan tek kâle üretiminde sterilizasyonunu mor ötesi ışınlarla sağlaması ve içeriğinde benzyl alcohol, benzyl benzonate gibi çözücüler barındırmaması.

Anladım hocam fakat bu dediğiniz benim durumuma çok ters düşüyor, bana tedarik eden adam ıraktan eczaneden getirttiğini söyledi ve 450 tl para aldı yani sadece maliyeti karşılattı. kendisi zaten satmıyor, sadece getirtip kullanıyor. Acaba eczanede satılanlar da sahte olabilir mi diye merak uyandırıyor bu da.

çalışmadığını nerden anladın dersen de attığım fotoğraflarda lh fsh bile kapanmamış testo 550 çıkmış haftada 2 enjeksiyon 8 haftadır yapmama rağmen, testi 4 5 gün sonra verdim fakat buna rağmen 1000+ çıkması gerekiyordu ve lh fsh kapanmış olması gerekiyordu diye düşünüyorum. e2 de dipte çıkmış ilaç hiç mi aromatize olmadı vs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SİYAHKUN    11
Armbreaker, 3 saat önce yazdı:

Hocam bende de aynı şekilde testo enantht var iran lot: 2013 ve uıd numarasının sonuda 187 kullanmadım ben duruyor. Galiba aynı lot ve uıd var ikimizde de .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    737
Armbreaker, 2 saat önce yazdı:

Anladım hocam fakat bu dediğiniz benim durumuma çok ters düşüyor, bana tedarik eden adam ıraktan eczaneden getirttiğini söyledi ve 450 tl para aldı yani sadece maliyeti karşılattı. kendisi zaten satmıyor, sadece getirtip kullanıyor. Acaba eczanede satılanlar da sahte olabilir mi diye merak uyandırıyor bu da.

çalışmadığını nerden anladın dersen de attığım fotoğraflarda lh fsh bile kapanmamış testo 550 çıkmış haftada 2 enjeksiyon 8 haftadır yapmama rağmen, testi 4 5 gün sonra verdim fakat buna rağmen 1000+ çıkması gerekiyordu ve lh fsh kapanmış olması gerekiyordu diye düşünüyorum. e2 de dipte çıkmış ilaç hiç mi aromatize olmadı vs

kan testini son enjeksiyondan kaç gün sonra verdin? Irak eczane cart curt bu ayaklara güvenmemek lazım, ülkemizde rimobolan almaya gelen bir yabancıya overdose tayfanın ZPHC medicine ürünü kakalanmıştı. O ayaklardan olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker    13
SİYAHKUN, 2 saat önce yazdı:

Hocam bende de aynı şekilde testo enantht var iran lot: 2013 ve uıd numarasının sonuda 187 kullanmadım ben duruyor. Galiba aynı lot ve uıd var ikimizde de .

bendeki farklı hocam 2012 lot fakat sendeki benim yarışmacı arkadaşımın sattığıyla aynı fakat o da bilmiyor çalışıp çalışmadığını test edememiş yeni gelen partmış. yorumlardaki arkadaşla da aynı seninki 

Fuhrer, 37 dakika önce yazdı:

kan testini son enjeksiyondan kaç gün sonra verdin? Irak eczane cart curt bu ayaklara güvenmemek lazım, ülkemizde rimobolan almaya gelen bir yabancıya overdose tayfanın ZPHC medicine ürünü kakalanmıştı. O ayaklardan olabilir

4 5 gün sonra dedim ya hocam, öyle olduğunu sanmıyorum söylediğine göre adam eczaneden almış direkt, konuştuk şaşırdı ben 1 yıldır sahte ürün kullanıyorum o zaman falan dedi. Dün enjeksiyon yaptım yarın saat 3 de kan testi vericem bir de böyle deneyelim bakalım son olarak, duruma göre ilacı çöpe atıcam, yarın da enjeksiyonum var, kan testinden birkaç saat önce enjeksiyon yapsam testi yanıltır mı yapmalı mıyım yoksa testten sonra mı yapmalıyım ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    737
Armbreaker, 2 dakika önce yazdı:

4 5 gün sonra dedim ya hocam, öyle olduğunu sanmıyorum söylediğine göre adam eczaneden almış direkt, konuştuk şaşırdı ben 1 yıldır sahte ürün kullanıyorum o zaman falan dedi. Dün enjeksiyon yaptım yarın saat 3 de kan testi vericem bir de böyle deneyelim bakalım son olarak, duruma göre ilacı çöpe atıcam, yarın da enjeksiyonum var, kan testinden birkaç saat önce enjeksiyon yapsam testi yanıltır mı yapmalı mıyım yoksa testten sonra mı yapmalıyım ?

4 5 gün sonraysa normal dostum, ilacı şimdi vur yarın kan testinde çıkar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker    13
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

4 5 gün sonraysa normal dostum, ilacı şimdi vur yarın kan testinde çıkar

hocam bu ilaç uzun ester değil mi yarılanma ömrü uzun değil mi bir de hep yüksek kalsın diye haftada 2 kere vuruyoruz. lh fsh da sıfırlanmamış kürün 8. haftasındayım. çalıştığını zannetmiyorum fakat yarın test vericem belli olucak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
Armbreaker, Bir saat önce yazdı:

hocam bu ilaç uzun ester değil mi yarılanma ömrü uzun değil mi bir de hep yüksek kalsın diye haftada 2 kere vuruyoruz. lh fsh da sıfırlanmamış kürün 8. haftasındayım. çalıştığını zannetmiyorum fakat yarın test vericem belli olucak.

hocam takipteyim ayni kutudan ben de yeni aldim nessieden irana gecicektim eger durum dediginiz gibiyse nessiede kalicam ama nessie de odem ve agri yapiyor ondan irana donmek istemistim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    737
Armbreaker, 10 saat önce yazdı:

uzun esterli, ancak yarı ömrü 4.5 gün civarında kullandığın doza bağlı olarak düşüş yaşar. lh fsh sıfırlanması genetiğine, yaşına ve doza bağlı olarak da değişiklik gösterir. Kan testiyle tamamen dozunu bilemeyiz ilacın, örneğin içeriğine 25mg prop atsalar zaten referans üstü gösterir. Eğer kan testinde referans üstü çıkıyorsa bence tamamen doludur, bu testosteronu çok kullandım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199

İranda 6 aydan uzun süredir eczanelerde aburaihan e yokmuş. Aşağıya açıklamasını bıraktım mesorxde yabancılara satış yapan bir mağazadan. Hiç beklemezdim bu üründe sahte olmasını çünkü iranda cidden çok ucuz. Ama ilaç yoksa her daim sahtesi yapılabilir.

Screenshot_20251211_120918_Chrome.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
Unrest, 3 saat önce yazdı:

İranda 6 aydan uzun süredir eczanelerde aburaihan e yokmuş. Aşağıya açıklamasını bıraktım mesorxde yabancılara satış yapan bir mağazadan. Hiç beklemezdim bu üründe sahte olmasını çünkü iranda cidden çok ucuz. Ama ilaç yoksa her daim sahtesi yapılabilir.

Yani yıl olmuş 2025, testosteron'un sahtesini yapacak kişinin yatacak yeri olmamalı. Yazık cidden

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker    13
nattybuilder, 15 saat önce yazdı:

hocam takipteyim ayni kutudan ben de yeni aldim nessieden irana gecicektim eger durum dediginiz gibiyse nessiede kalicam ama nessie de odem ve agri yapiyor ondan irana donmek istemistim

hocam bugün saat 3 de kan tahlili verdim yarına çıkarmış sonuçları, yarın haber vereceğim. Bana ilacı veren ıraklı abi de özel lab da testo testi verdi 1.5k verip onunki de pazartesi çıkarmış gelişmeleri buraya yazarım. 

Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

uzun esterli, ancak yarı ömrü 4.5 gün civarında kullandığın doza bağlı olarak düşüş yaşar. lh fsh sıfırlanması genetiğine, yaşına ve doza bağlı olarak da değişiklik gösterir. Kan testiyle tamamen dozunu bilemeyiz ilacın, örneğin içeriğine 25mg prop atsalar zaten referans üstü gösterir. Eğer kan testinde referans üstü çıkıyorsa bence tamamen doludur, bu testosteronu çok kullandım.

hocam yine de 550 çıkması normal gelmiyor bana, pazartesi 250 testo 200 bolde / perşembe 250 testo 200 bolde vuruyorum. kanda sürekli peak kalması lazım bu testonun. lh fsh da önceki yaptığım kürlerde haftalık 300 400 prop yaptığımda bile kapanıyordu, fakat bu kürde sadece baskılanmış, ilacın dozu da kapanması gereken seviyede, 100 200mg yapıyorum desem tamam hadi neyse. Dün ıraklı abi aradı aldırdığı adamı adam eczaneden almış teyit etti yine. salı günü akşam 5 de enjeksiyon yaptım bu gün saat 3 de kan verdim yani 46 saat civarı geçti, peak olması gereken zamanda şuan bakalım yarın neyin ne olduğu ortaya çıkacak. e2 de boldenon sayesinde diplenmiş, testo çalışsa aromatize olurdu biraz diye düşünüyorum fakat kürün başından beri göğüs ucumda hassasiyet dahi hiç hissetmedim önceki kürlerimde hissederdim hep zaten ufaktan gyno var. Yarın kan tahlilinde testo çalışıyor çıkarsa çok şaşırırım, aromatize olması için mg yi yükseltirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    737
hectordoyle, 1 saat önce yazdı:

Yani yıl olmuş 2025, testosteron'un sahtesini yapacak kişinin yatacak yeri olmamalı. Yazık cidden

amaç boş testosteron üretimi değil, alan kişinin eczane beklentisiyle alması yoksa gerçekten protein tozu gibi hazırla koy. Testosteron üretimi çok kolay, pişirilmeden bile üretiliyor o derece.

Armbreaker, 13 dakika önce yazdı:

hocam yine de 550 çıkması normal gelmiyor bana, pazartesi 250 testo 200 bolde / perşembe 250 testo 200 bolde vuruyorum. kanda sürekli peak kalması lazım bu testonun. lh fsh da önceki yaptığım kürlerde haftalık 300 400 prop yaptığımda bile kapanıyordu, fakat bu kürde sadece baskılanmış, ilacın dozu da kapanması gereken seviyede, 100 200mg yapıyorum desem tamam hadi neyse. Dün ıraklı abi aradı aldırdığı adamı adam eczaneden almış teyit etti yine. salı günü akşam 5 de enjeksiyon yaptım bu gün saat 3 de kan verdim yani 46 saat civarı geçti, peak olması gereken zamanda şuan bakalım yarın neyin ne olduğu ortaya çıkacak. e2 de boldenon sayesinde diplenmiş, testo çalışsa aromatize olurdu biraz diye düşünüyorum fakat kürün başından beri göğüs ucumda hassasiyet dahi hiç hissetmedim önceki kürlerimde hissederdim hep zaten ufaktan gyno var. Yarın kan tahlilinde testo çalışıyor çıkarsa çok şaşırırım, aromatize olması için mg yi yükseltirim.

500 testo 400 bolde yapıyorsan zaten e2 sıfırlanır dostum, kan testiyle belli olur 46 saat önce enjeksiyon yaptıysan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404
m41a4, 09.12.2025 - 22:26 yazdı:

@Fuhrerbunu biliyor musunuz hocam

ben aktif olarak 3 aydır  kullanıyorum gayet sağlam üründür abruhainle aynı mal bu da eczane ürünü 125-250 mg ile  60+ serbest testo çıkıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker    13
EmreGundi, 3 saat önce yazdı:

ben aktif olarak 3 aydır  kullanıyorum gayet sağlam üründür abruhainle aynı mal bu da eczane ürünü 125-250 mg ile  60+ serbest testo çıkıyor

ırakta satılıyor mu biliyor musunuz eczanede ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker, 11.12.2025 - 16:51 yazdı:

hocam bugün saat 3 de kan tahlili verdim yarına çıkarmış sonuçları, yarın haber vereceğim. Bana ilacı veren ıraklı abi de özel lab da testo testi verdi 1.5k verip onunki de pazartesi çıkarmış gelişmeleri buraya yazarım. 

Muhtemelen testo kanda görüncek ama yinede merak ettim, sonuçlandı mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker    13
GomuGomuFuseN, 10 saat önce yazdı:

Muhtemelen testo kanda görüncek ama yinede merak ettim, sonuçlandı mı

Doktora listeyi verdim girdi sisteme sonra hormon sonuçları yarına çıkar bu saatten sonra çıkmaz dedi tamam dedim gittim verdim kanı. sonraki gün e nabızdan kontrol ettim gün boyu çıkmadı, diğer değerler var hormonlar yok. sokacam yapacakları işe 

Dediğim ıraklı abi de 2 aydır haftada 250mg iran enanthate kullanıyor aynı ürün, pazartesi 12 de vurmuş perşembe 11 de kan verdi 495 çıktı testo değeri

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
SİYAHKUN, 10.12.2025 - 19:55 yazdı:

Bilmiyorum bende de aynılarından var 1 paket bitirdim elimde 2 tane kaldı atıp yerine zphc mı alsam demiyor değilim valla şu an üzdü sahte olduğunu bilmek çalışıyor ama en merdiven altı ürünler bile çalışıyor ben eczane olduğu için almıştım

IMG_20251214_011509.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    5
Rma, 11 saat önce yazdı:

Bilmiyorum bende de aynılarından var 1 paket bitirdim elimde 2 tane kaldı atıp yerine zphc mı alsam demiyor değilim valla şu an üzdü sahte olduğunu bilmek çalışıyor ama en merdiven altı ürünler bile çalışıyor ben eczane olduğu için almıştım

Bende de aynısı var 1200e aldım İranlı satıcıdan kan testi vericem özelde hafta içi buraya atarım değerleri ama sahte gibi geliyor üzücü gerçekten

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: knuckles
      Abilerim, ablalarım, kardeşlerim herkese selamlar Burak abim @Loving ve hocamızın da desteğiyle girişmiş olduğum 24 haftalık kür dün itibari ile bitti, hakkında bilgi ve kür öncesi-sonrası fotoğrafı paylaşacağım. Kür içeriği olarak SPLabs Boldenone, SPLabs Trenbolone ve Aburaihan Testosterone kullandım. Dozaj olarak haftada 2 kere pazartesi ve cumaları olacak şekilde 0.5ml tren, 0.6ml bolde ve 1 flakon testo kullandım.
      Beslenme olarak karbonhidrata abandım baldo pirinç, tavuk, brokoli, somon ve nicesi tuz kullanımımı kısıtladım şeker zaten kullanmıyordum Burak hoca sağ olsun her konuda yardımcı oldu kilo alamıyorum diye farklı bir shake tarifi de verdi. Bu kür içerisinde diş etim rahatsızlandı ve kürün neredeyse son 1.5-2 ayında antrenmana gidemedim.
      Kür başında 83 kiloydum bel 85, göğüs 111, kol 40, bacak 61, omuz 131 idi. Kür içerisinde 48cm kol gördüm ve 93 kiloya çıkmıştım spor yapamadığım son sıra 80'e geriledim o yüzden güncel halim şu an 85 kilo bel 81, göğüs 118, kol 46, bacak 70, omuz 138. Aynı zamanda kür başında %15 olan yağ oranım şu an %11 civarında.
      Bu süreçte her konuda yardımını alabildiğim, her an ulaşabildiğim ve beni motive edip gazlayan Burak hocama @Loving  çok minnettarım.  
      aha ne yazabilirim bilemiyorum o yüzden yorumlarınızı, merak ettiklerinizi bekliyorum, teşekkürler.

• Yazan: m4a1
      Piyasadaki en iyi testo olarak bana eczane ürünü olduğu için iran testo mantıklı geliyor. Nessie'den buna geçeceğim iran testo tavsiye edermisiniz kullananlar yorum yapabilir mi?
    • Yazan: oisobb123
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İranli bir ilaç satıcının dan testosteron aldım ürün soldaki sağdaki ise çalıştığından emin olduğum İran yazı fontu ve ampul şekli farklı daha önce soldaki gibi bir iran testoya denk gelen oldu mu ?

• Yazan: Powerk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Sadece 3 tanesinde son kullanma tarihi var orijinal midir? Sosyal medyada bilindik birinden temin.
      ÜRÜN FOTOĞRAFI:

• Yazan: SERKO
      Arkadaşlar merhaba, selamlar.
      Az önce sağlam bir kaynaktan bir duyum aldım İran testo artık üretilmiyormuş ve piyasada çok sahtesi dönüyormuş firma farklı bir isimle giriş yapacakmış var mıdır bilgisi olan ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.