-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
![benneyaptımmdd](https://peptidturkiye.com/forum/uploads/monthly_2023_03/15.thumb.png.c167dcc1f96e35807654f329ac33d3b1.png)
sustanon Eczane bulk kürü
Oluşturan:
benneyaptımmdd, in Bulk Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: FarukkkÖmer
Selamlar herkese,
Selamlar 19 yaşındayım Hipogonadizm hastasıyım ve vücudum herhangi bir şekilde ergenliğe girmedi 18 ken bu yüzden sustanona başladım , etkisi inanılmazdı boyum 166 dan 179 a çıktı herkes gibi karşı cinse merağım başladı ve ergenlikte olan her şey olmaya başladı. Fakat iğne durumu beni rahatsız ediyor hayatımın sonuna kadar iğne kullanmak istemiyorum, bunu geri döndürmenin bir yolu var mıdır? Ve kısırlığı önlemek için ne yapabilirim?
18 aydır aktif sustanon kullanıyorum.
16 yaşında testom 0.20 di oradan hesap edin nasıl olduğumu.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Yazan: mokarper
Kürlerde günlük proviron kullanımının SHBG'yi baskılayarak serbest testosteron miktarını arttırdığı bazı kaynaklarda yazıyor. Böyle bir şeyi tecrübe eden hiç oldu mu?
-
Yazan: Tr3n
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Metacartin aldım sustanonla beraber aynı enjektöre karıştırıp vurulur mu?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Revengew
Selam herkese hayırlı günler,
KÜR İÇERİĞİM:
Testo propionate Npp Küründeyim elimde anapolon var eklemek istiyorum sizce nasıl olur görüşlerinizi almak istiyorum.
Teşekkür ederim şimdiden.
-
Yazan: Alwaysinbusiness
Selamün aleyküm beyler,
HAFTALIK OLARAK:
2ml deca 2ml enantat 2 ml bolde Küründeyim 10-12 hafta falan oluyor aşağı yukarı saymadım kan tahlilinde rbc yükselmiyor boldenin çalışmadığını düşünüyorum alt ast şuan 60 civarında seyrediyor kaşındığım ve denemek istediğim için eczane ürünü günlük 50 mg anapolon eklemeyi düşünüyorum karaciğeri alt üst eder mi sizce? Tecrübelerinizi duymak istiyorum deca enantatta sıkıntı yok.
Şuan öğrenmek istediğim tek şey anapolon hakkında TECRÜBELERİNİZ.
-