-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
![Neonox](https://peptidturkiye.com/forum/uploads/monthly_2023_03/14.thumb.png.3c437bb4dfe54c579f877030509b5096.png)
Tahlillerim de herhangi bir anormallik var mı?
Oluşturan:
Neonox, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: astagtaum
Öncelikle herkese merhabalar,
Değerli Hocalarım, uzun zamandır kür planım var only testo düşünüyordum her planı yaptım ve kafamda oturttum. Fakat küre girmeden yaptırdığım tahliller beni biraz korkuttu. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Tekrardan herkese iyi günler dilerim.
SORULARIM:
Aşağıdaki tahlil sonuçları küre girmeme ne kadar engeldir? Bu konuda neler yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 26 Boy: 1.70 Kilo: 68 Yağ Oranı: 15 civarıdır Spor Geçmişi: 2013-2021 arası Boks, Güreş 2021- Günümüz Vücut Geliştirme-Fitness Not: İlk defa farmakolajik destek alacağım daha önce kreatin kullanmışlığım dahi yoktur, sadece supplement olarak protein kullanıyorum.
-
Yazan: Granikos
Selamlar,
22 gündür haftalık 250 mg testo,10 gündür ise haftalık 300 mg primobolan küründeyim, kan tahlili için biraz daha beklemeli miyim yoksa şuan da verebilir miyim ? Ve ürolojiden hormon testlerime baktırabiliyor muyum?
İSTEYECEĞİM TESTLER:
Lh Fsh alt ast total testo e2 prolaktin Bunlar yeterli olur mu ?
-
Yazan: Beyazıt
Herkese günaydın,
Kür öncesi tahlil sonuçlarım çıktı ürolojiye gitmiştim ama yeterince değere bakılmamış galiba only testo için bu değerler yeterlimi ?
-
Yazan: Beyazıt
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Testler ile alakalı bazı sorularım var sizlere.
SORULARIM:
Aşağıda sıraladığım değerlere baktıracağım, ayrı ayrı doktora mı gitmem gerek? Üroloji ve dahiliye, tek doktorla halletme gibi bir şansımız yok mu arkadaşlar ? Yada direkt endokrinoloji bakıyor mu bu testlerin hepsine? İSTEDİĞİM TESTLER:
LH FSH ALT AST PROLAKTIN E2 TOTAL TESTOSTERON SHGB SERBEST TESTOSTERON TAM KAN T3 T4 TSH HDL LDL TRIGLISERID D DEMİR B12 DHT PROGESTERON HBA1C KREATININ CK EGFR Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: mehmeteminerem
Merhabalar kıymetli abilerim kardeşlerim,
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş 18 boy 185 kilo 120 KİŞİSEL SORUNUM:
Testom çok düşük çıktı ve ben bunu günlük hayatımda ve cinsellikte iliklerime kadar hissediyorum, sürekli yorgunum sürekli stres ve duygusallık önceden yoktu kesinlikle ,erken boşalma, aletin kalkmaması, isteksizlik. Sadece sarms kullandım ilk defa onu da 1 paketi 3 ayda anca bitirebildim normalde bilirsiniz 1 aylık sanırım 1 paketi ,zaten çakma da olabilir ucuza almıştım,etkisini fazla görmedim, ondan önce de hissediyordum aynı şeyleri (spor yapıyorum) ilk doktor 250mg testo ve lepigra isimli bi takviye verdi ama tın etmedi sanırsam(yani hazır durum da böyleyken bi küre de giresim geliyor ) 2. Doktor da sakın bi daha kullanma hatta cretine, protein de kullanma vs dedi kendisi prof boru da değil gibi.
SORULARIM:
Bu durumun düzelmesi için ne önerirsiniz? Bu oran nasıl yükselir? Küre girmelimiyim? Kür sonrası sorun yaşar mıyım? Pct gerekecek mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-