-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Tahlillerim de herhangi bir anormallik var mı?
Oluşturan:
Neonox, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: merichara
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Boldenon ve Testesteron enant. kürümü sivilce, idrar kaçağı, jinekomasti riski gibi sebeplerden( kısacası vücudum kabul etmediğinden) 2. ayında bırakmak zorunda kaldım. Alt ast değerlerim ve kan tahlilim gayet temiz.
Ancak kürü bırakalı 4.5 ay olmasına rağmen dönem dönem vücudumda sivilceler çıkıyor. Sırt bölgem geçiyor şu an göğsümün tam ortası bir anda iltihaplı sivilce kapladı.
Kısacası ilaç vücuttan ne zaman atılıyor, bu tür etkileri normal midir, bunun için herhangi bir sağlık testi yaptırmalı mıyım, zamanla geçecek mi ? Sivilce hakkında genel bilgi formunu iletmek yerine özel sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum değerli hocalarım.
Saygılarr..
-
Yazan: Mendark
Merhabalar, kan tahlili yaptıracağım fakat dahiliye hormonlarıma bakmadı. Özel hastane ve özel özel dahiliye çok pahalı (3000 TL). Bulunduğum konumda spor hekimi yok. Özel laboratuvar denilmişti onu nereden bulabilirim? Kür başı, ortası ve sonu kan tahlili vereceğim özele gidersem çok masraflı olacak ya da devlet hastanesine gitmek ve sonuç almak bayağı şans işi. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: emsel
Yaş : 25 Kilo : 77 Boy : 175 Spor geçmişi : 2 Yıl 2 yıldır natural olarak , beslenme , antrenman ve uyku düzenli olacak şekilde vücut geliştirme yapıyorum. Libidomda , sabah ereksiyonumda , göğsümde kaşıntı vs. hiçbir sıkıntım yok. Değerlerim yüksek mi yoksa bana mı öyle geliyor.
Rica etsem bilgilendirebilirmisiniz?
-
Yazan: boziko
Merak ettiğim soru:
Natural olarak kupkuru olmak mümkün mü ? Damar damar , lif lif olunabilir mi ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: BBurak
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 2 aydır diyetteyim ve bu süreçten önceki kan tahlillerimde her zaman karaciğer, üre ve kolesterol değerlerim yüksek çıkardı özelikle alkol tüketmememe ve ''Temiz'' beslenmeme rağmen hep böyle gitti. (Temiz beslenme kısmını özellikle işaretledim çünkü yeşil yapraklı sebzeleri ve yeşillikleri eksik ettiğimiz beslenmeler temiz kavramına uymuyormuş) . Diyette protein hep hayvansaldan ve 190-200 bandında olmasına rağmen sonuçlar iyi geldi. Daha 16-17 yaşlarındayken üre ve alt ast değerlerim referansın 2 katıydı. Bunu nasıl aştığımı ve güncel testlerimi sizlere sunmak isterim ek olarak değerler hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim.
Diyet sürecinde kullandığım destek ürünler şu şekilde:
Sr9009 / gw501516 (Noxy) Sinister / Shredder (Grimlabs) On cycle (Kingsize) D3K2 Omega 3 Multivitamin Protein tozu Preworkout (2-3 kere kullandım.) Nac600 (sadece 2 servis kullandım.) Bu koruyucu ve destek ürünlerine ek olarak her öğünümde yeşil sebzeleri ve yeşillikleri eksik etmemeye çalıştım. Soğan, sarımsak, domates vb. ürünleri de kesmedim. 1-2 sefer dışında meyve yemedim. Abartmadan şekersiz meşrubat tükettim. Haftada 1-2 kere @Loving abinin verdiği karışımı kendime göre modifiye edip kullandım çünkü ana tarif midemi yakıyor ve bağırsaklarımı bozuyordu.
Uyguladığım tarif:
Ispanak (Saplarıyla) Maydanoz (Saplarıyla) Limon (istege göre kabuklarla atılabilir, miğdemi çok yaktığı için suyunu tercih ettim) Elma sirkesi (Organik) Su Umarım karaciğer, böbrek, kolesterol ve benzeri sorunlar çeken insanlara yardımcı olur.
Şimdiden yararlanan, bilgilenen veya eleştiri, öneri de bulunan tüm herkese çok teşekkür ederim.
Hayırlı forumlar saygılarımla.
-